skip to Main Content
Začetek priprav na novo sezono

Poletnega premora je konec! Danes se je naša članska ekipa zbrala v Hali Tivoli in začela s pripravami na novo sezono. V tem tednu so na vrsti suhi treningi, čez natanko en teden pa bodo fantje stopili na led.

Danes so fantje opravili lažji trening v fitnesu in nabrali nekaj tekaških kilometrov po Rožniku. V naslednjih dneh pa sledijo testiranja s kondicijskim trenerjem in stopnjevanje treningov, kar bo priprava za prve treninge na ledu.

Vsi smo že nestrpno čakali ta začetek, še posebej v teh časih. Vesel sem, da so vsi fantje zdravi, da so vsi prišli in pokazali delovno vnemo. Ekipi smo priključili še pet mladincev, ki bodo začeli trenirati s prvo ekipo. Motivacija je velika. Vsi se zavedamo, v kaj se spuščamo. Želimo napredovati, ekipo imamo močno, a dejansko to ne pomeni veliko, če ni pravega vzdušja, delovne vneme in spoštovanja dogovorov,” je povedal glavni trener moštva Ivo Jan.

In dodal, da je trenutno pomembno, da fantje pridobijo čim boljšo fizično pripravljenost in se dobro pripravijo na sezono. S treningi na ledu začnejo fantje prihodnji ponedeljek. Trener Ivo Jan pripravlja bolj individualno usmerjene treninge, veliko igralnih situacij, v katerih bodo delali v manjših skupinah. ”Razpoloženje v ekipi je zelo dobro,” še dodaja.

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top