skip to Main Content
Zmaji na gostovanju v Avstriji

Ta konec tedna zmaji gostujejo pri ekipah Lustenau in Feldkirch. V soboto so se pomerili z ekipo Lustenaua, kjer so bili domačini boljši s 3:0.

Zmaji so začeli odlično in narekovali tempo igro, dokler niso v 7. minuti prejeli gola, kar jih je malce iz ritma. Za domače je zadel nekdanji hokejist Olimpije in Jesenic Adis Alagić ob prednosti igralca več. V drugi tretjini so domačini zadeli še enkrat, končni rezultat je v zadnji minuti druge tretjine postavil Alagić. V zadnji tretjini so se Ljubljančani zbrali in postali precej nevarnejši, a jim nikakor ni uspelo spraviti paka v mrežo vratarja Marisa Jucersa, ki je zbral 30 obramb.

Nismo bili slabši tekmec, res pa je, da ne izkoristimo svojih priližnosti. Danes nisem razočaran nad igro, vztrajati moramo naprej. Popraviti moramo realizacijo, brez gola je pač nemogoče zmagati. Včasih v igri preveč zakompliciramo, a verjamem, da bo tudi to steklo. V Feldkirchu bomo skušali igrati bolj disciplinirano,” je po tekmi povedal trener Jure Vnuk.

Gregor Koblar je povedal, da bodo v Feldkirchu igrali novo tekmo. “Ne obremenjujemo se z zadnjim porazom, gremo naprej. Igrati moramo disciplinirano, izkoristiti priložnosti. Zbrali bomo energijo, da damo vse od sebe.

Igrali smo dobro, a na žalost nam ni uspela pika na i v igri, da bi rezultat obrnili v našo korist. Mislim, da moramo popraviti zbranost, da je to ključ, da obrnemo niz. Danes je nov dan in nova tekma,” pa je optimistično zaključil David Planko.

Za igralca tekme na strani Olimpije je bil izbran vratar Žan Us.

Zmaji gostovanje na Predarlskem nadaljujejo v nedeljo ob 18h v Feldkirchu.

 

Posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisala: P.P.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top