skip to Main Content
U-12 DRŽAVNI PRVAKI!!!

Ponedeljek 27.3 je prinesel drugo finalno tekmo državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali na Bled.

Prvo finalno tekmo v Ljubljani so igralci Olimpije pred dnevi dobili dokaj prepričljivo (7:2), a trener Igor Beribak ter njegova pomočnika Andrej Hebar in Rok Prusnik so se zavedali, da na Bledu to ponoviti ne bo enostavno. In res je bilo tako.

Tekma se je pričela odprto. Najprej smo videli nekaj manjših priložnosti na obeh straneh, nato pa je že v drugi minuti sledila prva izključitev na strani Olimpije. Ljubljanskega vratarja je s palico po roki udaril Blejski napadalec, ko je ta že pokril plošček. Zmaji so burno odreagirali, a sodnik se je odločil zgolj za kazen zaradi reakcije na strani Olimpije, ne pa tudi na strani Bleda zaradi storjenega prekrška. Sicer pa Blejčani te uvodni kazni niso izkoristili. Še več, nekaj časa so z igralcem manj celo Ljubljančani bili tisti, ki so napadali in formirali napadalno formacijo okoli Blejskih vrat.

Prva prava priložnost za zadetek pa je sledila v 5.minuti (povzetek vseh glavnih priložnosti ter zadetkov si lahko ogledate na spodnjem posnetku). Ljubljanski napadalci so krenili v napad. Z nekaj lepimi preigravanji na sredini igrišča so se hitro znašli v napadalni tretjini. Prvi strel na gol je Blejski vratar še ubranil, odbitka pa več ni mogel in Ljubljančani so se veselili zgodnjega vodstva.

Nova priložnost za Zmaje je sledila že v 8. minuti, ko so po pridobljenem sodniškem metu v sredini igrišča napadalci zadrsali v podobno akcijo, kot pri zadetku, a je bil tokrat Blejski vratar bolj zanesljiv. Sledila je še akcija na nasprotni strani, kjer je bil prav tako zanesljiv Ljubljanski vratar. Nato pa smo v 10.minuti videli nov prekršek Zmajev za izključitev. Tokrat pa so bili domači igralci učinkovitejši, kot pri prvi izključitvi. Nekaj časa so vrteli plošček okoli obrambe Ljubljančanov. Sledil je močan strel z modre črte, ki ga je Ljubljanski vratar sicer ubranil, a je plošček zletel preko gola, kjer ga je dobil Blejski napadalec, ki se je zadrsal pred Ljubljanska vrata in dosegel zadetek.

Do konca tretjine se je hitra igra nadaljevala in v njej so si domači igralci priigrali nekaj polpriložnosti, a novega zadetka ni bilo. Čeprav je v prvem delu tretjine izgledalo kot da bodo Ljubljančani prevzeli pobudo, pa so po vodilnem zadetku celo malce padli in je bil tako rezultat prve tretjine kar pravi pokazatelj dogajanj na ledu.

Blejski igralci so pobudo iz konca prve tretjine prenesli tudi v drugo tretjino oz. so to pobudo v tem delu igre samo še stopnjevali. Blejčani so več napadali in bili nevarnejši. Sicer so prvo lepo priložnost za nov zadetek v 21.minuti po hitrem protinapadu zapravili Ljubljanski igralci, a priložnost na drugi strani je bilo vseeno v nadaljevanju bistveno več in zgolj veliki borbenosti v obrambnih nalogah ter razpoloženemu Ljubljanskemu vratarju se lahko zahvalimo, da se mreža gostov ni zatresla. Pritiski so se po novi izključitvi na strani Olimpije v 25.minuti samo še stopnjevali. V 29.minuti je do svoje priložnosti po daljšem času prišla tudi Olimpija, a se protinapad po levi strani ni zaključil z zadetkom. Zadnja priložnost je 20 sekund pred koncem pripadala Blejčanom, a je tudi ta strel zanesljivo ubranil Ljubljanski vratar in kljub vsem pritiskom, je obramba Olimpije vzdržala in druga tretjina se je tako končala brez zadetkov.

