skip to Main Content
V članski ekipi prihaja tudi pet mladih igralcev

Članski ekipi se bodo pridružili tudi mladi in talentirani igralci Žiga Mehle, Tian Hebar, Miha Beričič, Urban Podrekar in Gregor Žeželj, ki je v pretekli sezoni že igral tudi v ICEHL in ostaja v članski ekipi.

»Žiga Mehle dokazuje, da ni treba, da mladi in talentirani igralci odhajajo pri najstniških letih v tujino, da bi se lahko pridružili ekipi v ligi ICE. Žiga je res talentiran, od njega pričakujem veliko. Svoj odnos je v zadnjih mesecih zelo popravil, trdo delal in ve, kaj ga čaka. Veseli me, da nekdo, ki je zrasel v Olimpiji, dobi priložnost in prepričan sem, da jo bo tudi dobro unovčil,« je o Žigi Mehletu povedal trener Mitja Šivic. Žiga je sicer že odigral nekaj tekem v Alpski hokejski ligi.

Gregor Žeželj je preteklo praktično sezono že preživel v članski ekipi in zelo napredoval. Proti koncu ga je na žalost nekoliko ustavila poškodba, moral je na operacijo in izgubil dobršen del poletja. ”Z Gregorjem želimo sodelovati tudi v prihodnje, vemo, kaj bi radi z njim dosegli in tudi on je seznanjen s tem, kako bi lahko v ligi sodeloval. Veliko bo odvisno od njega, je sposoben, naslednja sezona pa bo zanj pomembna, da naredi preskok do konca. Je specifičen igralec, ki bi lahko igral svojo vlogo v prihodnosti ekipe,” pravi Mitja Šivic.

 

Tian Hebar bo poleg Urbana Podrekarja najmlajši novinec v članski ekipi, oba štejeta le 17 let. ”Ima dober občutek za hokej, veliko stvari dela dobro in prav. Okrepiti se mora še fizično, navaditi na hitrost in duele, ki jih članski hokej zahteva. Je velik talent in če bo znal to povezati, ga čaka svetla prihodnost v hokeju. Sposoben je v prihodnosti zapolniti naše branilske vrste tudi z veliko minutažo. Letos pa bo zanj sezona učenja, dela in napredka,” pravi Šivic in dodaja, da je trenerski štab pripravljen na trdo in vztrajno delo z mladimi.

Tudi Urbana Podrekarja čaka predvsem leto učenja in privajanja na članski hokej. ”Urban je velik talent, dober drsalec. Kjer koli je igral v mlajših selekcija, je naredil razliko. Je mlad in s tem k nam prihaja veliko energije. Je igralec, ki ima velik potencial, tako defenzivno kot ofenzivno. Prepričan sem, da bo svojo priložnost znal izkoristiti,” pravi Šivic.

Ekipi se pridružuje tudi mladi in perspektivni Miha Beričič, ki se je doslej kalil pri HK Slavija. ”Zelo je talentiran, zagnan, delaven, željan novega hokejskega znanja. Veselim se, da bomo delali z njim in prepričan sem, da bo to uspešna zgodba in da je Miha sposoben hitrega preskoka iz mladinskega v članski hokej,” pravi Mitja Šivic in dodaja: ”Vsem fantom izrekam dobrodošlico!”

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top