skip to Main Content
Zadnja tekma pred reprezentančnim premorom

Zmaji danes gostujejo pri tekmecu iz lanske končnice, ekipi EC iDM Wärmepumpen VSV. V ččetrtfinalnem nizuv pretekli sezoni smo z Beljačani odigrali serijo sedmih tekem, v polfinale so se uvrstili Beljačani. V letošnji sezoni sta obe ekipi tekmovali v Champions Hockey League.

VSV se je pred sezono okrepil z dvema Slovencema – Blažem Tomaževičem in Robertom Saboličem, pomočnik trenerja je Marcel Rodman, ki je pred tekmo povedal, da je Olimpija vedno nevarna in da stanje na lestvici ne odraža dejanske kvalitete našega moštva.

»To bo pomembna tekma za nas pred reprezentančnim premorom. Beljak je zelo dobra ofenzivna ekipa, zato bo pomembna naša obramba. Če ne bomo dobro igrali defenzivno, v tej tekmi ne bomo uspešni. Tekma je pomembna tudi mentalno, z Beljakom se bomo pomerili prvič po končnici v lanski sezoni. Poraz v četrtfinalu še vedno boli in želimo se jim oddolžiti,« je pred tekmo povedal Mitja Šivic.

Naša ekipa se v Beljak odpravlja brez Aleksandra Magovaca, Tadeja Čimžarja, Jake Šturma, Marca Valleranda, Chrisa Dodera, zobe bosta stisnila Žiga Pance in Kristjan Čepon.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top