Zmaji so se zavedali, da je lahko igra, kot smo jo videli v 2.tretjini lahko zelo nevarna, zato so si želeli v zadnji tretjini stvari obrniti v svojo korist. Vendar se tretjina ni pričela čisto tako. V 32.minuti je bil ponovno izključen Ljubljanski igralec. V igri 5-na-4 Blejski igralci sicer niso bili nevarni, a vseeno so bile to minute, kjer so bili več pri ploščku domači igralci in kjer so morali Ljubljančani bistveno več drsati in se truditi, da obdržijo rezultat nespremenjen. Po nekaj polpriložnostih na strani Bleda, smo nato v 37.minuti končno videli tudi pravo priložnost Zmajev. V hitrem protinapadu z leve strani je plošček najprej krenil do enega igralca, nato še do drugega, ta pa je ustrelil, a je bil strel žal izveden že malce preveč s strani, tako da ga je Blejski vratar uspel ubraniti. Novo razburjenje smo videli v 10.minuti, ko je, tako kot na začetku tekme, Blejski napadalec ponovno udaril Ljubljanskega vratarja po roki, čeprav je ta že pokril plošček. A sodnik se je odločil zgolj za ustni opomin Blejskemu igralcu. Kakorkoli že, Ljubljanski igralci so vseeno s trudom in borbenostjo v zadnji tretjini zaustavli nalete Blejskih igralcev iz druge tretjine. Čisto proti koncu srečanja, pa so celo prevzeli pobudo, saj smo ravno na koncu rednega dela srečanja videli dve lepi priložnosti za Zmaje.Najprej so v 44.minuti Ljubljanski napadalci lepo vrteli plošček okoli postavljene domače obrambe. Sledil je strel z leve strani, vratar je plošček ubranil, a pred vrati Zmaji odbitka niso uspeli potisniti v gol. V zadnji minuti pa je nato sledil še lep prodor po levi strani, a je tudi pri tem napadu strel zaustavil Blejski vratar.

Redni del srečanja je bil končan. Sledili so kazenski streli. Žreb je določil, da bodo prvi začeli Ljubljančani.

V prvi seriji (izvajanje kazenskih strelov si lahko ogledate na spodnjem posnetku) je najprej Ljubljanski napadalec z lepim visokim strelom ugnal Blejskega vratarja. Ta je plošček skoraj da ubranil, a je ta vseeno končal na mreži. Na drugi strani je Blejski igralec poizkušal s strelom po tleh, a je bil Ljubljanski vratar dovolj zbran, da je strel brez težav ukrotil.

V drugi seriji je Ljubljanski napadalec poizkušal s preigravanjem, a Blejski vratar je strel z leve strani uspel ubraniti. Na drugi strani pa je Blejski napadalec ponovno poizkušal s strelom po tleh po sredini in ponovno je bil zanesljiv Ljubljanski vratar.

V tretji seriji pa je Ljubljanski napadalec pridrsal do vrat, s preigravanjem poslal vratarja na desno stran, sam pa zadrsal na drugo in lepo in zanesljivo zadel v mrežo. Serija kazenskih strelov je bila s tem končana in Ljubljančani so se lahko zasluženo veselili osvojitve državnega prvaka.

Slavje na ledu je trajalo kar nekaj minut, nato pa je sledila še podelitev medalj in Ljubljanski igralci so tako ponovno visoko v zrak zasluženo dvignili nov pokal za prvo mesto (veselje in podelitev medalj si lahko gledate na spodnjem posnetku).

Čestitke Zmajem za izvrstno sezono v kateri so v 24 tekmah dosegli 22 zmag, dvakrat (obakrat z ekipo HM MK Bled) pa se je tekma končala z neodločenim izidom (v rednem delu prvenstva so bili na takšni tekmi v streljanju kazenskih strelov uspešnejši Blejčani, v finalu pa Zmaji).

