skip to Main Content
U-12 DRŽAVNI PRVAKI!!!

Ponedeljek 27.3 je prinesel drugo finalno tekmo državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali na Bled.

Prvo finalno tekmo v Ljubljani so igralci Olimpije pred dnevi dobili dokaj prepričljivo (7:2), a trener Igor Beribak ter njegova pomočnika Andrej Hebar in Rok Prusnik so se zavedali, da na Bledu to ponoviti ne bo enostavno. In res je bilo tako.

Tekma se je pričela odprto. Najprej smo videli nekaj manjših priložnosti na obeh straneh, nato pa je že v drugi minuti sledila prva izključitev na strani Olimpije. Ljubljanskega vratarja je s palico po roki udaril Blejski napadalec, ko je ta že pokril plošček. Zmaji so burno odreagirali, a sodnik se je odločil zgolj za kazen zaradi reakcije na strani Olimpije, ne pa tudi na strani Bleda zaradi storjenega prekrška. Sicer pa Blejčani te uvodni kazni niso izkoristili. Še več, nekaj časa so z igralcem manj celo Ljubljančani bili tisti, ki so napadali in formirali napadalno formacijo okoli Blejskih vrat.

Prva prava priložnost za zadetek pa je sledila v 5.minuti (povzetek vseh glavnih priložnosti ter zadetkov si lahko ogledate na spodnjem posnetku). Ljubljanski napadalci so krenili v napad. Z nekaj lepimi preigravanji na sredini igrišča so se hitro znašli v napadalni tretjini. Prvi strel na gol je Blejski vratar še ubranil, odbitka pa več ni mogel in Ljubljančani so se veselili zgodnjega vodstva.

Nova priložnost za Zmaje je sledila že v 8. minuti, ko so po pridobljenem sodniškem metu v sredini igrišča napadalci zadrsali v podobno akcijo, kot pri zadetku, a je bil tokrat Blejski vratar bolj zanesljiv. Sledila je še akcija na nasprotni strani, kjer je bil prav tako zanesljiv Ljubljanski vratar. Nato pa smo v 10.minuti videli nov prekršek Zmajev za izključitev. Tokrat pa so bili domači igralci učinkovitejši, kot pri prvi izključitvi. Nekaj časa so vrteli plošček okoli obrambe Ljubljančanov. Sledil je močan strel z modre črte, ki ga je Ljubljanski vratar sicer ubranil, a je plošček zletel preko gola, kjer ga je dobil Blejski napadalec, ki se je zadrsal pred Ljubljanska vrata in dosegel zadetek.

Do konca tretjine se je hitra igra nadaljevala in v njej so si domači igralci priigrali nekaj polpriložnosti, a novega zadetka ni bilo. Čeprav je v prvem delu tretjine izgledalo kot da bodo Ljubljančani prevzeli pobudo, pa so po vodilnem zadetku celo malce padli in je bil tako rezultat prve tretjine kar pravi pokazatelj dogajanj na ledu.

Blejski igralci so pobudo iz konca prve tretjine prenesli tudi v drugo tretjino oz. so to pobudo v tem delu igre samo še stopnjevali. Blejčani so več napadali in bili nevarnejši. Sicer so prvo lepo priložnost za nov zadetek v 21.minuti po hitrem protinapadu zapravili Ljubljanski igralci, a priložnost na drugi strani je bilo vseeno v nadaljevanju bistveno več in zgolj veliki borbenosti v obrambnih nalogah ter razpoloženemu Ljubljanskemu vratarju se lahko zahvalimo, da se mreža gostov ni zatresla. Pritiski so se po novi izključitvi na strani Olimpije v 25.minuti samo še stopnjevali. V 29.minuti je do svoje priložnosti po daljšem času prišla tudi Olimpija, a se protinapad po levi strani ni zaključil z zadetkom. Zadnja priložnost je 20 sekund pred koncem pripadala Blejčanom, a je tudi ta strel zanesljivo ubranil Ljubljanski vratar in kljub vsem pritiskom, je obramba Olimpije vzdržala in druga tretjina se je tako končala brez zadetkov.

