skip to Main Content
U-12 DRŽAVNI PRVAKI!!!

Ponedeljek 27.3 je prinesel drugo finalno tekmo državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali na Bled.

Prvo finalno tekmo v Ljubljani so igralci Olimpije pred dnevi dobili dokaj prepričljivo (7:2), a trener Igor Beribak ter njegova pomočnika Andrej Hebar in Rok Prusnik so se zavedali, da na Bledu to ponoviti ne bo enostavno. In res je bilo tako.

Tekma se je pričela odprto. Najprej smo videli nekaj manjših priložnosti na obeh straneh, nato pa je že v drugi minuti sledila prva izključitev na strani Olimpije. Ljubljanskega vratarja je s palico po roki udaril Blejski napadalec, ko je ta že pokril plošček. Zmaji so burno odreagirali, a sodnik se je odločil zgolj za kazen zaradi reakcije na strani Olimpije, ne pa tudi na strani Bleda zaradi storjenega prekrška. Sicer pa Blejčani te uvodni kazni niso izkoristili. Še več, nekaj časa so z igralcem manj celo Ljubljančani bili tisti, ki so napadali in formirali napadalno formacijo okoli Blejskih vrat.

Prva prava priložnost za zadetek pa je sledila v 5.minuti (povzetek vseh glavnih priložnosti ter zadetkov si lahko ogledate na spodnjem posnetku). Ljubljanski napadalci so krenili v napad. Z nekaj lepimi preigravanji na sredini igrišča so se hitro znašli v napadalni tretjini. Prvi strel na gol je Blejski vratar še ubranil, odbitka pa več ni mogel in Ljubljančani so se veselili zgodnjega vodstva.

Nova priložnost za Zmaje je sledila že v 8. minuti, ko so po pridobljenem sodniškem metu v sredini igrišča napadalci zadrsali v podobno akcijo, kot pri zadetku, a je bil tokrat Blejski vratar bolj zanesljiv. Sledila je še akcija na nasprotni strani, kjer je bil prav tako zanesljiv Ljubljanski vratar. Nato pa smo v 10.minuti videli nov prekršek Zmajev za izključitev. Tokrat pa so bili domači igralci učinkovitejši, kot pri prvi izključitvi. Nekaj časa so vrteli plošček okoli obrambe Ljubljančanov. Sledil je močan strel z modre črte, ki ga je Ljubljanski vratar sicer ubranil, a je plošček zletel preko gola, kjer ga je dobil Blejski napadalec, ki se je zadrsal pred Ljubljanska vrata in dosegel zadetek.

Do konca tretjine se je hitra igra nadaljevala in v njej so si domači igralci priigrali nekaj polpriložnosti, a novega zadetka ni bilo. Čeprav je v prvem delu tretjine izgledalo kot da bodo Ljubljančani prevzeli pobudo, pa so po vodilnem zadetku celo malce padli in je bil tako rezultat prve tretjine kar pravi pokazatelj dogajanj na ledu.

Blejski igralci so pobudo iz konca prve tretjine prenesli tudi v drugo tretjino oz. so to pobudo v tem delu igre samo še stopnjevali. Blejčani so več napadali in bili nevarnejši. Sicer so prvo lepo priložnost za nov zadetek v 21.minuti po hitrem protinapadu zapravili Ljubljanski igralci, a priložnost na drugi strani je bilo vseeno v nadaljevanju bistveno več in zgolj veliki borbenosti v obrambnih nalogah ter razpoloženemu Ljubljanskemu vratarju se lahko zahvalimo, da se mreža gostov ni zatresla. Pritiski so se po novi izključitvi na strani Olimpije v 25.minuti samo še stopnjevali. V 29.minuti je do svoje priložnosti po daljšem času prišla tudi Olimpija, a se protinapad po levi strani ni zaključil z zadetkom. Zadnja priložnost je 20 sekund pred koncem pripadala Blejčanom, a je tudi ta strel zanesljivo ubranil Ljubljanski vratar in kljub vsem pritiskom, je obramba Olimpije vzdržala in druga tretjina se je tako končala brez zadetkov.