Za Zmaje so v tej sezoni nastopili naslednji igralci:

PoložajIgralecEkipaPoložaj
1ŠAHIĆ TilenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
2VIDMAR MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
3GREGORC MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
4ETHAN HartHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
5ČREPINŠEK MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
6FOLKSON RokHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
7VUK JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
8RUŠT VitanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
9KRAMAR NajHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
10GRČMAN JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
11DRAŠLER MarkHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
12FLAJS VenHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
13BRUMEC MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
14KEZELE Lev ValentinHK SŽ Olimpija Starejši malčki 2019/20Igralec
15JERAS ZalaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
16ZUPAN LiamHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
17JAKLIN PikHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
18KUNSTIČ TimotejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
19SUKHANOV AleksejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
20JAN Maj Oskar-Igralec
21KOLONIČ TomažHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
22PIRC TevžHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
23ŽABJEK RoksanaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
24HLAD VitanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
25GRUBER ThomasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
26JENKO Val EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
27LE MARECHAL MaksimiljanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
28RESNIK AnžeHK OlimpijaIgralec
29NIKŠIČ TeodorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
30SYBERA AlbinHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
31DEISINGER LauraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
32KREBS AnaHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
33VOLOVŠEK TiborHK OlimpijaIgralec
34HOČEVAR BorutHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
35ZVER BrinHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
36ŽULIČ ČEHOVIN MatijaHK SŽ OlimpijaIgralec
37JOVANOVIČ ŠORN GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
38SCHROLL Arthur OskarHK Olimpija Ma 2016/17Vratar
39MOČNIK GRČAR MarušaHK SŽ OlimpijaIgralec
40KOZJAN MihaHK Olimpija U18 2017/18Igralec
41PRUSNIK MatejHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
42STRNIŠA PiaHK SŽ OlimpijaIgralec
43TROBIŠ VeronikaHK SŽ OlimpijaIgralec
44MERC PiaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
45STRAŽAR AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
46POREKAR NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
47HAUS KatarinaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
48REJC AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
49BLAZINŠEK JulijaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
50COCEJ MINATTI Lev IzakHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
51TOMC MaksHK Olimpija Ma 2016/17Igralec
52GLAVIČ DejaHK SŽ OlimpijaIgralec
53KLEMENČIČ IzaHK OlimpijaIgralec
54PARTOS LeventeHK SŽ OlimpijaIgralec
55HARNDEN Owen A.HK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
56JAMNIK MatijaHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
57DOVŽAN NušaHK SŽ OlimpijaVratar
58PRŠINA AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
59JAKLIN NikHK SŽ Olimpija hokej šolaVratar
60ZORMAN ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
61JOVAN JurijHK OlimpijaIgralec
62VOLOVŠEK BrinHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
63PETEK MaksHK SŽ Olimpija Zmajčki 2018/19Igralec
64ŽUPAN MartinHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
65ZALAZNIK AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
66KOŠIR LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
67VNUK VidHK SŽ OlimpijaIgralec
68ADLEŠIČ TajHK SŽ OlimpijaIgralec
69AJDAROVIČ IanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
70AREH TimHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
71BERLIC RokHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
