skip to Main Content
Zelena sobota v Tivoliju

Naši fantje so se po daljšem premoru vrnili v tekmovalni ritem. V torek zvečer so v Alpski hokejski ligi gostovali v Celovcu pri drugi ekipi KAC in jo s 6:3 zanesljivo premagali. Video povzetke s tekme si lahko ogledate na tej povezavi. V petek sledi še gostovanje pri večnem tekmecu na Jesenicah, kjer bomo spremljali zadnji letošnji večni derbi.

To je lepo vabilo na tekmo v domačo Halo Tivoli, ki bo v soboto, 21. decembra, ob 19.30. Naši fantje bodo prekrižali palice s tekmeci iz italijanskega Asiaga, moštvom, ki je tudi nekdanji prvak AHL.

V soboto bo Tivoli obarvan zeleno, saj bosta kar dve tekmi dveh Olimpij v enem dnevu. Ob 17.00 v mali dvorani igrajo košarkarji, ob 19.30 pa v ledni dvorani naši hokejisti.

In ker smo vsi ena velika zelena družina, vsi kupci (dnevnih in sezonskih) vstopnic za našo tekmo prejmete tudi brezplačno vstopnico za tekmo košarkarjev Cedevita Olimpija proti srbskemu moštvu Mega Basket. Enako velja za imenike vstopnic za košarko, ki si lahko ogledajo tudi našo tekmo.

Najcenejše vstopnice si zagotovite v predprodaji na tej povezavi ali prodajnih mestih MojeKarte.

Vabljeni na zeleno soboto v Tivoli. Podprimo zmaje na poti do vrha!

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top