skip to Main Content
Usmeritve pri poročanju s tekem selekcij U-12 in U-14

Spoštovani ljubitelji hokeja

 

Pridružili smo se pobudi Hokejske zveze Slovenija in se odločili, da za selekcije U-12 in U-14 ne bomo več objavljali tekmovalnih statistik posameznih igralcev. Skladno z doktrino Hokejske zveze bodo podrobnejši zapisniki na voljo ob koncu sezone, do takrat pa bomo glede rezultatov objavljali le končne rezultate tekem ter seznam igralcev na posamezni tekmi.

Ne pozabimo, da omenjene selekcije sestavljajo naši otroci, ki so še vedno na začetku tekmovalnega in športnega razvoja. Preveliko poudarjanje posameznikov (do česar neizbežno pride, ko se navajajo rezultati) ne koristi niti posameznikom ki se skozi zadetke izpostavljajo, niti njihovim  soigralcem. Najbolj pomembna stvar v teh selekcijah je, da otroci uživajo v igri hokeja, da sprejmejo hokej kot svoj način športnega življenja in da se povežejo v čvrsto in homogeno ekipo. Brez dobre ekipe namreč tudi dobrih posameznikov ni.

Še vedno bomo z veseljem spremljali vse tekme in ostalo dogajanje okoli omenjenih selekcij, kjer bomo v novicah in zapisih večji poudarek dali samim igralcem in njihovem veselju do igranja hokeja. Prepričani smo, da se z nami strinjate in da boste tako še z večjim veseljem prebirali bodoče novice s tekem.

HK Olimpija

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top