skip to Main Content
Veselja na Mariborskem ledu ni manjkalo

V nedeljo 27.11 je potekal nov turnir selekcij U-10 in U-8 pod okriljem HZS. Igralci Olimpije so se tokrat odpravili v Maribor, kjer so se jim poleg domačinov pridružile še ekipe Bleda in Triglava.

Olimpija je v Mariboru nastopila s 4 ekipami (po dve v vsaki selekciji). Seznam nastopajočih je viden na tej povezavi.

Vzdušje na ledu je bilo popolno. Turnir ni bil tekmovalne narave in to je bilo za igralce, ki so v zadnjem času veliko trenirali (in marsikateri tudi tekmovali) več kot dobrodošlo.

vlcsnap-2016-11-28-16h42m14s000

Seveda so se igralci pred vsako tekmo zbrali in na ledu je bila borba popolna. A vseeno je bilo druženje in uživanje v igri hokeja pomembneje od ostalih zadev.

To so izkoristili tudi trenerji, ki so pustili fantom (in dekletu) dokaj prosto doživljanje turnirskega dogajanja, hkrati pa so preizkusili tudi nekaj različnih kombinacij postav.

V nadaljevanju Malčke, Zmajčke in tudi posameznike iz Hokej šole čaka še kar nekaj bistveno bolj tekmovalnih dogodkov (državno prvenstvo U-12 ter turnirja Zmajček in Kromeriž), tako da bo pravih priložnosti za rezultatsko dokazovanje na ledu kmalu dovolj.

img_8152

Turnir je sicer trajal zgolj nekaj ur, a so tudi tokrat igralci Olimpije prikazali pozitiven ekipni duh. Ob igri posamezne ekipe, so se ostali igralci spontano zbrali na ogradi in burno navijali za svoje. Ekipni duh je nekaj, kar je zelo pomembno in nekaj kar Olimpija vsekakor ima.

 

Časa za počitek ne bo veliko, saj je naslednji turnir na sporedu že naslednji vikend, ko se bo Olimpija udeležila dvodnevnega Miklavževega turnirja na Bledu (o podrobnostih poteka boste pravočasno obveščeni).

 

V nadaljevanju si lahko ogledate fotogalerijo in nekaj video posnetkov. Turnir je bil uspešen: Zmagalo je veselje do hokeja.

 

Fotogalerijo ekipe U10-1 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U10-2 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U8-1 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U8-2 si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top