skip to Main Content
Za našimi hokejisti tri težka gostovanja

Ta teden so naši fantje odigrali tri tekme v gosteh, na katerih so si priigrali skupno 9 točk in se še utrdili na 2. mestu Alpske hokejske lige.

Foto: AHL spletna stran

Teden gostovanj so začeli v torek, so gostovali na Jesenicah na večnem derbiju in si v tretji tretjini priborili zmago. Že dva dni kasneje je sledilo novo težko gostovanje v Rittnu, kjer so fantje prekrižali palice s hokejisti Rittner Buam, aktualnim podprvakom lige. Bili so prepričljivo boljši s 5:1 (s takšnim rezultatom so jih premagali tudi jeseni v Tivoliju). Gol za 4:1 je bila prava mojstrovina Žige Pešuta in je po izboru Alpske hokejske lige postal tudi gol tedna.

V soboto pa so se zmaji odpeljali na dolgo pot na Predarlsko k EC Bregenzerwald, k moštvu s spodnjega dela lestvice, kjer niso dopustili nobene možnosti za presenečenje domače ekipe in gladko postavili končni rezultat 5:2.

Varovance Jureta Vnuka v torek, 19. februarja, čaka mestni derbi v državnem prvenstvu – v Tivoliju gostuje ekipa HK Slavija Jr.

Nova tekma v Alpski hokejski ligi pa bo v petek, 22. februarja, ob 19.15, ko v Tivoliju gostuje ekipa EHC Lustenau. Spet se obeta lepa in razburljiva hokejska predstava, saj se tako hokejisti Olimpije kot Lustenaua borijo za najvišja mesta v ligi. Vabljeni!

Zmaji potrebujejo vašo podporo s tribun!

 

Video povzetke s tekme proti Jesenicam si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme proti Rittner Buamu si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme proti EC Bregenzerwald si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisala: P.P.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top