skip to Main Content
Zmaji že v končnici AHL

Še štiri tekme bodo zmaji odigrali v rednem delu Alpske hokejske lige, pa so si že zagotovili neposredno uvrstitev v končnico.

Naši hokejisti bodo glede na število točk, ki jih imajo trenutno, uvrščeni na najmanj 4. mesto, ki še vodi neposredno v končnico, trenutno pa držijo 2. mesto. Sicer pa jih konec tedna čakata v AHL dva obračuna – z ekipo EHC Lustenau bodo prekrižali palice v Tivoliju v petekin gostovali pri WSV Weihenstephan selektorja Iva Jana v soboto.

V petek, 22. februarja, ob 19.15 v Tivoliju gostijo ekipo EHC Lustenau, ki je tudi zadnja ekipa, ki so ji zmaji premagali premoč po rednem delu igre. To je bilo 17. novembra lani. Zatem so nanizali izjemen niz zmag in po loteriji streljanja kazenskih strelov so jih premagali le hokejisti vodilnega moštva Pustertal.

»Na zadnjih tekmah rednega dela lige si želimo pokazati formo, ki je zrela za končnico. Ekipa je kompletna, zato si želimo pred domačim občinstvom pokazati igro, ki je še za nivo hitrejša in močnejša in upamo, da nas pride na tribune Tivolija podpreti čim več navijačev in ljubiteljev hokeja«, je pred tekmo z ekipo Lustenau povedal trener Jure Vnuk.

Na petkovi tekmi bodo naše fante spodbujali tudi člani Enota reševalnih psov Kinološkega društva Ljubljana, ki je lani sodelovala pri vseh 17 iskalnih akcijah pogrešanih oseb v ljubljanski regiji. Tekmo bo otvoril predsednik Kinološkega društva Ljubljana Franc Možina, ki bo v spremstvu psičke Ise vrgel prvi plošček.

Vabljeni v Halo Tivoli!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top