skip to Main Content
Zmaji premagali mlade rdeče bike

Po dvojnem gostovanju pretekli konec tedna, od koder so se zmaji vrnili s polovičnim izkupičkom, so v četrtek zvečer v Tivoliju gostili mlado ekipo Salzburga in zabeležili prepričljivo zmago s 4:1.

Foto: Eva Brili Grebenar

Zmaji so začeli hitro in prav tako hitro povedli. Že v 2. minuti je mrežo gostov iz Salzburga stresel David Planko. V 14. minuti pa je drugič v polno zadel Anže Ropret. Dolgo časa je rezultat ostal nespremenjen, gledali pa smo dober in hiter hokej. 10 minut pred koncem tekme je zmaje v prepričljivo vodstvo popeljal Žan Jezovšek z lepim protinapadom.

Dve minuti kasneje so gostje sicer spravili plošček v gol Žana Usa, a je že minuto zatem za končnih 4:1 še drugič zadel Žan Jezovšek.

Pripravili smo se na to tekmo, se držali stvari, ki se jih v začetku sezone nismo, igrali smo dosledno in si priigrali to zmago,” je po tekmi povedal trener Gregor Polončič.

Strelec dveh golov, Žan Jezovšek, pa je dodal: ”Mislim, da smo se s fanti malo zbrali, sistem nam je stekel. Začeli smo zadevati, kar je odlično, v primerjavi z začetkom. Ne oziramo se na nasprotnika, ampak igramo svojo igro.

Naslednjo tekmo igrajo zmaji v gosteh, in sicer v soboto, 12. oktobra gostujejo pri MS Asiago.

Zapisala: P.P.

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top