skip to Main Content
Za nekatere Malčke in Zmajčke je bil obisk včerajšnje tekme HDD Olimpije prav poseben dogodek

Sreda 20.12 je prinesla prav posebno tekmo članov HDD Olimpije ter prav posebni dogodek za nekatere naše Malčke in Zmajčke.

HDD Olimpija je namreč na nocojšnji dobrodelni tekmi v tekmovanju EBEL nastopila močno okrepljena. Na led so poleg standardnih igralcev zadrsali tudi naši Malčki in Zmajčki. Seveda ne v tekmovalnem smislu, a za mlade Zmaje je to vseeno bil poseben in nepozaben dogodek.

Avtor: Petra Škafar

Avtor: Petra Škafar

Malčki in Zmajčki so igralce HDD pospremili na led med začetnim ogrevanjem in ob otvoritvi tekme.

Dogodek so naši nadebudni mladi hokejisti pričakali z napetostjo ter polni ponosa in veselja. Pred pričetkom tekme so se neučakano postavili v vrsto in med seboj premlevali kombinacije kdo bo katerega hokejista pospremil na led. Prišli so člani, si z mladimi igralci izmenjali “kepice” in vsak je dobil svojega spremljevalca. Mladi hokejisti so ponosno pospremili svoje kolege iz članske ekipe na led, jim dali nekaj zadnjih napotkov za tekmo in skupaj z njimi na ledu pozdravili igralce nasprotnega moštva EC KAC ter občinstvo.

2016-12-20-18-13-25

Izkazalo se je, da so tovrstni dogodki za mlade igralce še vedno zelo posebni. Poleg trenerjev so za mlade hokejiste to tisti pravi pristni idoli in vsak pri sebi je neizbežno pomislil: “Nekega dne bom tudi jaz takšen hokejist”.

2016-12-20-18-13-59

Po uvodnem programu so se Malčki in Zmajčki preselili na tribune, kjer so v spremstvu maskote Zmajčka Hokija bučno spremljali potek tekme. Danes so bili Malčki in Zmajčki na tribuni vsekakor med najglasnejšimi navijači.

Avtor: Petra Škafar

Avtor: Petra Škafar

Če temu prištejemo še dejstvo, da je bila tekma organizirana tudi v dobrodelne namene, je bil večer za mlade igralce popoln. Vsekakor bo klub HK Olimpija v sodelovanju s HDD Olimpija takšne dogodke v prihodnje ponovil.

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo z dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top