skip to Main Content
Vabilo na srečanje s Klemnom Mohoričem – sreda, 17. 6., ob 19.00

V klubu nas bo obiskal nekdanji Olimpijin in reprezentančni hokejski vratar, danes pa trener vratarjev v KHL Klemen Mohorič. Srečanje bo v sredo, 17. junija, ob 19.00 v Letnem bifeju (zadnja soba).

Klemen Mohorič je večino svoje aktivne hokejske kariere preživel v vratih Olimpije, branil je tudi za slovensko reprezentanco. Po koncu aktivne hokejske kariere pa se je podal v trenerske vode. Kratek čas je bil na Jesenicah, večino časa pa je trener vratarjev v KHL, drugi najmočnejši ligi na svetu. V KHL opravlja trenersko delo od leta 2012, pot pa ga je vodila od Medveščaka, do Slovana iz Bratislave, Vladivostoka, Nižnega Novgoroda do Magnitogorska, kamor odhaja v začetku julija.

S podpisom pogodbe za Metallurg Magnitogorsk, ki je že dvakrat osvojil ligo KHL, takšen cilj ima klub tudi v prihodnji sezoni, je postal eden najbolje plačanih slovenskih športnih trenerjev.

Klemen bo na srečanju delil svoje bogate izkušnje, spregovoril o ligi KHL, o tem, kako uspeti v svetu hokeja. Verjamemo, da bo pogovor zelo zanimiv, Klemen bo tudi na voljo za vaša vprašanja.

Še posebej vabljeni igralci mlajših selekcij od U-13, U-15, U-17 in U-19. Vabljeni tudi starši.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top