skip to Main Content
Vabljeni na 2. predstavitveni trening začetnikov v sredo 12. septembra ob 16.30 – z vami bo Aleš Kranjc

Vse nadebudne bodoče hokejiste in hokejistke, ki bi se želeli pridružiti našemu klubu, vabimo na predstavitveni trening za začetnike v hokej šoli. Pokazali vam bomo prve hokejske korake in
Trening bo v sredo med 16.30 in 17.30.

Na treningu se vam bo pridružil tudi naš član Aleš Kranjc, ki vam bo pokazal prve hokejske korake.

V šolo pa vas vabi tudi naš član Aleš Mušič

 

Na obisk vabimo vse otroke letnika 2010 in mlajše.

Obvezna oprema za trening na ledu:

  • drsalke
  • čelada
  • rokavice

Hokejsko čelado in hokejske rokavice lahko na prvem treningu nadomestijo kakšna druga čelada in rokavice. Prav tako priporočamo topla in čim bolj nepremočljiva oblačila.

Vabljeni tudi z naslednjim video prispevkom

 

Vsi otroci lahko pred dejanskim vpisom v hokejski klub testno obiskujejo naše treninge v en mesec in se tako sami odločijo, ali jim ta šport ustreza. Za preskusni mesec se dogovorite s trenerji na prvih treningih.

Priporočamo, da pridete na trening vsaj 30 minut pred začetkom, da se lahko otroci v miru pripravijo na trening, spoznajo s trenerji in soigralci. Priporočamo tudi, da svoj prihod predhodno najavite trenerjem (Rok Prusnik, 040 665 455), da bodo lahko nove hokejiste ustrezno pričakali, sprejeli in vpeljali v trening.

Utrinnki s 1. otvoritvenega treninga

Naši trenerji so visoko usposobljeni za delo z mladimi in bodo z veseljem na voljo za vsa dodatna vprašanja in nasvete glede morebitnih nakupov hokejske opreme. V našem skladišču imamo na voljo za brezplačno izposojo marsikateri kos opreme za novo vpisane hokejiste.

Več o vpisu v hokej šolo, poteku treningov in ostalih zadevah lahko preberete na tej povezavi.

Vabljeni in se vidimo v sredo!

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top