skip to Main Content
U-12 DRŽAVNI PRVAKI!!!

Ponedeljek 27.3 je prinesel drugo finalno tekmo državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali na Bled.

Prvo finalno tekmo v Ljubljani so igralci Olimpije pred dnevi dobili dokaj prepričljivo (7:2), a trener Igor Beribak ter njegova pomočnika Andrej Hebar in Rok Prusnik so se zavedali, da na Bledu to ponoviti ne bo enostavno. In res je bilo tako.

Tekma se je pričela odprto. Najprej smo videli nekaj manjših priložnosti na obeh straneh, nato pa je že v drugi minuti sledila prva izključitev na strani Olimpije. Ljubljanskega vratarja je s palico po roki udaril Blejski napadalec, ko je ta že pokril plošček. Zmaji so burno odreagirali, a sodnik se je odločil zgolj za kazen zaradi reakcije na strani Olimpije, ne pa tudi na strani Bleda zaradi storjenega prekrška. Sicer pa Blejčani te uvodni kazni niso izkoristili. Še več, nekaj časa so z igralcem manj celo Ljubljančani bili tisti, ki so napadali in formirali napadalno formacijo okoli Blejskih vrat.

Prva prava priložnost za zadetek pa je sledila v 5.minuti (povzetek vseh glavnih priložnosti ter zadetkov si lahko ogledate na spodnjem posnetku). Ljubljanski napadalci so krenili v napad. Z nekaj lepimi preigravanji na sredini igrišča so se hitro znašli v napadalni tretjini. Prvi strel na gol je Blejski vratar še ubranil, odbitka pa več ni mogel in Ljubljančani so se veselili zgodnjega vodstva.

Nova priložnost za Zmaje je sledila že v 8. minuti, ko so po pridobljenem sodniškem metu v sredini igrišča napadalci zadrsali v podobno akcijo, kot pri zadetku, a je bil tokrat Blejski vratar bolj zanesljiv. Sledila je še akcija na nasprotni strani, kjer je bil prav tako zanesljiv Ljubljanski vratar. Nato pa smo v 10.minuti videli nov prekršek Zmajev za izključitev. Tokrat pa so bili domači igralci učinkovitejši, kot pri prvi izključitvi. Nekaj časa so vrteli plošček okoli obrambe Ljubljančanov. Sledil je močan strel z modre črte, ki ga je Ljubljanski vratar sicer ubranil, a je plošček zletel preko gola, kjer ga je dobil Blejski napadalec, ki se je zadrsal pred Ljubljanska vrata in dosegel zadetek.

Do konca tretjine se je hitra igra nadaljevala in v njej so si domači igralci priigrali nekaj polpriložnosti, a novega zadetka ni bilo. Čeprav je v prvem delu tretjine izgledalo kot da bodo Ljubljančani prevzeli pobudo, pa so po vodilnem zadetku celo malce padli in je bil tako rezultat prve tretjine kar pravi pokazatelj dogajanj na ledu.

Blejski igralci so pobudo iz konca prve tretjine prenesli tudi v drugo tretjino oz. so to pobudo v tem delu igre samo še stopnjevali. Blejčani so več napadali in bili nevarnejši. Sicer so prvo lepo priložnost za nov zadetek v 21.minuti po hitrem protinapadu zapravili Ljubljanski igralci, a priložnost na drugi strani je bilo vseeno v nadaljevanju bistveno več in zgolj veliki borbenosti v obrambnih nalogah ter razpoloženemu Ljubljanskemu vratarju se lahko zahvalimo, da se mreža gostov ni zatresla. Pritiski so se po novi izključitvi na strani Olimpije v 25.minuti samo še stopnjevali. V 29.minuti je do svoje priložnosti po daljšem času prišla tudi Olimpija, a se protinapad po levi strani ni zaključil z zadetkom. Zadnja priložnost je 20 sekund pred koncem pripadala Blejčanom, a je tudi ta strel zanesljivo ubranil Ljubljanski vratar in kljub vsem pritiskom, je obramba Olimpije vzdržala in druga tretjina se je tako končala brez zadetkov.