72BOLE Jan LukaHK Olimpija Ma 2017/18Vratar
73COCEJ MINATTI TajHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
74ZULJAN TinaHK OlimpijaIgralec
75ČIGON RokHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
76ČUŽINOV AnatolijHK SŽ OlimpijaVratar
77KAVČIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
78BURAZIN TinoHK SŽ OlimpijaIgralec
79LAVRIH MaksHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
80PAŠKULIN JureEkipa 1Igralec
81ŠTRUKELJ OliverHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
82AMBROŽ LanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
83VALENČIČ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
84BEŠTER LovroHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
85ZORMAN UrbanHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
86BABIČ AžbeHK Olimpija HŠ 2016/17Vratar
87ŽUN MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
88CERJAK TilenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
89MEZENIEV VolodymyrHK SŽ OlimpijaIgralec
90IVANOV NikolajHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
91ADLEŠIČ JašaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
92JERAS MatejHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
93SUŠNIK NikHK SŽ OlimpijaIgralec
94ŠEFMAN TajHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
95VANIČ JakobHK SŽ OlimpijaIgralec
96SCHUCHTAR DanielHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
97AREH MaksHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
98BABIČ TevžHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
99BREZARIČ MateoHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
100MUŠIČ JanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
101POVŠNAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
102ŠUŠTAR TenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
103GORIŠEK LenartHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
104SOTLAR IanHK SŽ Olimpija 2018/19Vratar
105GORIŠEK PrimožHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
106PAVLIČ TomHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
107KARABELLI OskarHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
108NOVAK IzakHK SŽ Olimpija starejši malčkiVratar
109KRANJC JulijanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
110KRANJC SofijaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
111ZUPANIČ MauroHK SŽ OlimpijaIgralec
112JAKOPIN TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
113POLONČIČ MarcelHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
114KRANER IrenaHK SŽ OlimpijaIgralec
115ŠUŠTAR TašHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
116URNAUT NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
117SVETINA TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
118KOCJAN AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
119KOSHURNIKOV EgonHK SŽ OlimpijaIgralec
120BRUMEC LukasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
121TROFIMOV IvanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
122DRUZHININ BogdanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
123VUK TAŠNER ArneHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
124GLOGOVŠEK MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
125RAČEČIČ LukaHK SŽ Olimpija Malčki 2018/19Igralec
126JAKLIN AndražHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
127KOKOLJ KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
128TOMANOVIČ TimotejHK OlimpijaIgralec
129ISKHANOV IlyasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
130KOLONIČ MatejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
131ISKHANOV RuslanHK SŽ Olimpija hokej šolaVratar
132ILERŠIČ TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
133KEPIC AlexHK SŽ OlimpijaIgralec
134KRANJEC TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
135KENIG JercaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
136MARINKOVIČ KarloHK SŽ OlimpijaIgralec
137DOLENC BorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
138BERIBAK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
139BLAŽEVIČ Adrian LanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
140SOJER STOKIĆ NikHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
141DOLENC LukaHK SŽ OlimpijaVratar
142SLOKAN MihaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