Zmaji so se zavedali, da je lahko igra, kot smo jo videli v 2.tretjini lahko zelo nevarna, zato so si želeli v zadnji tretjini stvari obrniti v svojo korist. Vendar se tretjina ni pričela čisto tako. V 32.minuti je bil ponovno izključen Ljubljanski igralec. V igri 5-na-4 Blejski igralci sicer niso bili nevarni, a vseeno so bile to minute, kjer so bili več pri ploščku domači igralci in kjer so morali Ljubljančani bistveno več drsati in se truditi, da obdržijo rezultat nespremenjen. Po nekaj polpriložnostih na strani Bleda, smo nato v 37.minuti končno videli tudi pravo priložnost Zmajev. V hitrem protinapadu z leve strani je plošček najprej krenil do enega igralca, nato še do drugega, ta pa je ustrelil, a je bil strel žal izveden že malce preveč s strani, tako da ga je Blejski vratar uspel ubraniti. Novo razburjenje smo videli v 10.minuti, ko je, tako kot na začetku tekme, Blejski napadalec ponovno udaril Ljubljanskega vratarja po roki, čeprav je ta že pokril plošček. A sodnik se je odločil zgolj za ustni opomin Blejskemu igralcu. Kakorkoli že, Ljubljanski igralci so vseeno s trudom in borbenostjo v zadnji tretjini zaustavli nalete Blejskih igralcev iz druge tretjine. Čisto proti koncu srečanja, pa so celo prevzeli pobudo, saj smo ravno na koncu rednega dela srečanja videli dve lepi priložnosti za Zmaje.Najprej so v 44.minuti Ljubljanski napadalci lepo vrteli plošček okoli postavljene domače obrambe. Sledil je strel z leve strani, vratar je plošček ubranil, a pred vrati Zmaji odbitka niso uspeli potisniti v gol. V zadnji minuti pa je nato sledil še lep prodor po levi strani, a je tudi pri tem napadu strel zaustavil Blejski vratar.

Redni del srečanja je bil končan. Sledili so kazenski streli. Žreb je določil, da bodo prvi začeli Ljubljančani.

V prvi seriji (izvajanje kazenskih strelov si lahko ogledate na spodnjem posnetku) je najprej Ljubljanski napadalec z lepim visokim strelom ugnal Blejskega vratarja. Ta je plošček skoraj da ubranil, a je ta vseeno končal na mreži. Na drugi strani je Blejski igralec poizkušal s strelom po tleh, a je bil Ljubljanski vratar dovolj zbran, da je strel brez težav ukrotil.

V drugi seriji je Ljubljanski napadalec poizkušal s preigravanjem, a Blejski vratar je strel z leve strani uspel ubraniti. Na drugi strani pa je Blejski napadalec ponovno poizkušal s strelom po tleh po sredini in ponovno je bil zanesljiv Ljubljanski vratar.

V tretji seriji pa je Ljubljanski napadalec pridrsal do vrat, s preigravanjem poslal vratarja na desno stran, sam pa zadrsal na drugo in lepo in zanesljivo zadel v mrežo. Serija kazenskih strelov je bila s tem končana in Ljubljančani so se lahko zasluženo veselili osvojitve državnega prvaka.

Slavje na ledu je trajalo kar nekaj minut, nato pa je sledila še podelitev medalj in Ljubljanski igralci so tako ponovno visoko v zrak zasluženo dvignili nov pokal za prvo mesto (veselje in podelitev medalj si lahko gledate na spodnjem posnetku).

Čestitke Zmajem za izvrstno sezono v kateri so v 24 tekmah dosegli 22 zmag, dvakrat (obakrat z ekipo HM MK Bled) pa se je tekma končala z neodločenim izidom (v rednem delu prvenstva so bili na takšni tekmi v streljanju kazenskih strelov uspešnejši Blejčani, v finalu pa Zmaji).

Za Zmaje so v tej sezoni nastopili naslednji igralci:

