skip to Main Content
V Tivoliju gostoval madžarski Dunaújvárosi Acélbikák

Po dobrih dveh tednih bazičnih priprav so 15. avgusta naši hokejisti odigrali prvo prijateljsko tekmo, s tem pa se je pripravljalno obdobje prevesilo v drugo fazo. V Tivoliju je gostoval madžarski  Dunaújvárosi Acélbikák,zmaji pa so slavili s 3:1.

Foto: Eva Brili Grebenar

Priložnost za igro so dobili vsi igralci, že v prvi tretjini so povedli zeleno-beli z golom Luke Zorka v 17. minuti, podal mu je Martin Bohinc. Gol je dal zmajem zagona in pokazali so nekaj lepih akcij. V drugi tretjini je najprej za povišanje vodstva v 29. minuti zadel Sašo Rajsar, podal je Žan Jezovšek. V 35. minuti so gostje znižali rezultat, a do preobrata ni prišlo. Mark Sever je končni rezultat postavil v 42. minuti po podaji Enesa Goršeta in Martina Bohinca.

Fantje že dan kasneje gostujejo V Beljaku pri VSV, nove tekme pa sledijo med 22. in 25 avgustom, ko ekipa sodeluje na Mednarodnem turnirju Bled.

Priprave so naporne, a to je pač del hokeja, to je osnova za dobro podlago za sezono. Delali smo nekaj novih stvari, ki so bile zelo naporne. Delamo, garamo, a se ne pritožujemo, saj vemo, rabimo za dobro pripravo na dobro sezono,” je povedal kapetan Aleš Mušič.

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top