skip to Main Content
Zapis z drugega dne turnirja v Kromerižu

Drugi dan turnirja v Kromerižu je minil zelo tekmovalno. Vse selekcije so ponovno odigrale po dve tekmi. To so bile tudi zadnje zaključne tekme rednega dela turnirja.

Tekmovalno gledano je bil dan dokaj uspešen. Ekipa U-10 se je po enem porazu in eni zmagi uvrstila na 2.mesto po rednem delu, kar ji je v zadnjem zaključnem dnevu prineslo tekmo za uvrstitev v finale. Ekipa je prikazala pravo borbo in srčnost.

Ekipa U-9B je kljub borbeni igri morala priznati nekaj porazov in razvrstitev je tej ekipi za zadnji dan prinesla tekmo za končno 4.mesto na turnirju.

Ekipa U-9A pa je premagala oba svoja nasprotnika in se po rednem delu uvrstila na 1.mesto, kar ji je za zadnji dan prineslo neposredno udeležbo na finalni tekmi.

Tekmovalni dan je bil dolg in naporen za vse udeležence. Igralci so odigrali veliko hokejskih minut in kljub vmesnim počitkom med tekmami je dan minil zelo hitro. Na koncu dneva so igralci z veseljem pričakali svoje postelje in že nekaj minut po prihodu v hotel iz sob igralcev ni bilo možno slišati več prav nobenih otroških glasov. Vsi so komaj čakali, da se prične nov (zadnji) dan turnirja.

Zapisal: Vladimir Ban
Fotogalerijo ekipe U-10 z drugega dne si lahko ogledate na tej povezavi
Fotogalerijo ekipe U-9A z drugega dne si lahko ogledate na tej povezavi
Fotogalerijo ekipe U-9B z drugega dne si lahko ogledate na tej povezavi

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top