skip to Main Content
Vabljeni na predstavitveni trening začetnikov – petek, 28.september, ob 16.30

Želiš postati hokejist?

Si želiš, da bi znal zelo dobro drsati?

Si želiš spoznati nove prijatelje?

Želiš uživati na ledu?

Za vse te in podobne želje je pravi naslov Hokej šola HK SŽ Olimpija.

Vse nadebudne bodoče hokejiste in hokejistke, ki bi se želeli pridružiti našemu klubu, vabimo na predstavitveni trening za začetnike v hokej šoli. Pokazali vam bomo prve hokejske korake in

Trening bo

v petek 28.septembra  med 16.30 in 17.30.

Na obisk vabimo vse otroke letnika 2010 in mlajše.

Obvezna oprema za trening na ledu:

  • drsalke
  • čelada
  • rokavice

Hokejsko čelado in hokejske rokavice lahko na prvem treningu nadomestijo kakšna druga čelada in rokavice. Prav tako priporočamo topla in čim bolj nepremočljiva oblačila.

Vsi otroci lahko pred dejanskim vpisom v hokejski klub testno obiskujejo naše treninge v en mesec in se tako sami odločijo, ali jim ta šport ustreza. Za preskusni mesec se dogovorite s trenerji na prvih treningih.

Priporočamo, da pridete na trening vsaj 30 minut pred začetkom, da se lahko otroci v miru pripravijo na trening, spoznajo s trenerji in soigralci. Priporočamo tudi, da svoj rihod predhodno najavite trenerjem (Rok Prusnik, 040 665 455), da bodo lahko nove hokejiste ustrezno pričakali, sprejeli in vpeljali v trening.

Naši trenerji so visoko usposobljeni za delo z mladimi in bodo z veseljem na voljo za vsa dodatna vprašanja in nasvete glede morebitnih nakupov hokejske opreme. V našem skladišču imamo na voljo za brezplačno izposojo marsikateri kos opreme za novo vpisane hokejiste.

Več o vpisu v hokej šolo, poteku treningov in ostalih zadevah lahko preberete na tej povezavi.

Vabljeni in se vidimo v petek!

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top