skip to Main Content
Zeleni fantje v dresih Celja in Bleda preživeli razburljiv dan

Danes 29.10 so bile na razporedu nove tekme državnega prvenstva selekcij U-12. V barvah Bleda in Celja so se tako ponovno pomerili nekateri Olimpijini igralci.

Bled je doma gostil ekipo HDK Maribora, ki je v prejšnjem kolu tesno ugnala Celje. Za ekipo Bleda so nastopili:

Jenko, Resnik, Kukovič, Masle, Modic-Ščavničar, Škofic, Kurbos, Leusenko, Vrščaj.

AVtor: Toni Kurbos

Avtor: Toni Kurbos

Fantje so se srčno borili in dolgo časa je bil rezultat zelo izenačen. Igralci Olimpije so dosegli tudi enega izmed zadetkov. V drugi polovici tekme, pa so bili Mariborčani vseeno boljši in na koncu slavili z rezultatom 9:2. Vseeno so mladi zeleni upi pokazali borbeno igro in z veseljem pričakujemo njihove naslednje predstave. Naslednja tekma sledi že naslednji vikend, ko se bodo pomerili z vrstniki iz Slavije.

 

Na drugi strani so Celjani že danes odigrali tekmo s Slavijo. Hokejisti iz Celja s pomočjo četice Ljubljančanov igrajo vedno bolje in tekma je bila zelo razburljiva in izenačena.

Za Celje so nastopili naslednji Olimpijini igralci:

Petronijevič, Rakun, Lesar, Cerjak.

Avtor: Aleš Petronijevič

Avtor: Aleš Petronijevič

Prvo tretjino so sicer dobili igralci iz Slavije 2:0, vendar so Celjani kmalu ulovili priključek in vse do konca sta se ekipi lovili v rezultatu. Prav na koncu pa so zadeli Celjani in zasluženo slavili s 5:4. Igralci Celja so prikazali borbeno igro, z veliko veselja in srčnosti. To dokazuje tudi veselje na ledu po koncu tekme. Naslednja tekma Celjanov je čez teden dni, ko prihaja v goste ekipa Crvene zvezde.

Avtor: Aleš Petronijevič

Avtor: Aleš Petronijevič

 

Čestitke vsem igralcem vseh barv.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Kratko fotogalerijo s tekme Slavija – Celje si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top