Zmaji so se zavedali, da je lahko igra, kot smo jo videli v 2.tretjini lahko zelo nevarna, zato so si želeli v zadnji tretjini stvari obrniti v svojo korist. Vendar se tretjina ni pričela čisto tako. V 32.minuti je bil ponovno izključen Ljubljanski igralec. V igri 5-na-4 Blejski igralci sicer niso bili nevarni, a vseeno so bile to minute, kjer so bili več pri ploščku domači igralci in kjer so morali Ljubljančani bistveno več drsati in se truditi, da obdržijo rezultat nespremenjen. Po nekaj polpriložnostih na strani Bleda, smo nato v 37.minuti končno videli tudi pravo priložnost Zmajev. V hitrem protinapadu z leve strani je plošček najprej krenil do enega igralca, nato še do drugega, ta pa je ustrelil, a je bil strel žal izveden že malce preveč s strani, tako da ga je Blejski vratar uspel ubraniti. Novo razburjenje smo videli v 10.minuti, ko je, tako kot na začetku tekme, Blejski napadalec ponovno udaril Ljubljanskega vratarja po roki, čeprav je ta že pokril plošček. A sodnik se je odločil zgolj za ustni opomin Blejskemu igralcu. Kakorkoli že, Ljubljanski igralci so vseeno s trudom in borbenostjo v zadnji tretjini zaustavli nalete Blejskih igralcev iz druge tretjine. Čisto proti koncu srečanja, pa so celo prevzeli pobudo, saj smo ravno na koncu rednega dela srečanja videli dve lepi priložnosti za Zmaje.Najprej so v 44.minuti Ljubljanski napadalci lepo vrteli plošček okoli postavljene domače obrambe. Sledil je strel z leve strani, vratar je plošček ubranil, a pred vrati Zmaji odbitka niso uspeli potisniti v gol. V zadnji minuti pa je nato sledil še lep prodor po levi strani, a je tudi pri tem napadu strel zaustavil Blejski vratar.

Redni del srečanja je bil končan. Sledili so kazenski streli. Žreb je določil, da bodo prvi začeli Ljubljančani.

V prvi seriji (izvajanje kazenskih strelov si lahko ogledate na spodnjem posnetku) je najprej Ljubljanski napadalec z lepim visokim strelom ugnal Blejskega vratarja. Ta je plošček skoraj da ubranil, a je ta vseeno končal na mreži. Na drugi strani je Blejski igralec poizkušal s strelom po tleh, a je bil Ljubljanski vratar dovolj zbran, da je strel brez težav ukrotil.

V drugi seriji je Ljubljanski napadalec poizkušal s preigravanjem, a Blejski vratar je strel z leve strani uspel ubraniti. Na drugi strani pa je Blejski napadalec ponovno poizkušal s strelom po tleh po sredini in ponovno je bil zanesljiv Ljubljanski vratar.

V tretji seriji pa je Ljubljanski napadalec pridrsal do vrat, s preigravanjem poslal vratarja na desno stran, sam pa zadrsal na drugo in lepo in zanesljivo zadel v mrežo. Serija kazenskih strelov je bila s tem končana in Ljubljančani so se lahko zasluženo veselili osvojitve državnega prvaka.

Slavje na ledu je trajalo kar nekaj minut, nato pa je sledila še podelitev medalj in Ljubljanski igralci so tako ponovno visoko v zrak zasluženo dvignili nov pokal za prvo mesto (veselje in podelitev medalj si lahko gledate na spodnjem posnetku).

Čestitke Zmajem za izvrstno sezono v kateri so v 24 tekmah dosegli 22 zmag, dvakrat (obakrat z ekipo HM MK Bled) pa se je tekma končala z neodločenim izidom (v rednem delu prvenstva so bili na takšni tekmi v streljanju kazenskih strelov uspešnejši Blejčani, v finalu pa Zmaji).