Zmaji so se zavedali, da je lahko igra, kot smo jo videli v 2.tretjini lahko zelo nevarna, zato so si želeli v zadnji tretjini stvari obrniti v svojo korist. Vendar se tretjina ni pričela čisto tako. V 32.minuti je bil ponovno izključen Ljubljanski igralec. V igri 5-na-4 Blejski igralci sicer niso bili nevarni, a vseeno so bile to minute, kjer so bili več pri ploščku domači igralci in kjer so morali Ljubljančani bistveno več drsati in se truditi, da obdržijo rezultat nespremenjen. Po nekaj polpriložnostih na strani Bleda, smo nato v 37.minuti končno videli tudi pravo priložnost Zmajev. V hitrem protinapadu z leve strani je plošček najprej krenil do enega igralca, nato še do drugega, ta pa je ustrelil, a je bil strel žal izveden že malce preveč s strani, tako da ga je Blejski vratar uspel ubraniti. Novo razburjenje smo videli v 10.minuti, ko je, tako kot na začetku tekme, Blejski napadalec ponovno udaril Ljubljanskega vratarja po roki, čeprav je ta že pokril plošček. A sodnik se je odločil zgolj za ustni opomin Blejskemu igralcu. Kakorkoli že, Ljubljanski igralci so vseeno s trudom in borbenostjo v zadnji tretjini zaustavli nalete Blejskih igralcev iz druge tretjine. Čisto proti koncu srečanja, pa so celo prevzeli pobudo, saj smo ravno na koncu rednega dela srečanja videli dve lepi priložnosti za Zmaje.Najprej so v 44.minuti Ljubljanski napadalci lepo vrteli plošček okoli postavljene domače obrambe. Sledil je strel z leve strani, vratar je plošček ubranil, a pred vrati Zmaji odbitka niso uspeli potisniti v gol. V zadnji minuti pa je nato sledil še lep prodor po levi strani, a je tudi pri tem napadu strel zaustavil Blejski vratar.

Redni del srečanja je bil končan. Sledili so kazenski streli. Žreb je določil, da bodo prvi začeli Ljubljančani.

V prvi seriji (izvajanje kazenskih strelov si lahko ogledate na spodnjem posnetku) je najprej Ljubljanski napadalec z lepim visokim strelom ugnal Blejskega vratarja. Ta je plošček skoraj da ubranil, a je ta vseeno končal na mreži. Na drugi strani je Blejski igralec poizkušal s strelom po tleh, a je bil Ljubljanski vratar dovolj zbran, da je strel brez težav ukrotil.

V drugi seriji je Ljubljanski napadalec poizkušal s preigravanjem, a Blejski vratar je strel z leve strani uspel ubraniti. Na drugi strani pa je Blejski napadalec ponovno poizkušal s strelom po tleh po sredini in ponovno je bil zanesljiv Ljubljanski vratar.

V tretji seriji pa je Ljubljanski napadalec pridrsal do vrat, s preigravanjem poslal vratarja na desno stran, sam pa zadrsal na drugo in lepo in zanesljivo zadel v mrežo. Serija kazenskih strelov je bila s tem končana in Ljubljančani so se lahko zasluženo veselili osvojitve državnega prvaka.

Slavje na ledu je trajalo kar nekaj minut, nato pa je sledila še podelitev medalj in Ljubljanski igralci so tako ponovno visoko v zrak zasluženo dvignili nov pokal za prvo mesto (veselje in podelitev medalj si lahko gledate na spodnjem posnetku).

Čestitke Zmajem za izvrstno sezono v kateri so v 24 tekmah dosegli 22 zmag, dvakrat (obakrat z ekipo HM MK Bled) pa se je tekma končala z neodločenim izidom (v rednem delu prvenstva so bili na takšni tekmi v streljanju kazenskih strelov uspešnejši Blejčani, v finalu pa Zmaji).

