skip to Main Content
Zmaga ostala v Tivoliju

Našim fantom v prvih dveh krogih t.i. master skupine ni in ni stekla igra, a v torek zvečer so v Tivoliju popravili vtis in s 5:2 premagali ekipo Cortine ter pokazali bolj prepričljivo igro.

Foto: Eva Brili Grebenar

Prvi je s strelskim pohodom zmajev začel Anže Ropret je načel mrežo tekmeca v sedmi minuti, dvakrat zatem je bil uspešen Mark Čepon (v 16. in 22. minuti), Martin Bohinc je ob igralcu manj na ledu v 31. minuti povišal na 4:1. Za končnih 5:2 pa je poskrbel starejši od bratov Čepon, Kristjan.

Proti Jesenicam nismo igrali dobro, naredili smo 47 klipov z našimi napakami, kar je res slabo. V Asiagu je bila energija dobra, a smo naredili veliko drugih napak in izgubili. Pogovorili smo se in ekipa je dobro reagirala. Fantje so danes prikazali zrelo, dobro igro,” je po zmagi povedal trener Gregor Polončič.

Poleg tega smo res dobro trenirali, prinesli to na tekmo in z optimizmom zremo naprej. Hkrati pa želimo ostati na trdnih tleh in delati pozitivne stvari, ki pripeljejo do rezultata. Ne razmišljamo prev v naprej, ampak gremo vsako tekmo posebej.”

Tekma je bila v znamenju bratov Čepon, Mark je zadel v polno dakrat: ”Dobro smo igrali, dobili več duelov in nadzorovali rezultat. Po dveh slabših predstavah smo se pogovorili, poiskali razloge, postali bolj pazljivi in rezultat je tu. Tudi na naslednjih tekmah moramo le nadaljevati z naši igro. Vzdušje v ekipi je izjemno, še nikoli ni bilo tako dobro.”

Naše fante zdaj čakata dve gostovanji, in sicer v četrtek, 20. februarja, v Brunecku pri ekipi HC Pustertal in dva dni kasneje v Rittnu.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top