Za Zmaje so v tej sezoni nastopili naslednji igralci:

PoložajIgralecEkipaPoložaj
1ŠAHIĆ TilenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
2VIDMAR MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
3GREGORC MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
4ETHAN HartHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
5ČREPINŠEK MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
6FOLKSON RokHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
7VUK JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2020/21Igralec
8RUŠT VitanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
9KRAMAR NajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
10GRČMAN JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
11DRAŠLER MarkHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
12FLAJS VenHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
13BRUMEC MaksHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
14KEZELE Lev ValentinHK SŽ Olimpija Starejši malčki 2019/20Igralec
15AKSENOV StepanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
16BARON DominicHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
17BARON GabrielHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
18GOLOB NejcHK SŽ OlimpijaIgralec
19BARON ZacharyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
20BLAŽIČ RožleHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
21PLEŠKO NejcHK SŽ OlimpijaIgralec
22JERAS ZalaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
23BOH LeonHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
24ZUPAN LiamHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
25BOH JulijanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
26BOŠTJANČIČ OskarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
27GRUBER RockyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
28KOSEM MaxHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
29KUDRYASOH POGAČNIK TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
30KOJZEK Matevž-Igralec
31LYSAK MatvejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
32MALEŠIČ TECKKAM Alistair DorianHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
33OŠLAK KrisHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
34JAKLIN PikHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
35KUNSTIČ TimotejHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
36PETROVČIČ BLAZNIK KristjanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
37SUKHANOV AleksejHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
38JAN Maj Oskar-Igralec
39PETROVČIČ BLAZNIK NejcHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
40KOLONIČ TomažHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
41PIRC TevžHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
42RUPELJ JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
43ŽABJEK RoksanaHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
44HLAD VitanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
45SYBERA Benjamin JosefHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
46GRUBER ThomasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
47ŠULC BrinHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
48JENKO Val EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
49LE MARECHAL MaksimiljanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
50RESNIK AnžeHK OlimpijaIgralec
51NIKŠIČ TeodorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
52SYBERA AlbinHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
53DEISINGER LauraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
54KREBS AnaHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
55BELINA TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
56VOLOVŠEK TiborHK OlimpijaIgralec
57HOČEVAR BorutHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
58ZVER BrinHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
59ŽULIČ ČEHOVIN MatijaHK SŽ OlimpijaIgralec
60JOVANOVIČ ŠORN GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
61SCHROLL Arthur OskarHK Olimpija Ma 2016/17Vratar
62MOČNIK GRČAR MarušaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
63KOZJAN MihaHK Olimpija U18 2017/18Igralec
64STRNIŠA PiaHK SŽ OlimpijaIgralec
65TROBIŠ VeronikaHK SŽ OlimpijaIgralec
66MERC PiaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
67STRAŽAR AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
68POREKAR NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
69HAUS KatarinaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
70REJC AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
71ULČAR MatijaHK SŽ OlimpijaVratar
72BLAZINŠEK JulijaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
73COCEJ MINATTI Lev IzakHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
74TOMC MaksHK Olimpija Ma 2016/17Igralec
75ROGAČ FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
76GLAVIČ DejaHK SŽ OlimpijaIgralec
77KLEMENČIČ IzaHK OlimpijaIgralec
78PARTOS LeventeHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
79HARNDEN Owen A.HK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
80JAMNIK MatijaHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
81DOVŽAN NušaHK SŽ OlimpijaVratar
82PRŠINA AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
83JAKLIN NikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
84KARALIČ IrisHK SŽ OlimpijaIgralec
