skip to Main Content
Zaključek sezone in pričetek priprav na novo sezono

Spoštovani člani kluba, dragi navijači in podporniki.

 

Končali smo zimsko sezono polno preobratov, omejitev in preizkušenj. Zahvaljujemo se vsem za podporo in potrpežljivost, nesebično pomoč in trmasto vztrajanje na začrtani poti.

Čestitamo članicam za naslov državnih prvakinj, prav tako selekciji U17. Selekcija U19 je v težkih pogojih osvojila 3 mesto v državnem prvenstvu.

Člansko moštvo je v težki sezoni ohranjalo prvo mesto v Alpski hokejski ligi v rednem delu, v razigravnju pa v finalni seriji ponovno osvojilo naslov najboljšega v mednarodni ligi. V državnem prvenstvu je članska ekipa po srditem boju osvojila drugo mesto.

Komaj smo končali tekmovanja na ledu, že se pripravljamo na suhem za novo sezono. V ponedeljek, 31.05.2021 začenja člansko moštvo priprave za naslednjo sezono, premierno v ICE Hockey ligi. Tudi vse ostale selekcije se že pridno pripravljajo za naslednjo sezono. Vsi upamo, da bodo nemoteno tekmovali tudi najmlajši in da bodo lahko prikazali svoje znanje na ledu. V terminu med 31.7. in 10.08.2021 bomo s partnerjem, Akademijo Hiti, pripravili hokejski kamp. Z našimi partnerji računamo na mentorstvo in pomoč trenerjev Frolunde. Igralci in trenerji bodo deležni najnovejših trendov hokejske igre in treningov.

Nova sezona na ledu je že za ovinkom, verjamem, da komaj čakamo na nove hokejske užitke. Želim vam obilo zdravja in športnih užitkov.

 

Jože Kovač

Ljubljana, 30.05.2021

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top