skip to Main Content
Zmaji ta konec tedna na Landshuter Brauhaus Cup

Naša članska ekipa se ta konec tedna mudi v Nemčiji, kjer se udeležuje pripravljalnega turnirja Landshuter Brauhaus Cup. Palice bodo prekrižali z Augsburger Panther (DEL), EV Landshut ali Ravensburg Towerstars (oba DEL 2).

»Turnir v Nemčiji s težkimi nasprotniki prihaja ravno ob pravem času. Najprej igramo z nemškim prvoligašem Augsburgom, v nedeljo pa za prvo ali tretje meste. Videli bomo, kaj in kako smo naredili ta teden. Delali smo na veliko stvareh in fantom podali veliko informacij. Precej smo delali na sistemu, kaj je za nas pomembno. Veliko smo delali na igri z igralcem več. Po izkušnjah sodeč ponavadi fantje po toliko informacijah ne igrajo tako sproščeno na prvih tekmah. Želim si, da bi bila opazna razlika s preteklimi tekmami, da bomo absolutno boljši, kot smo bili in da bodo fantje sproščeni in igrali, kot znajo. Turnirja se veselimo, saj bo dober pokazatelj, kje smo in na čem moramo še delati. Nasprotniki so zelo dobri in želim si, da bi odigrali dve kompaktni tekmi in da bo naše delo preteklega tedna opazno,” je pred odhodom v Nemčijo povedal glavni trener Mitja Šivic.

Turnir poteka v povsem prenovljeni areni Fanatec v Landshutu. Organizator je zagotovil (plačljiv) neposreden prenos na https://www.sprade.tv

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top