skip to Main Content
Zmaga v Salzburgu

Čeprav po izvajanju kazenskih strelov in dvema zapisanima točkama, je zmaga v Salzburgu vredno ogromno, še posebej na derbiju kroga.

Ljubljančani so tekmo začeli odlično in ponovno prvi načeli mrežo domačih, ko je Tadej Čimžar v drugi minuti ob podaji Žige Panceta od blizu premagal salzburškega vratarja. Drugi zadetek smo videli v 24. minuti, ko se je med strelce ponovno vpisal Tadej Čimžar. Tokrat sta se med podajalce vpisala Luka Kalan in Sebastien Piche.

V zadnji tretjini so domačini hitro obrnili potek tekme in na koncu izsilil podaljšek. Tudi v podaljšku nismo videli odločitve in po izvajanju kazenskih strelov je edini zadetek dosegel Gregor Koblar, ki je s tem tudi končal napeto tekmo v sedmi seriji. Ljubljančani so tako pred zadnjo domačo tekmo v mesecu novembru prišli do dveh pomembnih točk in ostajajo na vrhu ligaške lestvice.

”Salzburg igra kot ekipa, so zelo hitri in zelo močni, trdi. Zadovoljni smo z rezultatom, še posebej ker smo imeli na zadnjih dveh tekmah nekaj težav se pripraviti mentalno. Predvsem da smo ostri, takšni kot znamo in kot moramo biti. S fanti smo se dogovorili pred tekmo, da bomo pravi. In bili smo nagrajeni. Zmaga po 65 minutah nam pomeni ogromno,” je po tekmi povedal Mitja Šivic.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top