skip to Main Content
Zmaji premagali Red Bull jr. iz Salzburga

Zmaji so v sredo zvečer v Hali Tivoli gostili odlično ekipo mladih rdečih bikov iz Salzburga in zabeležili četrto zaporedno zmago s 4:2.

Avtor: Eva Brili Grebenar

Zmaji so zadnjo tekmo odigrali 1. decembra na gostovanju v Milanu, sledil je premor zaradi svetovnega prvenstva U20. Gostje iz Salzburga so tudi tokrat pokazali vse svoje znanje in drsalne spretnosti in bili zelo težek nasprotnik. Povedli so zeleno-beli z golom Aleša Kranjca, a so gostje v drugi tretjini izenačili in celo povedli z 2:1. Za zmaje je izenačil Gregor Koblar. V zadnji tretjini je zmaje popeljal v vodstvo Žiga Svete, končni rezultat pa je s strelom v prazno mrežo postavil Žan Jezovšek 19 sekund pred koncem tekme.

»V obdobju brez tekem smo res dobro trenirali, ampak vemo, da vsako obdobje brez tekem pomeni tudi pomanjkanje občutka za samo igro. Nekaj pomeni trenirati, drugo pa igrati tekme. Salzburg je zelo kvalitetna ekipa, drsalno so zelo močni. Postaviti smo se jim morali na ledu, kar nam je kar dobro uspelo. Mislim, da je to rezultat tega treninga. Pripravljeni smo na nadaljevanje sezone,« je po tekmi povedal pomočnik trenerja Matej Hočevar.

Zdaj so zeleno-beli z mislimi že večnem hokejskem derbiju, ki bo v soboto, 22. decembra, ob 17.30.

Vabljeni v Halo Tivoli!

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko in ostale podrobnosti si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisala: P.P.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top