PoložajIgralecEkipaPoložaj
1ŠAHIĆ TilenHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
2VIDMAR MartinHK SŽ OlimpijaBranilec
3GREGORC MaksHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
4ETHAN HartHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
5ČREPINŠEK MartinHK SŽ Olimpija u-19 21/22Napadalec
6FOLKSON RokHK SŽ OlimpijaIgralec
7VUK JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2020/21Igralec
8RUŠT VitanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
9KRAMAR NajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
10GRČMAN JanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
11DRAŠLER MarkHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
12FLAJS VenHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
13BRUMEC MaksHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
14KEZELE Lev ValentinHK SŽ Olimpija Starejši malčki 2019/20Igralec
15AKSENOV StepanHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
16BARON DominicHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
17BARON GabrielHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
18GOLOB NejcHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
19BARON ZacharyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
20BLAŽIČ RožleHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
21PLEŠKO NejcHK SŽ Olimpija u-19 21/22Igralec
22JERAS ZalaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
23BOH LeonHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
24ZUPAN LiamHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
25BOH JulijanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
26BOŠTJANČIČ OskarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
27GRUBER RockyHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
28Kosem Maximilian IliasHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
29KUDRYASOH POGAČNIK TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
30KOJZEK MatevžHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
31LYSAK MatvejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
32MALEŠIČ TECKKAM Alistair DorianHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
33OŠLAK KrisHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
34JAKLIN PikHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
35KUNSTIČ TimotejHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
36PETROVČIČ BLAZNIK KristjanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
37SUKHANOV AleksejHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
38JAN Maj Oskar-Igralec
39PETROVČIČ BLAZNIK NejcHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
40KOLONIČ TomažHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
41PIRC TevžHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
42RUPELJ JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
43ŽABJEK RoksanaHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
44HLAD VitanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
45SYBERA Benjamin JosefHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
46GRUBER ThomasHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
47ŠULC BrinHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
48JENKO Val EnejHK SŽ OlimpijaNapadalec
49LE MARECHAL MaksimiljanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
50RESNIK AnžeHK Olimpija 16/17Igralec
51NIKŠIČ TeodorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
52SYBERA AlbinHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
53DEISINGER LauraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
54KREBS AnaHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
55BELINA TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2021/22Igralec
56VOLOVŠEK TiborHK Olimpija 16/17Igralec
57HOČEVAR BorutHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
58ZVER BrinHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
59ŽULIČ ČEHOVIN MatijaHK SŽ OlimpijaBranilec
60JOVANOVIČ ŠORN GaberHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
61SCHROLL Arthur OskarHK Olimpija Ma 2016/17Vratar
62MOČNIK GRČAR MarušaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
63KOZJAN MihaHK Olimpija U18 2017/18Igralec
64STRNIŠA PiaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
65TROBIŠ VeronikaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
66MERC PiaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
67STRAŽAR AnaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
68POREKAR NušaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
69HAUS KatarinaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
70REJC AnaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
71ULČAR MatijaHK SŽ OlimpijaVratar
72BLAZINŠEK JulijaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
73COCEJ MINATTI Lev IzakHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
74TOMC MaksHK Olimpija Ma 2016/17Igralec
75ROGAČ FilipHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
76GLAVIČ DejaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
77KLEMENČIČ IzaHK Olimpija 16/17Igralec
78PARTOS LeventeHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
79HARNDEN Owen A.HK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
80JAMNIK MatijaHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
81DOVŽAN NušaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
82PRŠINA AnaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
83JAKLIN NikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
84KARALIČ IrisHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
85ZORMAN ŽanHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
86JOVAN JurijHK Olimpija 16/17Igralec
87VOLOVŠEK BrinHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
88PETEK MaksHK SŽ Olimpija Zmajčki 2018/19Igralec
89ŽUPAN MartinHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
