skip to Main Content
Večni derbi v selekciji mladincev je pripadel našim hokejistom

V nedeljo 2. oktobra smo lahko na Jesenicah spremljali večni derbi v kategoriji mladincev. Obe ekipi sta v srečanje vstopali z dvema zmagama v dosedanjem poteku prvenstva. Pričakovali smo torej zanimivo ter borbeno tekmo in točno takšno smo tudi dobili.

Prva tretjina je bila sicer dokaj mirna. Naši so sicer v strelih na vrata prevladovali, zadeli pa so domači in z 1:0 poskrbeli za minimalno vodstvo bo prvem odmoru.

Podobna igra se je nadaljevala v drugi tretjini. Naši so več streljali na gol. A tokrat so bili tudi uspešni. V 39. minuti je po podaji Jakoba Pečnika lepo zadel Urban Podrekar in izid je bil izenačen.

So se pa v tej drugi tretjini že pokazale prve iskrice, ki so v tekmo prinesle dodatno napetost. V takšni igri pa so naši ohranili pobudo. Zopet so več napadali in zopet so več strelali na nasprotnikova vrata. V 55. minuti je pa Tay Petronijevič Lepša spretno spremenil smer ploščku na proti proti vratom. Ta je presentil domačega vratarja in naši so povedli z 2:1. Domači so nato seveda malce pritisnili na naša vrata, a naša obramba je zdržala. Zmaji so se lahko veselili zmage 2:1. So pa domači igralci na koncu tekme nešportno sprejeli poraz in so zakuhali splošni pretep. Kakorkoli že, naša ekipa je po treh krogih tako ostala neporažena, ekipa Jesenic pa bo svoje priložnosti iskala proti ostalim ekipam.

Priložnost za nove točke čaka naše mladince naslednjo nedeljo, ko v Ljubljano prihajajo Beograjčani.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top