85ZORMAN ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
86JOVAN JurijHK OlimpijaIgralec
87VOLOVŠEK BrinHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
88PETEK MaksHK SŽ Olimpija Zmajčki 2018/19Igralec
89ŽUPAN MartinHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
90ZALAZNIK AnžeHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
91KOŠIR LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
92VNUK VidHK SŽ OlimpijaIgralec
93ADLEŠIČ TajHK SŽ OlimpijaIgralec
94AJDAROVIČ IanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
95AREH TimHK SŽ OlimpijaIgralec
96BERLIC RokHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
97BRAKUS SonjaHK SŽ OlimpijaIgralec
98BOLE Jan LukaHK Olimpija Ma 2017/18Vratar
99COCEJ MINATTI TajHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
100ZULJAN TinaHK OlimpijaIgralec
101ČIGON RokHK SŽ OlimpijaIgralec
102ČUŽINOV AnatolijHK SŽ OlimpijaVratar
103KAVČIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
104BURAZIN TinoHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
105LAVRIH MaksHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
106PAŠKULIN JureEkipa 1Igralec
107ŠTRUKELJ OliverHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
108AMBROŽ LanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
109VALENČIČ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
110BEŠTER LovroHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
111ZORMAN UrbanHK SŽ OlimpijaIgralec
112BABIČ AžbeHK Olimpija HŠ 2016/17Vratar
113ŽUN MarkHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
114CERJAK TilenHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
115MEZENIEV VolodymyrHK SŽ Olimpija u-13 20/21Igralec
116IVANOV NikolajHK SŽ OlimpijaIgralec
117ADLEŠIČ JašaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
118JERAS MatejHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
119SUŠNIK NikHK SŽ OlimpijaIgralec
120BOŠTJANČIČ LovroHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
121ŠEFMAN TajHK SŽ OlimpijaIgralec
122VANIČ JakobHK SŽ OlimpijaIgralec
123SCHUCHTAR DanielHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
124AREH MaksHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
125BABIČ TevžHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
126BREZARIČ MateoHK SŽ OlimpijaIgralec
127MUŠIČ JanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
128POVŠNAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
129ŠUŠTAR TenHK SŽ OlimpijaIgralec
130RADONJA PetarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
131GORIŠEK LenartHK SŽ OlimpijaIgralec
132ZELINKA FilipHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
133SOTLAR IanHK SŽ Olimpija 2018/19Vratar
134GORIŠEK PrimožHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
135PAVLIČ TomHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
136KARABELLI OskarHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
137NOVAK IzakHK SŽ OlimpijaVratar
138KRANJC JulijanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
139KRANJC SofijaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
140ZUPANIČ MauroHK SŽ OlimpijaBranilec
141JAKOPIN TristanHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
142POLONČIČ MarcelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
143ZAPLATIL AlexanderHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
144FLAJS GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
145KRANER IrenaHK SŽ OlimpijaIgralec
146ŠUŠTAR TašHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
147URNAUT NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
148SVETINA TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
149KOCJAN AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
150DRUZHININ DemyanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
151KOSHURNIKOV EgonHK SŽ Olimpija u-17 19/20Igralec
152BRUMEC LukasHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
153TROFIMOV IvanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
154GRUBER GeorgiyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
155DRUZHININ BogdanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
156VUK TAŠNER ArneHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
157GLOGOVŠEK MarkHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
158RAČEČIČ LukaHK SŽ Olimpija Malčki 2018/19Igralec
159JAKLIN AndražHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
160KOKOLJ KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
161PAŠKOVA KaterinaHK SŽ OlimpijaIgralec
162TOMANOVIČ TimotejHK OlimpijaIgralec
163ISKHANOV IlyasHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
164KOLONIČ MatejHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
165ISKHANOV RuslanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Vratar
166ILERŠIČ TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
167KEPIC AlexHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
168KRANJEC TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
169KENIG JercaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
170MARINKOVIČ KarloHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
171DOLENC BorHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
172BERIBAK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
173BLAŽEVIČ Adrian LanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
