skip to Main Content
Zmaga U-16 na Bledu v prvem kolu državnega prvenstva 2:1

Hokejisti ekipe U-16 so v soboto 17.9 odprli letošnje tekmovanje Kadetov v državnem prvenstvu. Ekipa se je odpravila na gostovanje na Bled k ekipi HK MK Bled.

 

urhilic

Blejčani so prvi povedli in držali rezultat 0:1 vse do zaključke tekme. Vendar so zmaji 14.sekund (!!!) pred koncem rednega dela uspeli izenačiti. Strelec je bil Urh Ilič, podajalec pa Miha Žitko.

 

Sledil je podaljšek, ki se v letošnji sezoni po novih pravilih igra 3 na 3. Ljubljančani so izkoristili šok Blejčanov ob izenačitvi rezultata na koncu rednega dela in tako obvladovali potek igre v podaljšku. Sledil je zadetek in zmaga zelenih Kadetov. Strelec zmagovitega gola je bil Miha Žitko, podajalec pa je bil Mark Sojer.

 

marksojer

Bravo fantje in čestitke trenerju Ildaru Rahmatullinu, ki je očitno odločno pripravil svojo ekipo za letošnjo sezono. Naslednja tekma na sporedu je dvoboj s Crveno Zvezdo v Tivoliju 24.9. Vendar bo tekma zaradi zasedenosti Hale Tivoli prestavljena (točen termin še ni znan), zato bo verjetno naslednji preizkus za Ljubljančane domača tekma proti HDK Maribor 1.10.

 

Statistiko tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top