skip to Main Content
Zmaji boljši tudi od ekipe iz Val Gardene

Pred reprezentančnim premorom so zmaji v Tivoliju gostili ekipo iz Val Gardene in z zmago 5 : 2 zabeležili nove tri točke.

Foto: Eva Brili Grebenar

V prvi tretjini kljub premoči domačih nismo videli golov. Zato pa je bilo bolj živahno v nadaljevanju tekme. Na začetku druge tretjine je plošček v gol potisnil Gregor Koblar, čeprav so si zadetek po odboju ploščka od ograde za vrati pravzaprav zabili gostje kar sami. Žan Jezovšek pa je kmalu zatem povišal vodstvo na 2:0. A gostje so kmalu zatem izkoristili številčno premoč na ledu in znižali na 1:2.

V zadnji tretjini je Aleš Kranjc povišal vodstvo, a so gostje spet izkoristili številčno premoč in se ponovno približali. Za zmago zeleno-belih je poskrbel Žan Jezovšek z drugim zadetkom, končni rezultat pa je postavil v zadnji minuti Anej Kujavec.

Pri zmajih sta v ekipi manjkala Miha Zajc, ki ima prepoved igranja dveh tekem, in Kristjan Čepon, ki je imel zdravstvene težave.

Igro smo nadzorovali, razmerje v strelih je bilo krepko na naši strani, celo tekmo smo čakali, da bomo zmagali,” je tekmo pokomentiral trener Jure Vnuk. ”Zadovoljen sem, fantje so naredili, kar je treba in tri točke so ostale doma.

Reprezentančni premor bodo fantje izkoristili najprej za počitek, potem pa za kvaliteten trening po ustaljenem ritmu. Naslednja ekma, ki čaka zmaje je derbi na Jesenicah, 12. februarja. Do konca rednega dela Alpske hokejske lige čaka zmaje še kar nekaj težkih gostovanj.

 

Statistiko in ostale podrobnosti s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisala: P.P.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top