Za Zmaje so v tej sezoni nastopili naslednji igralci:

PoložajIgralecEkipaPoložaj
1ŠAHIĆ TilenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
2VIDMAR MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
3GREGORC MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
4ETHAN HartHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
5ČREPINŠEK MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
6FOLKSON RokHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
7VUK JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
8RUŠT VitanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
9KRAMAR NajHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
10GRČMAN JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
11DRAŠLER MarkHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
12FLAJS VenHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
13BRUMEC MaksHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
14KEZELE Lev ValentinHK SŽ Olimpija Starejši malčki 2019/20Igralec
15JERAS ZalaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
16ZUPAN LiamHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
17JAKLIN PikHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
18KUNSTIČ TimotejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
19SUKHANOV AleksejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
20JAN Maj Oskar-Igralec
21KOLONIČ TomažHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
22PIRC TevžHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
23ŽABJEK RoksanaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
24HLAD VitanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
25GRUBER ThomasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
26JENKO Val EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
27LE MARECHAL MaksimiljanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
28RESNIK AnžeHK OlimpijaIgralec
29NIKŠIČ TeodorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
30SYBERA AlbinHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
31DEISINGER LauraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
32KREBS AnaHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
33VOLOVŠEK TiborHK OlimpijaIgralec
34HOČEVAR BorutHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
35ZVER BrinHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
36ŽULIČ ČEHOVIN MatijaHK SŽ OlimpijaIgralec
37JOVANOVIČ ŠORN GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
38SCHROLL Arthur OskarHK Olimpija Ma 2016/17Vratar
39MOČNIK GRČAR MarušaHK SŽ OlimpijaIgralec
40KOZJAN MihaHK Olimpija U18 2017/18Igralec
41PRUSNIK MatejHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
42TOMAŽEVIČ BlažHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
43SODJA JakaHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
44STRNIŠA PiaHK SŽ OlimpijaIgralec
45TROBIŠ VeronikaHK SŽ OlimpijaIgralec
46MERC PiaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
47STRAŽAR AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
48POREKAR NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
49HAUS KatarinaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
50REJC AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
51BLAZINŠEK JulijaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
52COCEJ MINATTI Lev IzakHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
53TOMC MaksHK Olimpija Ma 2016/17Igralec
54GLAVIČ DejaHK SŽ OlimpijaIgralec
55KLEMENČIČ IzaHK OlimpijaIgralec
56PARTOS LeventeHK SŽ OlimpijaIgralec
57HARNDEN Owen A.HK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
58JAMNIK MatijaHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
59DOVŽAN NušaHK SŽ OlimpijaVratar
60PRŠINA AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
61JAKLIN NikHK SŽ Olimpija hokej šolaVratar
62ZORMAN ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
63JOVAN JurijHK OlimpijaIgralec
64VOLOVŠEK BrinHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
65PETEK MaksHK SŽ Olimpija Zmajčki 2018/19Igralec
66ŽUPAN MartinHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
67ZALAZNIK AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
68KOŠIR LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
69VNUK VidHK SŽ OlimpijaIgralec
70ADLEŠIČ TajHK SŽ OlimpijaIgralec
71AJDAROVIČ IanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
72AREH TimHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
73BERLIC RokHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
74BOLE Jan LukaHK Olimpija Ma 2017/18Vratar
75COCEJ MINATTI TajHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
76ZULJAN TinaHK OlimpijaIgralec
77ČIGON RokHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
78ČUŽINOV AnatolijHK SŽ OlimpijaVratar
79KAVČIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
80BURAZIN TinoHK SŽ OlimpijaIgralec
81LAVRIH MaksHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
82PAŠKULIN JureEkipa 1Igralec
83ŠTRUKELJ OliverHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
84KOLIN LukaHK SŽ Olimpija 2021/22Vratar