90ZALAZNIK AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
91KOŠIR LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
92VNUK VidHK SŽ OlimpijaIgralec
93ADLEŠIČ TajHK SŽ OlimpijaIgralec
94AJDAROVIČ IanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
95AREH TimHK SŽ OlimpijaIgralec
96BERLIC RokHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
97BRAKUS SonjaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
98BOLE Jan LukaHK Olimpija Ma 2017/18Vratar
99COCEJ MINATTI TajHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
100ZULJAN TinaHK Olimpija 16/17Igralec
101ČIGON RokHK SŽ OlimpijaIgralec
102ČUŽINOV AnatolijHK SŽ OlimpijaVratar
103KAVČIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
104BURAZIN TinoHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
105LAVRIH MaksHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
106PAŠKULIN JureEkipa 1Igralec
107ŠTRUKELJ OliverHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
108AMBROŽ LanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2021/22Igralec
109VALENČIČ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
110BEŠTER LovroHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
111ZORMAN UrbanHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
112BABIČ AžbeHK Olimpija HŠ 2016/17Vratar
113ŽUN MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
114CERJAK TilenHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
115MEZENIEV VolodymyrHK SŽ Olimpija u-13 20/21Igralec
116IVANOV NikolajHK SŽ OlimpijaIgralec
117ADLEŠIČ JašaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
118JERAS MatejHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
119SUŠNIK NikHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
120BOŠTJANČIČ LovroHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
121ŠEFMAN TajHK SŽ OlimpijaIgralec
122VANIČ JakobHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
123SCHUCHTAR DanielHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
124AREH MaksHK SŽ OlimpijaIgralec
125BABIČ TevžHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
126BREZARIČ MateoHK SŽ OlimpijaIgralec
127MUŠIČ JanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
128POVŠNAR TjašaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
129ŠUŠTAR TenHK SŽ OlimpijaIgralec
130RADOJA PetarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
131GORIŠEK LenartHK SŽ OlimpijaIgralec
132ZELINKA FilipHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
133SOTLAR IanHK SŽ Olimpija 2018/19Vratar
134GORIŠEK PrimožHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
135PAVLIČ TomHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
136KARABELLI OskarHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
137NOVAK IzakHK SŽ OlimpijaVratar
138KRANJC JulijanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
139KRANJC SofijaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
140ZUPANIČ MauroHK SŽ OlimpijaBranilec
141JAKOPIN TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
142POLONČIČ MarcelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
143ZAPLATIL AlexanderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
144FLAJS GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
145KRANER IrenaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
146ŠUŠTAR TašHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
147URNAUT NušaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
148SVETINA TamaraHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
149KOCJAN AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
150DRUZHININ DemyanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
151KOSHURNIKOV EgonHK SŽ Olimpija u-17 19/20Igralec
152BRUMEC LukasHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
153TROFIMOV IvanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
154GRUBER GeorgiyHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
155DRUZHININ BogdanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
156VUK TAŠNER ArneHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
157GLOGOVŠEK MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
158RAČEČIČ LukaHK SŽ Olimpija Malčki 2018/19Igralec
159JAKLIN AndražHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
160KOKOLJ KlaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
161PAŠKOVA KaterinaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
162TOMANOVIČ TimotejHK Olimpija 16/17Igralec
163ISKHANOV IlyasHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
164KOLONIČ MatejHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
165ISKHANOV RuslanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Vratar
166ILERŠIČ TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
167KEPIC AlexHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
168KRANJEC TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
169KENIG JercaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
170MARINKOVIČ KarloHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
171DOLENC BorHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
172BERIBAK PatricijaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
173BLAŽEVIČ Adrian LanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
174SOJER STOKIĆ NikHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
175DOLENC LukaHK SŽ Olimpija u-15 20/21Vratar
176BIZJAK JanHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
177BUKOVEC JocHK SŽ OlimpijaIgralec
178GOLOB AnemarijaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
179KUMAR Leon AleksanderHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
180LALIĆ AlexHK SŽ OlimpijaVratar
181KUMAR Marko DavidHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
182PEČNIK JakobHK SŽ OlimpijaNapadalec
183PETEK GalHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
