skip to Main Content
V sredo derbi vodilnih ekip AHL

Naši fantje so v soboto gostovali v Linzu pri moštvu Still Wings, v ponedeljek pa so Avstrijce gostili v Ljubljani. Obakrat so zmagali brez težav, v Ljubljani s kar 12:1.

Foto: Eva Brili Grebenar

Steel Wing Linz je novinec v Alpski hokejski ligi, ki je trdno zasidran na repu lestvice, dvoma o zmagovalcu ni bilo ne na prvi ne na povratni tekmi doma. Na gostovanju so naši zmaji zmagali s 7:0, v ponedeljek v Hali Tivoli pa 12:1.

Z dvema zaporednima zmagama so se zmaji povzpeli na prvo mesto v Alpski hokejski ligi, kjer držijo vodstvo z 41 točkami. Drugi HC Pustertal ima dve točki in tekmo manj in v sredo gostuje v Ljubljani. V Tivoliju pričakujemo pravi veliki derbi AHL.

Obeta se res dobra tekma in z veseljem jo pričakujemo. Pustertal je odlična ekipa, igra organizirano in dela zelo malo napak. Morali bomo pritisniti in dati vse od sebe od začetka do konca tekme,” je pred sredino tekmo povedal trener Gregor Polončič.

V sredo, 27. novembra, ob 19.15 bo v Tivoliju ponovitev lanskega finala AHL med HK SŽ Olimpija in HC Pustertal. Vabljeni!

 

Zapisala: P.P.

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetek s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top