174SOJER STOKIĆ NikHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
175DOLENC LukaHK SŽ Olimpija u-15 20/21Vratar
176BIZJAK JanHK SŽ OlimpijaBranilec
177BUKOVEC JocHK SŽ OlimpijaIgralec
178GOLOB ANEMARIJAHK SŽ OlimpijaIgralec
179KUMAR Leon AleksanderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
180LALIĆ AlexHK SŽ OlimpijaVratar
181KUMAR Marko DavidHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
182PEČNIK JakobHK SŽ OlimpijaNapadalec
183PETEK GalHK SŽ OlimpijaBranilec
184KUMAR Vid AdrianHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
185SLOKAN MihaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
186KURALT TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
187PERČIČ MaticHK SŽ OlimpijaNapadalec
188SLOKAN JakaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
189PERŠINA ANA-
190KOVAČIČ MaticHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
191RAVNIK SvitHK SŽ OlimpijaIgralec
192KALININ NikitaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
193ŽERJAV Filip-Igralec
194NOVAK MarcelHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
195TRAMPUŽ MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
196VOLK JureHK OlimpijaVratar
197TRAMPUŽ DavidHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
198ŽAGAR HROVAT FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
199BERK SimonHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
200PAJNTAR ToniHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
201POŽENEL MajHK SŽ Olimpija u-13 19/20Igralec
202OBERSNU JureHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
203KLEŠNIK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
204GNIDOVEC EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
205OBERSNU ErikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
206ADROVIČ DejanHK SŽ OlimpijaNapadalec
207WILSON ReidHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
208USENKO MaksimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
209USENKO ArtemHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
210YUNYK IlliaHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
211MIKLAVC ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
212BANEK LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
213JAKOVAC KatarinaHK SŽ OlimpijaVratar
214BUZAK BorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
215BOLDIN NinaHK OlimpijaIgralec
216BUZAK LukaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
217DEBEVEC HanaHK OlimpijaIgralec
218NYLAANDER ArwenHK SŽ OlimpijaIgralec
219RUGELJ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
220GOLJA MatteoHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
221KAVČIČ BarbaraHK OlimpijaIgralec
222LEUSENKO MykytaHK OlimpijaIgralec
223STIPANIČ AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
224SKOK PAUŠER MaksHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
225BEHRIČ NikHK SŽ OlimpijaVratar
226ŠKOF LukaHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
227SCHNABL PetraHK OlimpijaIgralec
228KONDRIČ GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
229MURIČ MajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
230KOPAČ TrinaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
231JANEV Ognen-Igralec
232KOPAČ TristanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
233VOROBEI KostiantynHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
234CEROVIĆ MaksimHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
235KURALT Timon IzakHK SŽ OlimpijaIgralec
236SCHUCHTAR EvaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
237KOŠIR MarcelHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
238VALAS KREK JakobHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
239ŠMIC KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
240FALATKO SawyerHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
241PRAPROTNIK ČURIČ JanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
242TROBIŠ PavelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
243BULC LeonardHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
244HOČEVAR Žiga LinHK OlimpijaVratar
245USNIK ValHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
246DOLŽAN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
247ZUPANČIČ JakobHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Vratar
248BOŠKOVIČ ŠtefanHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
249KLOFUTAR TineHK SŽ OlimpijaBranilec
250KRIŽNIK LucijaHK SŽ OlimpijaIgralec
251LESAR LevHK SŽ OlimpijaIgralec
252ŽIBERT JoštHK SŽ OlimpijaNapadalec
253STANEK ŽigaHK OlimpijaIgralec
254KONCILJA NejcHK OlimpijaIgralec
255ERVING JoonaHK SŽ OlimpijaBranilec
256ZIBELNIK AndražHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
257KUHAR ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
258KOKELJ UrbanHK SŽ OlimpijaBranilec
259PRATNEKER HATIČ NikHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
260DUKARIČ EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
261GROZNIK BoštjanHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
262LAPORNIK LovroHK OlimpijaIgralec
263ŠTEBIH MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
264KURET BrunoHK SŽ OlimpijaBranilec
265CERJAK JernejHK SŽ OlimpijaIgralec
266ZORKO LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
267PUŠENJAK JanHK OlimpijaIgralec
268PAZLAR UršaHK SŽ OlimpijaIgralec
