skip to Main Content
Zaključen je še zadnji turnir v sezoni 2017/18

Od petka 20.aprila do nedelje 22.aprila je v Budimpešti potekalo še zadnje dejanje letošnjega Golden Puck turnirja.

Tokrat so bile na sporedu selekcije U-12. Poleg Olimpije, se je turnirja udeležilo še 7 drugih ekip: iz Madžarske, Avstrije, Latvije, Poljske in Slovaške.

Avtor: Aleš Modic

Ekipe so bile razdeljene v dve predtekmovalni skupini. Zmaji so najprej z 8:1 izgubili proti Slovaški ekipi Pro Team Select, nato pa so se še isti dan pomerili z domačini in remizirali s 5:5.

Avtor: Aleš Modic

Naslednji dan so igralci Olimpije odigrali še zadnjo tekmo v predtekmovanju. Pomerili so se z Latvijsko ekipo HK Valmieras. Latvijci so bili boljši z izidom 7:1. Ekipa Olimpije je tako v rednem delu osvojila 3 mesto in sledile so tekme za končne razvrstitve od 5. do 8.mesta.

Avtor: Aleš Modic

Najprej je sledila tekma s Poljsko ekipo MMKS Podhale, ki so jo Zmaji prepričljivo dobili z 10:0.

Avtor: Aleš Modic

Z zmago se je ekipa uvrstila na nedeljsko tekmo za 5.mesto, kjer je nasproti stala še ena Slovaška ekipa Be the best. Zmaji so tekmo sicer dobro začeli in po prvi tretjini vodili z 2:0, a na koncu so bili vseeno boljši Slovaki, ki so zmagali z rezultatom 5:2. Ekipa Olimpije je tako na turnirju osvojila končno 6.mesto.

Avtor: Aleš Modic

Sicer pa so imeli igralci na voljo tudi dovolj prostega časa, da so si ogledali mesto in potovanje izkoristili tudi za ostale aktivnosti in druženje.

Avtor: Aleš Modic

Ekipo je na turnirju vodil trener Igor Beribak.

Avtor: Aleš Modic

To je bil tudi zadnji turnir na ledu letošnje sezone. Sledijo treningi na suhem, igralci pa se zopet zberejo na ledu v začetku naslednje sezone.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s turnirja si lahko ogledate na tej povezavi.

Več podatkov o rezultatih si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Na turnirju so nastopili naslednji igralci:

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top