85AMBROŽ LanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
86VALENČIČ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
87KLOFUTAR TineHK SŽ Olimpija 2021/22Branilec
88BEŠTER LovroHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
89ZORMAN UrbanHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
90ŠTURM JAKAHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
91BABIČ AžbeHK Olimpija HŠ 2016/17Vratar
92ŽUN MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
93CERJAK TilenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
94MEZENIEV VolodymyrHK SŽ OlimpijaIgralec
95IVANOV NikolajHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
96ADLEŠIČ JašaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
97JERAS MatejHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
98SUŠNIK NikHK SŽ OlimpijaIgralec
99ŠEFMAN TajHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
100VANIČ JakobHK SŽ OlimpijaIgralec
101SCHUCHTAR DanielHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
102KALAN LukaHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
103AREH MaksHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
104BABIČ TevžHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
105BREZARIČ MateoHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
106MUŠIČ JanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
107POVŠNAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
108ŠUŠTAR TenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
109GORIŠEK LenartHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
110GUILLAUME LeclercHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
111SOTLAR IanHK SŽ Olimpija 2018/19Vratar
112GORIŠEK PrimožHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
113PAVLIČ TomHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
114KARABELLI OskarHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
115NOVAK IzakHK SŽ Olimpija starejši malčkiVratar
116KRANJC JulijanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
117KRANJC SofijaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
118ZUPANIČ MauroHK SŽ OlimpijaIgralec
119JAKOPIN TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
120POLONČIČ MarcelHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
121ZAPLATIL AlexanderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
122FLAJS GalHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
123KRANER IrenaHK SŽ OlimpijaIgralec
124ŠUŠTAR TašHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
125URNAUT NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
126SVETINA TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
127KOCJAN AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
128DRUZHININ DemyanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
129KOSHURNIKOV EgonHK SŽ OlimpijaIgralec
130BRUMEC LukasHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
131TROFIMOV IvanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
132DRUZHININ BogdanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
133VUK TAŠNER ArneHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
134GLOGOVŠEK MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
135RAČEČIČ LukaHK SŽ Olimpija Malčki 2018/19Igralec
136JAKLIN AndražHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
137KOKOLJ KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
138TOMANOVIČ TimotejHK OlimpijaIgralec
139ISKHANOV IlyasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
140KOLONIČ MatejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
141ISKHANOV RuslanHK SŽ Olimpija hokej šolaVratar
142ILERŠIČ TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
143KEPIC AlexHK SŽ OlimpijaIgralec
144PICHE SébastienHK SŽ Olimpija 2021/22Branilec
145KRANJEC TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
146KENIG JercaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
147MARINKOVIČ KarloHK SŽ OlimpijaIgralec
148DOLENC BorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
149BERIBAK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
150BLAŽEVIČ Adrian LanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
151SOJER STOKIĆ NikHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
152DOLENC LukaHK SŽ OlimpijaVratar
153KUMAR Leon AleksanderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
154KUMAR Marko DavidHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
155KUMAR Vid AdrianHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
156SLOKAN MihaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
157KURALT TristanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
158SLOKAN JakaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
159KOVAČIČ MaticHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
160KALININ NikitaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
161NOVAK MarcelHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
162TRAMPUŽ MarkHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
163VOLK JureHK OlimpijaVratar
164TRAMPUŽ DavidHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