184KUMAR Vid AdrianHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
185SLOKAN MihaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
186KURALT TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
187PERČIČ MaticHK SŽ Olimpija u-19 21/22Napadalec
188SLOKAN JakaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
189PERŠINA ANA-
190KOVAČIČ MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
191RAVNIK SvitHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
192KALININ NikitaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
193ŽERJAV FilipHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
194NOVAK MarcelHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
195TRAMPUŽ MarkHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
196VOLK JureHK Olimpija 16/17Vratar
197TRAMPUŽ DavidHK SŽ Olimpija starejši malčki 2021/22Igralec
198ŽAGAR HROVAT FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
199BERK SimonHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
200PAJNTAR ToniHK SŽ OlimpijaIgralec
201POŽENEL MajHK SŽ Olimpija u-13 19/20Igralec
202OBERSNU JureHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
203KLEŠNIK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
204GNIDOVEC EvaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
205OBERSNU ErikHK SŽ OlimpijaIgralec
206ADROVIČ DejanHK SŽ OlimpijaNapadalec
207WILSON ReidHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
208USENKO MaksimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
209BARTIENIEV DenisHK SŽ OlimpijaIgralec
210USENKO ArtemHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
211BARTIENIEV YevgeniiHK SŽ OlimpijaIgralec
212YUNYK IlliaHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
213MIKLAVC ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
214BANEK LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
215BURNIK KatjušaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
216JAKOVAC KatarinaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
217CJUHA DašaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
218BUZAK BorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
219BOLDIN NinaHK Olimpija 16/17Igralec
220BUZAK LukaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
221FRAS OskarHK SŽ OlimpijaIgralec
222DEBEVEC HanaHK Olimpija 16/17Igralec
223NYLAANDER ArwenHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
224RUGELJ ŽigaHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
225KOGOVŠEK KrasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
226GOLJA MatteoHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
227KAVČIČ BarbaraHK Olimpija 16/17Igralec
228LEUSENKO MykytaHK Olimpija 16/17Igralec
229STIPANIČ AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
230SKOK PAUŠER MaksHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
231BEHRIČ NikHK SŽ OlimpijaVratar
232ŠKOF LukaHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
233SCHNABL PetraHK Olimpija 16/17Igralec
234KONDRIČ GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
235MURIČ MajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2021/22Igralec
236KOPAČ TrinaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
237JANEV OgnenHK SŽ OlimpijaNapadalec
238KOPAČ TristanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
239VOROBEI KostiantynHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
240CEROVIĆ MaksimHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
241KURALT Timon IzakHK SŽ OlimpijaIgralec
242SCHUCHTAR EvaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
243KOŠIR MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
244VALAS KREK JakobHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
245ŠMIC KlaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
246FALATKO SawyerHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
247PRAPROTNIK ČURIČ JanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
248TROBIŠ PavelHK SŽ OlimpijaVratar
249BULC LeonardHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
250HOČEVAR Žiga LinHK Olimpija 16/17Vratar
251USNIK ValHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
252DOLŽAN LukaHK SŽ Olimpija u-15 21/22Vratar
253ZUPANČIČ JakobHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Vratar
254BOŠKOVIČ ŠtefanHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
255KLOFUTAR TineHK SŽ OlimpijaBranilec
256KRIŽNIK LucijaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
257LESAR LevHK SŽ OlimpijaBranilec
258ŽIBERT JoštHK SŽ OlimpijaNapadalec
259STANEK ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
260KONCILJA NejcHK Olimpija 16/17Igralec
261ERVING JoonaHK SŽ OlimpijaBranilec
262ZIBELNIK AndražHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
263KUHAR ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
264KOKELJ UrbanHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
265PRATNEKER HATIČ NikHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
266DUKARIČ EvaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
267GROZNIK BoštjanHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
268LAPORNIK LovroHK Olimpija 16/17Igralec
269ŠTEBIH MihaHK SŽ Olimpija 21/22Branilec
270KURET BrunoHK SŽ OlimpijaBranilec
271CERJAK JernejHK SŽ OlimpijaBranilec
272ZORKO LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
273PUŠENJAK JanHK Olimpija 16/17Igralec
274PAZLAR UršaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
275WILSON SimonHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
276NOVAK MaksHK Olimpija 16/17Igralec
277PETRONIJEVIČ LEPŠA IanHK SŽ OlimpijaNapadalec
278ŠEFMAN EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
279STIPANIČ BlažHK SŽ Olimpija IHL članiNapadalec
280MURPHY WadeHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
281MOLE MašaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
282OGRINC LukaHK Olimpija 16/17Branilec