143KURALT TristanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
144SLOKAN JakaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
145KOVAČIČ MaticHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
146KALININ NikitaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
147NOVAK MarcelHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
148TRAMPUŽ MarkHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
149VOLK JureHK OlimpijaVratar
150TRAMPUŽ DavidHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
151ŽAGAR HROVAT FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
152BERK SimonHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
153PAJNTAR ToniHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
154POŽENEL MajHK SŽ OlimpijaIgralec
155OBERSNU JureHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
156KLEŠNIK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
157OBERSNU ErikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
158WILSON ReidHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
159USENKO MaksimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
160USENKO ArtemHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
161YUNYK IlliaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
162MIKLAVC ŽanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
163JAKOVAC KatarinaHK SŽ OlimpijaVratar
164BOLDIN NinaHK OlimpijaIgralec
165DEBEVEC HanaHK OlimpijaIgralec
166NYLAANDER ArwenHK SŽ OlimpijaIgralec
167RUGELJ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
168GOLJA MatteoHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
169KAVČIČ BarbaraHK OlimpijaIgralec
170LEUSENKO MykytaHK OlimpijaIgralec
171STIPANIČ AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
172SKOK PAUŠER MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
173BEHRIČ NikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
174ŠKOF LukaHK SŽ OlimpijaIgralec
175SCHNABL PetraHK OlimpijaIgralec
176KONDRIČ GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
177MURIČ MajHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
178KOPAČ TrinaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
179KOPAČ TristanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
180VOROBEI KostiantynHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
181CEROVIĆ MaksimHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
182KURALT Timon IzakHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
183SCHUCHTAR EvaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
184KOŠIR MarcelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
185VALAS KREK JakobHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
186ŠMIC KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
187FALATKO SawyerHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
188PRAPROTNIK ČURIČ JanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
189TROBIŠ PavelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
190BULC LeonardHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
191HOČEVAR Žiga LinHK OlimpijaVratar
192USNIK ValHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
193DOLŽAN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
194ZUPANČIČ JakobHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Vratar
195BOŠKOVIČ Štefan-Branilec
196KRIŽNIK LucijaHK SŽ OlimpijaIgralec
197LESAR LevHK SŽ OlimpijaIgralec
198ŽIBERT JoštHK SŽ OlimpijaIgralec
199STANEK ŽigaHK OlimpijaIgralec
200KONCILJA NejcHK OlimpijaIgralec
201ZIBELNIK AndražHK SŽ OlimpijaBranilec
202KUHAR ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
203KOKELJ UrbanHK SŽ OlimpijaIgralec
204PRATNEKER HATIČ NikHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
205DUKARIČ EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
206GROZNIK BoštjanHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
207LAPORNIK LovroHK OlimpijaIgralec
208ŠTEBIH MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
209KURET BrunoHK SŽ OlimpijaIgralec
210CERJAK JernejHK SŽ OlimpijaIgralec
211ZORKO LukaHK SŽ OlimpijaBranilec
212PUŠENJAK JanHK OlimpijaIgralec
213PAZLAR UršaHK SŽ OlimpijaIgralec
214WILSON SimonHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
215NOVAK MaksHK OlimpijaIgralec
216PETRONIJEVIČ LEPŠA IanHK SŽ OlimpijaIgralec
217ŠEFMAN EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
218STIPANIČ BlažHK SŽ OlimpijaIgralec