165ŽAGAR HROVAT FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
166BERK SimonHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
167PAJNTAR ToniHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
168POŽENEL MajHK SŽ OlimpijaIgralec
169OBERSNU JureHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
170KLEŠNIK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
171OBERSNU ErikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
172WILSON ReidHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
173USENKO MaksimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
174USENKO ArtemHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
175YUNYK IlliaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
176MIKLAVC ŽanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
177JAKOVAC KatarinaHK SŽ OlimpijaVratar
178BOLDIN NinaHK OlimpijaIgralec
179DEBEVEC HanaHK OlimpijaIgralec
180NYLAANDER ArwenHK SŽ OlimpijaIgralec
181RUGELJ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
182GOLJA MatteoHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
183KAVČIČ BarbaraHK OlimpijaIgralec
184LEUSENKO MykytaHK OlimpijaIgralec
185STIPANIČ AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
186SKOK PAUŠER MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
187BEHRIČ NikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
188ŠKOF LukaHK SŽ OlimpijaIgralec
189SCHNABL PetraHK OlimpijaIgralec
190KONDRIČ GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
191MURIČ MajHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
192KOPAČ TrinaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
193KOPAČ TristanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
194VOROBEI KostiantynHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
195CEROVIĆ MaksimHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
196KURALT Timon IzakHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
197SCHUCHTAR EvaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
198KOŠIR MarcelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
199VALAS KREK JakobHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
200ŠMIC KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
201FALATKO SawyerHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
202PRAPROTNIK ČURIČ JanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
203TROBIŠ PavelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
204BULC LeonardHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
205HOČEVAR Žiga LinHK OlimpijaVratar
206USNIK ValHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
207DOLŽAN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
208ZUPANČIČ JakobHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Vratar
209BOŠKOVIČ ŠtefanHK SŽ OlimpijaBranilec
210KRIŽNIK LucijaHK SŽ OlimpijaIgralec
211LESAR LevHK SŽ OlimpijaIgralec
212ŽIBERT JoštHK SŽ OlimpijaIgralec
213STANEK ŽigaHK OlimpijaIgralec
214KONCILJA NejcHK OlimpijaIgralec
215ZIBELNIK AndražHK SŽ OlimpijaBranilec
216KUHAR ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
217KOKELJ UrbanHK SŽ OlimpijaIgralec
218PRATNEKER HATIČ NikHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
219DUKARIČ EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
220GROZNIK BoštjanHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
221LAPORNIK LovroHK OlimpijaIgralec
222ŠTEBIH MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
223KURET BrunoHK SŽ OlimpijaIgralec
224CERJAK JernejHK SŽ OlimpijaIgralec
225ZORKO LukaHK SŽ OlimpijaBranilec
226PUŠENJAK JanHK OlimpijaIgralec
227PAZLAR UršaHK SŽ OlimpijaIgralec
228WILSON SimonHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
229NOVAK MaksHK OlimpijaIgralec
230PETRONIJEVIČ LEPŠA IanHK SŽ OlimpijaIgralec
231ŠEFMAN EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
232STIPANIČ BlažHK SŽ OlimpijaIgralec
233MOLE MašaHK SŽ OlimpijaIgralec
234OGRINC LukaHK SŽ OlimpijaBranilec
235KUJAVEC AnejHK SŽ OlimpijaNapadalec
236ČEPON KristjanHK SŽ Olimpija 2021/22Branilec
237HOFFMAN MihaelHK OlimpijaIgralec
238SMOLNIKAR TomHK SŽ OlimpijaIgralec
239ŠUBIC MatjažHK OlimpijaIgralec
240SOJER TomHK OlimpijaIgralec
241LONČAR NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
242ČUVAN AndražHK OlimpijaIgralec
243ŽEŽELJ AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
244BIŠČAK KatjaHK SŽ OlimpijaIgralec
245SCHUCHTAR EndreHK OlimpijaIgralec
246BELEC POŽENEL GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
247UDUČ AljažHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
248SCHUCHTAR ZoltanHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
249ŽELEZEN JureHK SŽ OlimpijaIgralec
250SNOJ MaticHK OlimpijaIgralec
251SEVER MarkHK SŽ OlimpijaNapadalec
252ŠINKOVEC LukaHK OlimpijaIgralec
253HUČ JulijanHK SŽ OlimpijaIgralec
254ILIČ UrhHK SŽ OlimpijaNapadalec
255ŠEBENIK SEDEJ AlexHK SŽ OlimpijaIgralec
256SEČEN NikHK SŽ OlimpijaIgralec
257PULLI JuusoHK SŽ OlimpijaBranilec
258PANČUR NejcHK OlimpijaIgralec
259GRAHUT NikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
260PRAŠNIKAR Timotej TitHK SŽ OlimpijaIgralec