283KUJAVEC AnejHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
284ČEPON KristjanHK SŽ OlimpijaBranilec
285HOFFMAN MihaelHK Olimpija 16/17Igralec
286SMOLNIKAR TomHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
287ŠUBIC MatjažHK Olimpija 16/17Igralec
288SOJER TomHK Olimpija 16/17Igralec
289LONČAR NinaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
290ČUVAN AndražHK Olimpija 16/17Igralec
291ŽEŽELJ AnžeHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
292BIŠČAK KatjaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
293SCHUCHTAR EndreHK Olimpija 16/17Igralec
294BELEC POŽENEL GaberHK SŽ OlimpijaNapadalec
295BERIČIČ MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
296UDUČ AljažHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
297SCHUCHTAR ZoltanHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
298ŽELEZEN JureHK SŽ OlimpijaIgralec
299SNOJ MaticHK Olimpija 16/17Igralec
300SEVER MarkHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
301ŠINKOVEC LukaHK Olimpija 16/17Igralec
302HUČ JulijanHK SŽ OlimpijaNapadalec
303ILIČ UrhHK Olimpija 16/17Napadalec
304ŠEBENIK SEDEJ AlexHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
305SEČEN NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
306PULLI JuusoHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
307PANČUR NejcHK Olimpija 16/17Igralec
308GRAHUT NikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
309ŽEŽELJ GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
310PRAŠNIKAR Timotej TitHK SŽ OlimpijaIgralec
311GALEEV RavilHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
312SIMŠIČ NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
313CJUHA AndražHK Olimpija 16/17Igralec
314ŽUN TomažHK SŽ OlimpijaNapadalec
315CHVATAL AljažHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
316MASLE ČrtHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
317POŽENEL MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
318SIMŠIČ MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
319KOPAČ BornaHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
320KUHAR FilipHK Slavija Junior Ebysl 2017/18Igralec
321PIPAN UrbanHK Olimpija 16/17Igralec
322GNIDOVEC EvaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
323PANCE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
324BOHINC MartinHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
325KONTREC TaiHK Olimpija 16/17Igralec
326MATIČIČ MihaHK SŽ Olimpija u-19 21/22Igralec
327LETONJA AnžeHK SŽ Olimpija U-12AIgralec
328CRNOVIČ AljošaHK SŽ OlimpijaBranilec
329ZUPANČIČ AljažHK Olimpija 16/17Igralec
330PURKAT JonHK SŽ OlimpijaNapadalec
331SOJER MarkHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
332USNIK PatricijaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
333MURŠEC DominikHK Olimpija 16/17Igralec
334PETELINKAR JanHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
335MUŠIČ AlešHK SŽ Olimpija IHL članiNapadalec
336ROŽIČ MartinHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
337SEVER Mark-Igralec
338MEHLE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
339LOGAR MihaHK SŽ Olimpija IHL članiBranilec
340PETEK NikHK SŽ Olimpija 2017/18Igralec
341PESJAK MihaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
342BOGOMOLEC TimHK Olimpija 16/17Igralec
343BERNARD JakaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
344ŽIBERT TevžHK SŽ OlimpijaNapadalec
345KEBER ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
346BAN KOSELJ NikHK SŽ OlimpijaIgralec
347SOPOTNIK Just AlojzHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
348MAIA BastienHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
349GORŠE EnesHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
350FLAJS ŽanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
351BRODNIK NalHK Olimpija 16/17Igralec
352BOROŠAK MaxHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
353PIPAN LovroHK SŽ OlimpijaBranilec
354LAVRIH SamoHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
355KOREN GalHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
356POVIRK LukaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
357PREBIL ŠpelaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
358JURIČ NikšaHK Olimpija 16/17Igralec
359KOBLAR GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
360GERKMAN SvitHK SŽ Olimpija IHL članiNapadalec
361OKORN GašperHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
362TROBIŠ MarkoHK SŽ OlimpijaBranilec
363TURŠIČ AleksejHK Olimpija 16/17Napadalec
364LOŽAR MarkoHK Olimpija 16/17Napadalec
365DOLŽAN DomenHK SŽ OlimpijaIgralec
366SVETE ŽigaHK SŽ Olimpija IHL članiBranilec
367KUKOVIČ LovroHK Olimpija 16/17Napadalec
368DUKARIČ PiaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
369ROGL OskarHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
370STRAŽIŠAR MarkHK Olimpija 16/17Igralec
371SAVIN KyrylHK SŽ OlimpijaIgralec
372ŠEŠKO MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
373PROKOFLJEV SaraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
374MODIC ŠČAVNIČAR JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
375KURBOS Valentin ValHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
376RUS JureHK Olimpija 16/17Igralec
377RUS MartinHK Olimpija 16/17Igralec
378LECLERC GuillaumeHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
379SMOLNIKAR TitHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
380NOVAK TimHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
381VIVODA NoahHK Olimpija 16/17Igralec
382BOGOMOLEC TaiHK SŽ OlimpijaNapadalec
383SNOJ ČrtHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
384SODJA JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
385RAKUN BorHK SŽ Olimpija u-15 20/21Igralec
386SEČEN TimHK Olimpija 16/17Igralec
387ČERENJAK LukaHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
