skip to Main Content
Zmaji redni del končali z zmago

Hokejisti SŽ Olimpije so v 33. in 34. krogu rednega dela Alpske hokejske lige pomerili z dvema avstrijskim moštvoma. Doma so po podaljšku priznali premoč EHC Lustenau, v gosteh pa – prav tako po podaljšku – premagali Zell am See z 2:1.

Za ljubljanske hokejiste tekmi nista odločali o ničemer, saj so si že neka krogov pred koncem najprej zagotovili končnico in potem še prvo mesto.  Zmaji so že večkrat letos lovili zaostanek in tako je bilo tako v sredo, kot v soboto. Proti Lustenuu so začeli z dvema goloma zaostanka po prvi tretjini, a prikazali odlično igro. Vratar gostov je bil izjemno razpoložen. “Vsako tekmo vzamemo maksimalno resno, saj se slaba karma hitro širi. Veliko treniramo in ostajamo na realnih tleh,” je takrat po tekmi povedal Gregor Polončič

Po sredinem porazu doma, so v soboto zvečer redni del zaključili z zmago, a tudi tokrat je bilo po rednem delu izenačeno. Domačega vratarja Dominika Franka, ki je izkazal s kar 57 obrambami, je v rednem delu tekme premagal Žan Jezovšek. V podaljšku pa je tekmo odločil kapetan Aleš Mušič.

 

Statistiko s tekme s HC Lustenau si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme z EK Zeller si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme s HC Lustenau si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme HC Lustenau si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme EK Zeller si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top