skip to Main Content
Uspešno je zaključen nov turnir selekcij U-8 in U-10

Konec decembra in januar prinašata zelo delaven urnik tudi za selekcije U-8 in U-10. Tekme in turnirji se kar vrstijo eden za drugim.

Tokrat je bil na vrsti turnir v Ljubljani. Turnir je potekal v duhu FAIR PLAY VODI NAPREJ (Igra, Znanje, Spoštovanje).

Avtor: Drago Čigon

In to je ravno to, kar trenerji in vsi ostali strokovni sodelavci vsakodnevno učimo naše otroke in bodoče igralce:

Igra – Hokej je zabaven in pri igranju hokeja se zabavamo

Znanje – Učenje in treniranje jemljemo resno z namenom, da se naučimo in da postanemo boljši kot smo

Spoštovanje – Hokej je ekipni šport in vedno spoštujemo soigralca in ostale sodelujoče

Tokrat so na turnirju nastopale še ekipe z Bleda, iz Celja ter Slavije. Ljubljančani so se ponovno predstavili s po dvema ekipama v selekciji U-10 ter dvema ekipama v selekciji U-8.

Turnir je igralcem ob ogrevanju, druženju in tekmah, ki so si hitro sledile ena za drugo minil hitro, zabavno in sproščeno.

Na takšnih turnirjih za trenerje rezultat nikoli ni bistven. Bistveni so napotki in nasveti, ki jih trenerji dajejo otrokom in turnir se šteje kot uspešen, če igralci te napotke upoštevajo in če se iz njih kaj naučijo. Za igralce pa je turnir seveda uspešen, če pri igranju uživajo in če znajo iz tekem prinesti čimveč izkušenj ter znanja. Vse to se je v Ljubljani tudi zgodilo in za igralce Olimpije je bil turnir po besedah trenerjev zelo uspešen.

Avtor: Drago Čigon

Za prijetno počutje na turnirju so poskrbeli tudi starši, ki so pomagali pri organizaciji ter izvedbi projekta (postavljanje ograd na igrišču, priskrbeli in organizirali so hrano ter pijačo za igralce, fotografiranje, ozvočenje, ipd.). Zahvala staršem in vsem ostalim sodelujočim pri organizaciji turnirja.

Malčki, Zmajčki in igralci Hokej šole, bodo naslednje dni izkoristili za trening, v nedeljo pa jih čaka že nov turnir – tokrat na Bledu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo ekip U8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U10B si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top