skip to Main Content
Zmajčki, Malčki in Hokej šola preživeli soboto v Zalogu

V soboto 18.3 je bila organizirana prijateljska tekma med ekipo HK Olimpije in HK Slavija Junior.

Redni turnirji pod okriljem HZS so v letošnji sezoni že končani, najmlajši hokejisti pa so še vedno željni hokeja, tekem, borbe in veselja na ledu, zato sta se vodstvi klubov dogovorili za medsebojno tekmo. Tekma se je odvijala v Zalogu. Hkrati so se pomerile ekipe U-10A, U-10B ter U-8.

Tekme so trajale 2×30 minut, tako da je bilo časa in prostora za užitek na ledu več kot dovolj. Domačini so lepo poskrbeli za organizacijo in tribune so bile polne staršev in ostalih ljubiteljev najmlajših hokejistov.

Tekme so prišle zelo prav vsem selekcijam. Obe ekipi do konca sezone čaka še nekaj mednarodnih turnirjev, tako da je bil dogodek tudi nekakšna predpriprava za te turnirje.

Zmagovalci tekem so vsi nastopajoči igralci. Hkrati pa je zmagovalec dogodka šport in hokej, saj se je jasno pokazalo, da imamo v Ljubljani dokaj širok bazen mladih in nadebudnih hokejistov, ki bodo v naslednjih letih še kako krojili vrh slovenskega hokeja.

Naslednji vikend Malčki že potujejo na Češko na zelo dober turnir Fredek Mistek, kjer bodo svoje znanje pokazali v igri na celo igrišče.

Zmajčki in del hokej šole, pa se bodo nato Malčkom priključili še na turnirju v Mariboru 8. in 9. aprila.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo ekipe U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10B si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top