269WILSON SimonHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
270NOVAK MaksHK OlimpijaIgralec
271PETRONIJEVIČ LEPŠA IanHK SŽ OlimpijaNapadalec
272ŠEFMAN EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
273STIPANIČ BlažHK SŽ OlimpijaNapadalec
274MURPHY WadeHK SŽ OlimpijaNapadalec
275MOLE MašaHK SŽ OlimpijaIgralec
276OGRINC LukaHK OlimpijaBranilec
277KUJAVEC AnejHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
278ČEPON KristjanHK SŽ OlimpijaBranilec
279HOFFMAN MihaelHK OlimpijaIgralec
280SMOLNIKAR TomHK SŽ OlimpijaIgralec
281ŠUBIC MatjažHK OlimpijaIgralec
282SOJER TomHK OlimpijaIgralec
283LONČAR NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
284ČUVAN AndražHK OlimpijaIgralec
285ŽEŽELJ AnžeHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
286BIŠČAK KatjaHK SŽ OlimpijaIgralec
287SCHUCHTAR EndreHK OlimpijaIgralec
288BELEC POŽENEL GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
289UDUČ AljažHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
290SCHUCHTAR ZoltanHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
291ŽELEZEN JureHK SŽ OlimpijaIgralec
292SNOJ MaticHK OlimpijaIgralec
293SEVER MarkHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
294ŠINKOVEC LukaHK OlimpijaIgralec
295HUČ JulijanHK SŽ OlimpijaIgralec
296ILIČ UrhHK OlimpijaNapadalec
297ŠEBENIK SEDEJ AlexHK SŽ OlimpijaIgralec
298SEČEN NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
299PULLI JuusoHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
300PANČUR NejcHK OlimpijaIgralec
301GRAHUT NikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
302PRAŠNIKAR Timotej TitHK SŽ OlimpijaIgralec
303GALEEV RavilHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
304SIMŠIČ NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
305CJUHA AndražHK OlimpijaIgralec
306ŽUN TomažHK SŽ OlimpijaIgralec
307CHVATAL AljažHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
308MASLE ČrtHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
309POŽENEL MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
310SIMŠIČ MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
311KOPAČ BornaHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
312KUHAR FilipHK Slavija Junior Ebysl 2017/18Igralec
313PIPAN UrbanHK OlimpijaIgralec
314GNIDOVEC EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
315PANCE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
316BOHINC MartinHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
317KONTREC TaiHK OlimpijaIgralec
318MATIČIČ MihaHK SŽ OlimpijaIgralec
319LETONJA AnžeHK SŽ Olimpija U-12AIgralec
320CRNOVIČ AljošaHK SŽ OlimpijaBranilec
321ZUPANČIČ AljažHK OlimpijaIgralec
322PURKAT JonHK SŽ OlimpijaIgralec
323SOJER MarkHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
324USNIK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
325MURŠEC DominikHK OlimpijaIgralec
326PETELINKAR JanHK SŽ OlimpijaIgralec
327MUŠIČ AlešHK SŽ OlimpijaNapadalec
328ROŽIČ MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
329SEVER Mark-Igralec
330LOGAR MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
331PETEK NikHK SŽ Olimpija 2017/18Igralec
332PESJAK MihaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
333BOGOMOLEC TimHK OlimpijaIgralec
334BERNARD JakaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
335ŽIBERT TevžHK SŽ OlimpijaNapadalec
336KEBER ŽigaHK OlimpijaIgralec
337BAN KOSELJ NikHK SŽ OlimpijaIgralec
338SOPOTNIK Just AlojzHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
339MAIA BastienHK SŽ OlimpijaNapadalec
340GORŠE EnesHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
341FLAJS ŽanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
342BRODNIK NalHK OlimpijaIgralec
343BOROŠAK MaxHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
344PIPAN LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
345LAVRIH SamoHK SŽ OlimpijaIgralec
346KOREN GalHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
347POVIRK LukaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
348PREBIL ŠpelaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
349JURIČ NikšaHK OlimpijaIgralec
350KOBLAR GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
351GERKMAN SvitHK SŽ OlimpijaNapadalec
352OKORN GašperHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
353TROBIŠ MarkoHK SŽ OlimpijaIgralec
354TURŠIČ AleksejHK OlimpijaNapadalec
355LOŽAR MarkoHK OlimpijaNapadalec
356DOLŽAN DomenHK SŽ OlimpijaIgralec
357SVETE ŽigaHK SŽ OlimpijaBranilec
358KUKOVIČ LovroHK OlimpijaIgralec
359DUKARIČ PiaHK SŽ OlimpijaVratar
360ROGL OskarHK SŽ OlimpijaIgralec
361STRAŽIŠAR MarkHK OlimpijaIgralec
362PROKOFLJEV SaraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
363MODIC ŠČAVNIČAR JakaHK SŽ OlimpijaIgralec
364KURBOS Valentin ValHK SŽ OlimpijaIgralec
365RUS JureHK OlimpijaIgralec
366RUS MartinHK OlimpijaIgralec
367LECLERC GuillaumeHK SŽ OlimpijaNapadalec
368SMOLNIKAR TitHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
369NOVAK TimHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
370VIVODA NoahHK OlimpijaIgralec
371BOGOMOLEC TaiHK SŽ OlimpijaIgralec
372SNOJ ČrtHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
373SODJA JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
374RAKUN BorHK SŽ Olimpija u-15 20/21Igralec
375SEČEN TimHK OlimpijaIgralec
