skip to Main Content
V zeleno-beli dres se vrača Marc-Olivier Vallerand!

Naši ekipi v prihodnji sezoni pridružil kanadski napadalec Marc-Olivier Vallerand, ki v Ljubljano prihaja iz britanskega Sheffielda.

Marco je bil član naše ekipe že lani kot posojeni igralec v času covid-19, njegova pomoč pri odločilnih bojih in osvojitvi naslova Alpske hokejske lige je bila izjemna. V pretekli sezoni se je Marco vrnil k moštvu Sheffield Steelers, kjer je lani na 45 tekmah dosegel 59 točk, od tega 26 golov. V skupaj dveh sezonah je odigral 105 tekem in dosegel 131 točk.

»Izredno smo veseli, da se Marco se po enem letu vrača v Ljubljano, lani je igral pri Olimpiji v času covida-19. Za ekipo je zelo uspešno je nastopal in za nas, ki smo bili takrat na drugi strani, je bil zahteven igralec. Za njim je fantastična sezona v Angliji, zato smo res veseli, da se je kljub finančno skromnejši ponudbi odločil za nas. Govorimo o igralcu, ki je odličen s ploščkom, zna zadeti, drsalno je zelo dober, ima pravi karakter na ledu in to v ekipi potrebujemo. Prepričan sem, da bo odličen in po točkah primerljiv z najboljšim strelcem v ekipi v tej sezoni,« je povedal glavni trener Mitja Šivic.

»V Ljubljano in klub že poznam, tu sem se lani počutil odlično. Za prihod sem se odločil, ker si želim igrati v tekmovanju višjega ranga, v ligi ICE in CHL. Veselim se povratka k Olimpiji in mislim, da lahko dosežemo dobre rezultate,« pravi Marco Vallerand.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top