skip to Main Content
Zapis z drugega dne Zmajčkovega turnirja

Po odličnem in polnem prvem dnevu Zmajčkovega turnirja, so nadebudni igralci drugi dan turnirja pričeli v nedeljo že zgodaj zjutraj. Prvi so se podali na led že pred 8.uro zjutraj.

A na ledu sledu o zaspanosti ni bilo. Vsi igralci so zopet pokazali pravo borbo in srčnost in če povzamemo besede predsednika organizatorjev Tomaža Vnuka ob zaključni slovesnosti: “Videli smo dober hokej. Razlike med ekipami so vedno manjše in napredek posameznih ekip je zelo opazen”, je bil turnir uspešen tudi v športnem smislu.

vlcsnap-2016-12-19-05h33m06s367

V drugem dnevu so se posamezne ekipe pomerile še s preostalimi ekipami v posamezni selekciji, tako da so se na koncu prav vse ekipe pomerile z vsemi ekipami.

Posebnost drugega dela je bila tudi predstavitvena tekma naj-naj-najmlajših. V selekciji U-6 sta se pomerili ekipi HK Slavija Junior ter HK Olimpija. Za večino mladih tekmovalcev je bila to celo prva tekma v karieri in v veselje je bilo spremljati odločnost teh mladih igralcev, pomešano s simpatično tremo in pričakovanji staršev, bratcev, sestric, babic, dedkov ter ostalih navijačev.

vlcsnap-2016-12-19-06h11m32s112

Istočasno pa je bila na sporedu tudi medsebojna tekma selekcij HK Olimpija U-8, ki je prav tako imela poseben čar. Recimo tej tekmi Tivolski derbi.

Na zaključku turnirja je organizator razglasil zmagovalce. To so bili prav vsi igralci, saj so v dveh dneh pokazali, da jih tudi napolnjen urnik tekmovanj ne ovira pri tem, da bi na ledu pokazali vse kar znajo. Za nas so zmagovalci vsi nastopajoči igralci.

2016-12-18-14-31-32

Čeprav se občutki po koncu turnirja niti še niso povsem polegli, pa se že veselimo naslednjega leta, ko bo na vrsti že 12. Zmajčkov turnir. Že v naprej vabljeni.

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo fotografa Matica Kuderja za selekciji U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo fotografa Matica Kuderja za selekciji U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo selekcije U-6 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-8A si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-8B drugega dneva si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10B drugega dneva si lahko ogledate na tej povezavi.

Zapis, fotogalerije ter video posnetke s prvega dne si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top