376ČERENJAK LukaHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
377VIDMAR LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
378SRPČIČ Žan LukaHK OlimpijaIgralec
379VUK ŽanHK OlimpijaIgralec
380LAVRIŠA MarcelHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
381PETRONIJEVIČ LEPŠA TayHK SŽ OlimpijaNapadalec
382KLANŠEK RokHK OlimpijaIgralec
383EBNER BorHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
384HEBAR GalHK SŽ OlimpijaVratar
385MAVER NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
386MEHLE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
387BOLE NikHK OlimpijaIgralec
388TIŠLAR PatrikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
389KOSMAČ TilenHK OlimpijaIgralec
390KRAMAR MaksHK SŽ OlimpijaBranilec
391CVETKO GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
392SMOGAVEC MarkHK OlimpijaIgralec
393KOS ŽigaHK OlimpijaIgralec
394LEBEN MajaHK OlimpijaIgralec
395LESJAK GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
396ČEPON MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
397VRŠČAJ MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
398KRANJC AlešHK SŽ Olimpija 2018/19Branilec
399ŠKOFIC MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
400ŽITKO MihaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
401ZUPAN LeonHK SŽ OlimpijaIgralec
402BREZNIK TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
403CELARC FOTIVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
404ŠUBIC GašperHK OlimpijaNapadalec
405VAHEN MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
406ROPRET AnžeHK SŽ OlimpijaNapadalec
407SPREITZER TilenHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
408INTIHAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
409KOLIN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
410PURKAT LanHK SŽ Olimpija u-19 19/20Vratar
411ZORMAN LukaHK OlimpijaVratar
412SOTLAR JureHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
413BIZJAK MajaHK SŽ OlimpijaIgralec
414ČIZMAN AljažHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
415US ŽanHK SŽ OlimpijaVratar
416KRISTAN RobertHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
417DUKARIČ JonHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
418KAVČIČ NalHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
419KAVČIČ LanHK SŽ OlimpijaVratar
420RAVNIKAR ŽigaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
421PEŠUT ŽigaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
422OKORN MatevžHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
423ŠTURM JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
424PLANKO DavidHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
425SELAN MaksHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
426PEZDIR GajaHK SŽ OlimpijaIgralec
427ROBAR MitjaHK SŽ OlimpijaBranilec
428SRAKAR LaraHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
429PICHE SébastienHK SŽ OlimpijaBranilec
430LAVTAR LaraHK SŽ OlimpijaIgralec
431JANKO EmaHK SŽ OlimpijaIgralec
432HEBAR TianHK SŽ OlimpijaBranilec
433MATIJA Jan LanHK SŽ Olimpija u-19 20/21Branilec
434OREHEK JanezHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
435KAPEL RokHK SŽ OlimpijaNapadalec
436BRUS NejcHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
437KOKELJ AljažHK OlimpijaIgralec
438MERCINA MihaHK OlimpijaIgralec
439BATIČ UrošHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
440PEŠAK NaceHK OlimpijaIgralec
441HOLSA PaavoHK SŽ OlimpijaVratar
442FLAJS JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
443RAJSAR SašoHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
444ŽEŽELJ GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
445KRALJ MaticHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
446HEBAR AndrejHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
447MEŽNAR ErikHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
448VALLERAND Marc-OlivierHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
449GAVRILOV TihonHK OlimpijaIgralec
450KRAŠOVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
451ZAJC MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
452SCHUCHTAR LiliHK SŽ OlimpijaIgralec, Vratar
453POVŠE ZalaHK SŽ OlimpijaIgralec
454ČIMŽAR TadejHK SŽ OlimpijaNapadalec
455PREN PiaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
456DROZG JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
457JERAM FilipHK OlimpijaIgralec
458MAGOVAC AleksandarHK SŽ OlimpijaBranilec
459BEAUVILLIER FrancisHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
460KALAN LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
461SITAR NikHK OlimpijaIgralec
462SENICA PINTAR ValentinoHK OlimpijaIgralec
463PETELIN LukaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
464OBLAK AljažHK OlimpijaVratar
465JEZOVŠEK ŽanHK SŽ OlimpijaNapadalec
466ULAMEC LukaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
467TOMAŽEVIČ BlažHK SŽ OlimpijaNapadalec

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam igralcev z zadnje tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme (obogatena tudi s fotografijami Mitje Pipana) si lahko ogledate na tej povezavi.

Razporeditev in stanje v končnici si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir video vsebine (povzetki s tekme, streljanje kazenskih strelov): Video2go.live

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top