388VIDMAR LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
389SRPČIČ Žan LukaHK Olimpija 16/17Igralec
390VUK ŽanHK Olimpija 16/17Igralec
391LAVRIŠA MarcelHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
392PETRONIJEVIČ LEPŠA TayHK SŽ OlimpijaNapadalec
393KLANŠEK RokHK Olimpija 16/17Igralec
394EBNER BorHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
395HEBAR GalHK SŽ OlimpijaVratar
396MAVER NinaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
397BOLE NikHK Olimpija 16/17Igralec
398TIŠLAR PatrikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
399KOSMAČ TilenHK Olimpija 16/17Igralec
400KRAMAR MaksHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
401CVETKO GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
402SMOGAVEC MarkHK Olimpija 16/17Igralec
403KOS ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
404LEBEN MajaHK Olimpija 16/17Igralec
405LESJAK GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
406ČEPON MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
407VRŠČAJ MaticHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
408KRANJC AlešHK SŽ Olimpija 2018/19Branilec
409ŠKOFIC MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
410ŽITKO MihaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
411ZUPAN LeonHK SŽ OlimpijaBranilec
412BREZNIK TamaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
413CELARC FOTIVEC ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
414ŠUBIC GašperHK Olimpija 16/17Napadalec
415VAHEN MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
416VILMAN JanHK SŽ OlimpijaNapadalec
417ROPRET AnžeHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
418KOLIN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
419SPREITZER TilenHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
420INTIHAR TjašaHK SŽ Olimpija članiceVratar
421MORRONE AnthonyHK SŽ OlimpijaVratar
422NEILL CarlHK SŽ OlimpijaBranilec
423PURKAT LanHK SŽ Olimpija u-19 19/20Vratar
424ZORMAN LukaHK Olimpija 16/17Vratar
425SOTLAR JureHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
426BIZJAK MajaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
427ČIZMAN AljažHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
428US ŽanHK SŽ OlimpijaVratar
429KRISTAN RobertHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
430DUKARIČ JonHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
431KAVČIČ NalHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
432KAVČIČ LanHK SŽ OlimpijaVratar
433RAVNIKAR ŽigaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
434PEŠUT ŽigaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
435OKORN MatevžHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
436ŠTURM JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
437PLANKO DavidHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
438SELAN MaksHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
439PEZDIR GajaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
440STOJAN NejcHK SŽ OlimpijaBranilec
441GARREFFA JosephHK SŽ OlimpijaNapadalec
442ROBAR MitjaHK SŽ Olimpija 21/22Branilec
443DODERO ChrisHK SŽ OlimpijaNapadalec
444SRAKAR LaraHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
445PICHE SébastienHK SŽ Olimpija 21/22Branilec
446LAVTAR LaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
447JANKO EmaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
448HEBAR TianHK SŽ OlimpijaBranilec
449MATIJA Jan LanHK SŽ Olimpija u-19 20/21Branilec
450VALLERAND Marc-OlivierHK SŽ OlimpijaNapadalec
451OREHEK JanezHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
452KAPEL RokHK SŽ OlimpijaNapadalec
453BRUS NejcHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
454KOKELJ AljažHK Olimpija 16/17Igralec
455MERCINA MihaHK Olimpija 16/17Igralec
456BATIČ UrošHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
457PEŠAK NaceHK Olimpija 16/17Igralec
458HOLSA PaavoHK SŽ Olimpija IHL članiVratar
459FLAJS JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
460RAJSAR SašoHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
461KRALJ MaticHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
462HEBAR AndrejHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
463MEŽNAR ErikHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
464GAVRILOV TihonHK Olimpija 16/17Igralec
465KRAŠOVEC ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
466ZAJC MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
467SCHUCHTAR LiliHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec, Vratar
468POVŠE ZalaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
469ČIMŽAR TadejHK SŽ OlimpijaNapadalec
470PREN PiaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
471DROZG JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
472JERAM FilipHK Olimpija 16/17Igralec
473MAGOVAC AleksandarHK SŽ OlimpijaBranilec
474BEAUVILLIER FrancisHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
475KALAN LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
476SITAR NikHK Olimpija 16/17Igralec
477SENICA PINTAR ValentinoHK Olimpija 16/17Igralec
478PETELIN LukaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
479OBLAK AljažHK Olimpija 16/17Vratar
480JEZOVŠEK ŽanHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
481ULAMEC LukaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
482PODREKAR UrbanHK SŽ OlimpijaBranilec
483TOMAŽEVIČ BlažHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam igralcev z zadnje tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme (obogatena tudi s fotografijami Mitje Pipana) si lahko ogledate na tej povezavi.

Razporeditev in stanje v končnici si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir video vsebine (povzetki s tekme, streljanje kazenskih strelov): Video2go.live

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top