skip to Main Content
Zmaga v Feldkirchu

Ta konec tedna naši fantje gostujejo v Avstriji. Včeraj so se v Feldkirchu pomerili z novinci v ligi Pioneers Vorarlberg in slavili s 4:1. Danes nadaljujejo v Innsbrucku.

Zmaji so povedli že v tretji minuti, ko so bili domačini z igralcem manj na ledu, uspešen pa je bil Žiga Pance. Vodstvo je podvojil Jaka Sodja v deveti minuti, a izid je bil pred koncem tretjine 2:1. V drugi tretjini so zmaji nadaljevali z dobro igro, uspešen je bil Luka Kalan v 24. minuti. V zadnjem delu igre so zmaji nadaljevali z napadalno igro, kar precej dela je imel vratar domačih. Štiri minute pred koncem so Avstrijci poskusili še brez vratarja in s šestimi igralci v polju. To pa je izkoristil Jaka Sodja, ki je v 58. minuti zadel prazna vrata za končnih 4:1.

»Igrali smo dobro, imeli smo nekaj padcev med tekmo, a smo se hitro pobrali. Zadovoljen sem s predstavo fantov,« je po tekmi povedal Mitja Šivic. Danes zmaji svojo turnejo nadaljujejo v Innsbrucku. »Innsbruck je zelo ofenzivna ekipa, sezono so začeli zelo dobro. Lani so imeli veliko zdravstvenih težah, letos pa so na začetku zelo dobri predvsem ofenzivno. Pričakujem zelo hiter hokej,« je pred danšnjim obračunom pravi Mitja Šivic.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top