219MOLE MašaHK SŽ OlimpijaIgralec
220OGRINC LukaHK SŽ OlimpijaBranilec
221KUJAVEC AnejHK SŽ OlimpijaNapadalec
222ČEPON KristjanHK SŽ OlimpijaBranilec
223HOFFMAN MihaelHK OlimpijaIgralec
224SMOLNIKAR TomHK SŽ OlimpijaIgralec
225ŠUBIC MatjažHK OlimpijaIgralec
226SOJER TomHK OlimpijaIgralec
227LONČAR NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
228ČUVAN AndražHK OlimpijaIgralec
229ŽEŽELJ AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
230BIŠČAK KatjaHK SŽ OlimpijaIgralec
231SCHUCHTAR EndreHK OlimpijaIgralec
232BELEC POŽENEL GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
233UDUČ AljažHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
234SCHUCHTAR ZoltanHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
235ŽELEZEN JureHK SŽ OlimpijaIgralec
236SNOJ MaticHK OlimpijaIgralec
237SEVER MarkHK SŽ OlimpijaNapadalec
238ŠINKOVEC LukaHK OlimpijaIgralec
239VALLERAND Marc-OlivierHK SŽ OlimpijaNapadalec
240HUČ JulijanHK SŽ OlimpijaIgralec
241ILIČ UrhHK SŽ OlimpijaNapadalec
242ŠEBENIK SEDEJ AlexHK SŽ OlimpijaIgralec
243SEČEN NikHK SŽ OlimpijaIgralec
244PULLI JuusoHK SŽ OlimpijaBranilec
245PANČUR NejcHK OlimpijaIgralec
246GRAHUT NikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
247PRAŠNIKAR Timotej TitHK SŽ OlimpijaIgralec
248GALEEV RavilHK SŽ OlimpijaIgralec
249SIMŠIČ NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
250CJUHA AndražHK OlimpijaIgralec
251ŽUN TomažHK SŽ OlimpijaIgralec
252CHVATAL AljažHK SŽ OlimpijaNapadalec
253MASLE ČrtHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
254POŽENEL MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
255SIMŠIČ MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
256KOPAČ BornaHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
257KUHAR FilipHK Slavija Junior Ebysl 2017/18Igralec
258PIPAN UrbanHK OlimpijaIgralec
259GNIDOVEC EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
260PANCE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
261BOHINC MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
262KONTREC TaiHK SŽ OlimpijaIgralec
263MATIČIČ MihaHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
264LETONJA AnžeHK SŽ Olimpija U-12AIgralec
265ZUPANČIČ AljažHK SŽ OlimpijaIgralec
266PURKAT JonHK SŽ OlimpijaIgralec
267SOJER MarkHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
268USNIK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
269MURŠEC DominikHK OlimpijaIgralec
270PETELINKAR JanHK SŽ OlimpijaIgralec
271MUŠIČ AlešHK SŽ OlimpijaNapadalec
272ROŽIČ MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
273SEVER Mark-Igralec
274LOGAR MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
275PETEK NikHK SŽ Olimpija 2017/18Igralec
276PESJAK MihaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
277BOGOMOLEC TimHK OlimpijaIgralec
278BERNARD JakaHK SŽ OlimpijaBranilec
279ŽIBERT TevžHK SŽ OlimpijaIgralec
280KEBER ŽigaHK OlimpijaIgralec
281BAN KOSELJ NikHK SŽ OlimpijaIgralec
282SOPOTNIK Just AlojzHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
283GORŠE EnesHK SŽ OlimpijaNapadalec
284FLAJS ŽanHK SŽ OlimpijaNapadalec
285BRODNIK NalHK OlimpijaIgralec
286BOROŠAK MaxHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
287PIPAN LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
288LAVRIH SamoHK SŽ OlimpijaIgralec
289KOREN GalHK SŽ OlimpijaNapadalec
290POVIRK LukaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
291PREBIL ŠpelaHK SŽ OlimpijaIgralec
292JURIČ NikšaHK OlimpijaIgralec
293KOBLAR GregorHK SŽ Olimpija 2018/19Napadalec
294GERKMAN SvitHK SŽ OlimpijaIgralec
295OKORN GašperHK SŽ OlimpijaIgralec
296TROBIŠ MarkoHK SŽ OlimpijaIgralec
297TURŠIČ AleksejHK SŽ OlimpijaIgralec
298LOŽAR MarkoHK SŽ OlimpijaIgralec
299DOLŽAN DomenHK SŽ OlimpijaIgralec
300SVETE ŽigaHK SŽ OlimpijaBranilec
301KUKOVIČ LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
302DUKARIČ PiaHK SŽ OlimpijaVratar
303ROGL OskarHK SŽ OlimpijaIgralec
304STRAŽIŠAR MarkHK OlimpijaIgralec
305PROKOFLJEV SaraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
306MODIC ŠČAVNIČAR JakaHK SŽ OlimpijaIgralec
307KURBOS Valentin ValHK SŽ OlimpijaIgralec
308RUS JureHK OlimpijaIgralec
309RUS MartinHK OlimpijaIgralec
310SMOLNIKAR TitHK SŽ OlimpijaIgralec
311NOVAK TimHK SŽ OlimpijaIgralec
312VIVODA NoahHK SŽ OlimpijaIgralec
313BOGOMOLEC TaiHK SŽ OlimpijaIgralec
