skip to Main Content
V zaostali tekmi državnega prvenstva so dečki sodegli novo zmago

V torek 21. januarja je bila na sporedu zaostala prvenstvena tekma naših dečkov (u-15). V Tivoli so prispeli Kranjčani.

Tekmeca sta se letos že srečala in vedno so bili pri tem boljši naši zmaji. Nenazadnje zmaji zasedajo prvo mesto na prvenstveni lestvici. Po pričakovanju tudi tokrat pretirano pretežkega dela niso imeli.

Prednost in pobudo so naši igralci prikazali že od samega začetka. Prvi zadetek je dosegel Tian Hebar že proti koncu druge minute, do konca prve tretjine pa so naši mladi zmaji dosegli še en zadetek in to v igri z igralcem manj. Po podaji Jana Petelinkarja je bil natančen Anže Žeželj. Razmerje v strelih je bilo kar 22:6 v našo korist.

Podobno razmerje v igri smo spremljali tudi v drugi tretjini. Tu so moči gostom postopoma že pojenjali, tako da so naši igralci dosegli 4 nove zadetke. Vse do konca tekme pa je bilo naših zadetkov kar 11 (Jan Petelinkar je dosegel še 3 zadetke, Ian Petronijevič Lepša 2 zadetka, po en zadetek pa so še dosegli Leon Zupan, Bruno Kuret in Anže Žeželj). Proti koncu tekme pa so nekaj nepazljivosti v naši obrambi izkoristili še gostje, tako da se je tekma končala z rezultatom 11:3.

Do konca rednega dela prvenstva našim zmajem preostaneta le še dve tekmi. Prva bo na sporedu to nedeljo, ko v Tivoli prihaja Celje.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top