skip to Main Content
Zmaga HK Olimpija na uvodni tekmi EBYSL lige. 3:2 zmaga proti Okanagan HC

V nedeljo 4.9 so mladi Zmaji odprli sezono EBYSL U-20. Tekma se je odvijala v Hali Tivoli. Nasprotnik je bila ekipa Okanagan HC.

 

Tekma se je pričela dokaj nervozno za obe strani. Sicer smo v prvem delu videli veliko strelov (10:15 v korist gostov) in rahlo terensko premoč gostov. V tem delu je tudi padel prvi zadetek v korist gostov.IMG_6285

V drugem delu so domači stopili skupaj in prikazali bistveno boljšo igro. Dominirali so v strelih na gol (18:12 v tem delu igre). Padel je tudi izenačujoč zadetek. V tem delu smo videli tudi regularen gol za vodstvo 2:1, ki pa ga žal sodnik ni videl in ni priznal (pak se je odbil iz gola nazaj v igralno polje).

V tretjem delu so v začetku gostje ponovno povedli 1:2 in sledile so dokaj nerzovne minute, v katerih je Olimpija tudi prvič v tekmi imela igralca manj na ledu.. Proti koncu tekme so zmaji pokazali bistveno hitrejšo igro in najprej v 56.minutu po izključitvi na strani gostov tudi izzenačili na 2:2. Čez nekaj minut je sledila nova kazen na strani gostujoče ekipe in v 58. minuti je HK Olimpija prvič povedal in rezultat je ostal nespremenjen do konca.

 

 

Povezava na spremljanje tekme v živo je tukaj.

Gledalcev: 100

0:1   3:31     Strelec: B. Stupak, Podajalec D. Iskornev

1:1   22:41  Strelec: M. Sever, Podajalci N.Sitar in A.Zibelnik

1:2   46:28  Strelec: G.Rodin, Podajalec B.Stupak

2:2   55:13  Strelec: A.Zibelnik, Podajalec: M.Subic

3:2   57:22  Strelec: N.Sitar, Podajalca: A.Zibelnik, L.Ulamec

Streli na gol: 40:38

Izključitve: 14:14

HK Olimpija je nastopila v postavi: Spreitzer, Pušenjak, Ulamec, Šubic, Sever, Kuhar, Eric, Bogomolec, Stražišar, Klanšek, Vuk, Zibelnik, Jovan, Krašiovec, Sitar, Oblak.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top