skip to Main Content
V prodaji so sezonske vstopnice

Sezonske vstopnice so že na voljo na naši spletni strani in na prodajnih mestih Moje Karte. Sezonske vstopnice zagotavljajo vstop na vse domače tekme v vseh tekmovanjih naših hokejistov.

V lanski izjemni sezoni smo odigrali 78 tekem (od tega 6 pripravljalnih), na katerih smo zabeležili 64 zmag in 14 porazov, sezono pa zaključili s trojno krono in polnim Tivolijem. Na vseh 38 domačih tekmah v pretekli sezoni je bilo vzdušje odlično, bo takšno tudi v prihodnji sezoni?

Z nakupom sezonske vstopnice boste postali naš dodatni in najpomembnejši igralec. Podprli boste ekipo, sestavljeno iz povsem slovenskih hokejistov, mladih talentov in izkušenih reprezentantov v boju za novimi lovorikami. Naši fantje obljubljajo, da bodo tudi v letošnji sezoni na ledu pustili zadnje atome moči in poskrbeli za zanimive hokejske predstave.

Z nakupom sezonske vstopnice si zagotovite svoj sedež v Tivoliju, podprete naše hokejske zmaje, hkrati pa imate tudi brezplačen prevoz z LPP tri ure pred in po vsaki tekmi. Namesto pred semaforji boste tako na tekmo raje brezskrbno počakali s prijatelji na pijači.

Letošnja novost so sezonske vstopnice s popustom za upokojence. Ker smo vse ljubljanske Olimpije ena velika zelena družina, smo letos vsem uvedli posebno sezonsko vstopnico »Zelena družina«, ki omogoča poseben popust imetnikom sezonskih kart ostalih ljubljanskih klubov.

Prva domača tekma v Alpski hokejski ligi je 14. septembra, ob 17.30, ko v Ljubljani gostuje KAC II. Se vidimo v Tivoliju!

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top