skip to Main Content
Zmaji z zaključnim ploščkom za finale

Naši hokejisti imajo jutri zaključni plošček za uvrstitev v finale, potem ko so v gosteh pri ekipi Lustenau zabeležili drugo zmago v polfinalnem nizu. Do finala jih loči še ena zmaga.

Foto: Eva Brili Grebenar

Zmaji so že začeli udarno in povedli z golom razigranega Žige Pešuta že v 23. sekundi, s podajami sta mu pomagala Aleš Mušič in Aleš Kranjc. Zeleno-beli so nadzorovali igro, v garderobo po prvem delu so odšli  vodstvom 1:0. V drugi tretjini je izid ponovno povišal Žiga Pešut, ki je po podaji Luke Vidmarja in Aleša Kranjca zadel za 2:0 v 39. minuti. Tik pred koncem druge tretjine pa je bil uspešen še Aljaž Chvatal in na drugi odmor so Ljubljančani odšli s prepričljivim vodstvom. V zadnjem delu tekme zmaji niso popuščali in kaj dosti možnosti za preobrat domačih niso dopustili. Končni rezultat 4:0 je postavil Žan Jezovšek.

Žan Us je ubranil vseh 27 strelov na svoja vrata, medtem ko so  zmaji ustrelili kar 43-krat.

Trener Jure Vnuk, je po tekmi povedal: »Zelo sem zadovoljen s prikazano igro, stopnjujemo igro pred finalom. Upam, da bomo niz zaključili jutri in si tako pridobili nekaj dni za počitek in pripravo na naslednje tekme. Naše zmage niso samoumevne, trdo smo si jih prigarali. Zato vabimo vse v Halo Tivoli, da nas podprejo s tribun.«

V petek, 5. aprila, ob 19.15 j v Tivoliju naslednja domača tekma. Podprimo zmaje na poti do vrha in se vidimo v Tivoliju!

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top