skip to Main Content
Zanesljiva zmaga nad VEU Feldkirch

Zmaji so v soboto zvečer prepričljivo s 6:1 (2:1, 2:0, 2:0) premagali Feldkirch in si utrdili vodilno mesto na lestvici Alpske hokejske lige.

Foto: Eva Brili Grebenar

Po porazu v Cortini po podaljšku so bili naši fantje željni zmage. Začeli morda malce zadržano, a dokaj hitro povedli. Po izenačenju gostov pa tudi poskrbeli, da so v garderobo odšli z golom prednosti. V nadaljevanju tekme so v obeh delih poskrbeli za dva zadetka v vsakem delu, gostujočega vratarja Alexa Caffija pa polno zaposlovali. Na koncu zmagali s 6:1, kar je bila tudi prva zmaga novega trenerja Raima Summanena v AHL.

Danes smo igrali dobro, dobro smo tudi trenirali. Všeč mi je bilo, da smo naredili, kar smo se odločili. Tudi v Cortnini smo dobro igrali, a se nam ni izšlo,” je po tekmi povedal trener Summanen. ”Nekaj stvari smo že spremenili, zdaj pa imamo pred seboj en teden brez tekem, ki ga bomo posvetili treningom. Ekipo še malo spoznavam. Prepričan sem, da se moraš na tekmah sprostiti in igrati, na treningih pa delati na detajlih. Kot trener poskušaš različne stvari, potem pa vidiš, kaj se obnese na tekmi. Naslednji teden bomo trdo trenirali, imeli bomo majhne priprave kot poleti.

Naslednja tekma naše fante čaka šele 16. februarja, ko v Tivoliju gostuje pri Fassa.

 

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top