314SNOJ ČrtHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
315RAKUN BorHK SŽ OlimpijaIgralec
316SEČEN TimHK OlimpijaIgralec
317ČERENJAK LUKAHK SŽ OlimpijaIgralec
318VIDMAR LukaHK SŽ OlimpijaBranilec
319SRPČIČ Žan LukaHK OlimpijaIgralec
320VUK ŽanHK OlimpijaIgralec
321LAVRIŠA MarcelHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
322PETRONIJEVIČ LEPŠA TayHK SŽ OlimpijaIgralec
323KLANŠEK RokHK OlimpijaIgralec
324EBNER BorHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
325HEBAR GalHK SŽ OlimpijaVratar
326MAVER NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
327MEHLE Žiga-Igralec
328BOLE NikHK OlimpijaIgralec
329TIŠLAR PatrikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
330KOSMAČ TilenHK OlimpijaIgralec
331KRAMAR MaksHK SŽ OlimpijaIgralec
332CVETKO GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
333SMOGAVEC MarkHK OlimpijaIgralec
334KOS ŽigaHK OlimpijaIgralec
335LEBEN MajaHK OlimpijaIgralec
336LESJAK GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
337ČEPON MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
338VRŠČAJ MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
339KRANJC AlešHK SŽ Olimpija 2018/19Branilec
340ŠKOFIC MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
341ŽITKO MihaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
342ZUPAN LeonHK SŽ OlimpijaIgralec
343BREZNIK TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
344CELARC FOTIVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
345ŠUBIC GašperHK SŽ OlimpijaIgralec
346VAHEN MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
347ROPRET AnžeHK SŽ OlimpijaNapadalec
348SPREITZER TilenHK SŽ OlimpijaVratar
349INTIHAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
350PURKAT LanHK SŽ OlimpijaVratar
351ZORMAN LukaHK OlimpijaVratar
352SOTLAR JureHK SŽ OlimpijaNapadalec
353BIZJAK MajaHK SŽ OlimpijaIgralec
354ČIZMAN AljažHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
355US ŽanHK SŽ OlimpijaVratar
356KRISTAN RobertHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
357DUKARIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
358KAVČIČ NalHK SŽ OlimpijaVratar
359KAVČIČ LanHK SŽ OlimpijaVratar
360RAVNIKAR ŽigaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
361PEŠUT ŽigaHK SŽ OlimpijaBranilec
362OKORN MatevžHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
363PLANKO DavidHK SŽ OlimpijaBranilec
364SELAN MaksHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
365PEZDIR GajaHK SŽ OlimpijaIgralec
366SRAKAR LaraHK SŽ OlimpijaIgralec
367LAVTAR LaraHK SŽ OlimpijaIgralec
368JANKO EmaHK SŽ OlimpijaIgralec
369HEBAR Tian-Igralec
370MATIJA Jan LanHK SŽ OlimpijaBranilec
371OREHEK JanezHK SŽ OlimpijaNapadalec
372BRUS NejcHK SŽ OlimpijaBranilec
373KOKELJ AljažHK OlimpijaIgralec
374MERCINA MihaHK OlimpijaIgralec
375BATIČ UrošHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
376PEŠAK NaceHK OlimpijaIgralec
377HOLSA Paavo-Vratar
378FLAJS JanHK SŽ OlimpijaNapadalec
379RAJSAR SašoHK SŽ OlimpijaNapadalec
380ŽEŽELJ Gregor-Igralec
381KRALJ MaticHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
382HEBAR AndrejHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
383MEŽNAR Erik-Napadalec
384GAVRILOV TihonHK OlimpijaIgralec
385KRAŠOVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
386ZAJC MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
387SCHUCHTAR LiliHK SŽ OlimpijaIgralec, Vratar
388POVŠE ZalaHK SŽ OlimpijaIgralec
389ČIMŽAR TadejHK SŽ OlimpijaNapadalec
390JEZOVŠEK ŽanHK SŽ OlimpijaNapadalec
391PREN PiaHK SŽ OlimpijaIgralec
392DROZG JanHK SŽ OlimpijaNapadalec
393JERAM FilipHK OlimpijaIgralec
394MAGOVAC AleksandarHK SŽ OlimpijaBranilec
395BEAUVILLIER Francis-Napadalec
396SITAR NikHK OlimpijaIgralec
397SENICA PINTAR ValentinoHK OlimpijaIgralec
398PETELIN LukaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
399OBLAK AljažHK OlimpijaVratar
400ULAMEC LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam igralcev z zadnje tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme (obogatena tudi s fotografijami Mitje Pipana) si lahko ogledate na tej povezavi.

Razporeditev in stanje v končnici si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir video vsebine (povzetki s tekme, streljanje kazenskih strelov): Video2go.live

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top