skip to Main Content
V Tivoliju je gostoval nekdanji evropski prvak

Zmaji so na svoji tretji tekmi v Alpski hokejski ligi zabeležili tri točke z zmago nad VEU Feldkirch. V petek so na Dunaju pri Novincu v ligi, Vienna Capitals Silver, izgubili z 2:0. Na domačem ledu pa popravili vtis in goste iz Predarlskega, ki so tudi nekdanji evropski prvaki, premagali s 4:3.

Foto: Eva Brili Grebenar

Zeleno-belim plošček ni in ni šel v gol na prvih dveh tekmah. Kljub številnim strelom, na gol nasprotnikov, nikakor ni bilo prave realizacije. A niz se je danes končal, predvsem v drugi tretjini so ritem igre nadzorovali zmaji, ki so najprej izenačili z golom Martina Bohinca in potem še s temi zadetki Žige Pešuta, Aneja Kujavca in Anžeta Ropreta poskrbeli za udobno vodstvo po drugi tretjini.

A tekme še ni bilo konec in po dveh zadetkih gostov v zadnji tretjini je bilo napeto do konca. Zmaji so ostali zbrani in končni rezultat je bil 4:3. Tekmo je vodil Gregor Polončič, ki je začasno prevzel mesto glavnega trenerja.

V zadnji tretjini je bilo nekaj nehanj v igri, prvi dve tretjini smo odigrali dobro, sploh v drugi smo dominirali in pokazali pravi obraz. V zadnji tretjini smo malo popustili, a hokej se igra 60 minut in to nam je bila dobra lekcija;” je tekmo ocenil Polončič.

Nikakor na ni šlo v gol, vedno nam je nekdo zmanjkal pred golom ali pa smo ga zgrešili,” pa je novinarsko vprašanje o suši golov komentiral začasni trener.

Ta teden sledijo naslednje domače tekme:

– ponedeljek, 23. september, ob 20.00 s HK True Celje

– četrtek, 26. september, ob 19.15 z Rittner Buam

– sobota, 28, september, ob 17.30 z Val Gardeno.

Vabljeni!

 

Zapisala: P.P.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate ne tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top