261GALEEV RavilHK SŽ OlimpijaIgralec
262SIMŠIČ NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
263CJUHA AndražHK OlimpijaIgralec
264ŽUN TomažHK SŽ OlimpijaIgralec
265CHVATAL AljažHK SŽ OlimpijaNapadalec
266MASLE ČrtHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
267POŽENEL MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
268SIMŠIČ MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
269KOPAČ BornaHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
270KUHAR FilipHK Slavija Junior Ebysl 2017/18Igralec
271PIPAN UrbanHK OlimpijaIgralec
272GNIDOVEC EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
273PANCE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
274BOHINC MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
275KONTREC TaiHK SŽ OlimpijaIgralec
276MATIČIČ MihaHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
277LETONJA AnžeHK SŽ Olimpija U-12AIgralec
278ZUPANČIČ AljažHK SŽ OlimpijaIgralec
279PURKAT JonHK SŽ OlimpijaIgralec
280SOJER MarkHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
281USNIK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
282MURŠEC DominikHK OlimpijaIgralec
283PETELINKAR JanHK SŽ OlimpijaIgralec
284MUŠIČ AlešHK SŽ OlimpijaNapadalec
285ROŽIČ MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
286SEVER Mark-Igralec
287LOGAR MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
288PETEK NikHK SŽ Olimpija 2017/18Igralec
289PESJAK MihaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
290BOGOMOLEC TimHK OlimpijaIgralec
291BERNARD JakaHK SŽ OlimpijaBranilec
292ŽIBERT TevžHK SŽ OlimpijaIgralec
293KEBER ŽigaHK OlimpijaIgralec
294BAN KOSELJ NikHK SŽ OlimpijaIgralec
295SOPOTNIK Just AlojzHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
296GORŠE EnesHK SŽ OlimpijaNapadalec
297FLAJS ŽanHK SŽ OlimpijaNapadalec
298BRODNIK NalHK OlimpijaIgralec
299BOROŠAK MaxHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
300PIPAN LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
301LAVRIH SamoHK SŽ OlimpijaIgralec
302KOREN GalHK SŽ OlimpijaNapadalec
303POVIRK LukaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
304PREBIL ŠpelaHK SŽ OlimpijaIgralec
305JURIČ NikšaHK OlimpijaIgralec
306KOBLAR GregorHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
307GERKMAN SvitHK SŽ OlimpijaIgralec
308OKORN GašperHK SŽ OlimpijaIgralec
309TROBIŠ MarkoHK SŽ OlimpijaIgralec
310TURŠIČ AleksejHK SŽ OlimpijaIgralec
311LOŽAR MarkoHK SŽ OlimpijaIgralec
312DOLŽAN DomenHK SŽ OlimpijaIgralec
313SVETE ŽigaHK SŽ OlimpijaBranilec
314KUKOVIČ LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
315DUKARIČ PiaHK SŽ OlimpijaVratar
316ROGL OskarHK SŽ OlimpijaIgralec
317STRAŽIŠAR MarkHK OlimpijaIgralec
318PROKOFLJEV SaraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
319MODIC ŠČAVNIČAR JakaHK SŽ OlimpijaIgralec
320KURBOS Valentin ValHK SŽ OlimpijaIgralec
321RUS JureHK OlimpijaIgralec
322RUS MartinHK OlimpijaIgralec
323SMOLNIKAR TitHK SŽ OlimpijaIgralec
324NOVAK TimHK SŽ OlimpijaIgralec
325VIVODA NoahHK SŽ OlimpijaIgralec
326BOGOMOLEC TaiHK SŽ OlimpijaIgralec
327SNOJ ČrtHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
328RAKUN BorHK SŽ OlimpijaIgralec
329SEČEN TimHK OlimpijaIgralec
330ČERENJAK LUKAHK SŽ OlimpijaBranilec
331VIDMAR LukaHK SŽ OlimpijaBranilec
332SRPČIČ Žan LukaHK OlimpijaIgralec
333VUK ŽanHK OlimpijaIgralec
334LAVRIŠA MarcelHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
335PETRONIJEVIČ LEPŠA TayHK SŽ OlimpijaNapadalec
336KLANŠEK RokHK OlimpijaIgralec
337EBNER BorHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
338HEBAR GalHK SŽ OlimpijaVratar
339MAVER NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
340MEHLE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
341BOLE NikHK OlimpijaIgralec
342TIŠLAR PatrikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
343KOSMAČ TilenHK OlimpijaIgralec
344KRAMAR MaksHK SŽ OlimpijaIgralec
345CVETKO GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
346SMOGAVEC MarkHK OlimpijaIgralec
347KOS ŽigaHK OlimpijaIgralec
348LEBEN MajaHK OlimpijaIgralec
349LESJAK GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
350ČEPON MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
351VRŠČAJ MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
352KRANJC AlešHK SŽ Olimpija 2018/19Branilec
353ŠKOFIC MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
354ŽITKO MihaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
355ZUPAN LeonHK SŽ OlimpijaIgralec
356BREZNIK TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
357CELARC FOTIVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
358ŠUBIC GašperHK SŽ OlimpijaIgralec
359VAHEN MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
360ROPRET AnžeHK SŽ OlimpijaNapadalec
361SPREITZER TilenHK SŽ OlimpijaVratar
362INTIHAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
363PURKAT LanHK SŽ OlimpijaVratar
364ZORMAN LukaHK OlimpijaVratar
365SOTLAR JureHK SŽ OlimpijaNapadalec
366BIZJAK MajaHK SŽ OlimpijaIgralec
367ČIZMAN AljažHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
368US ŽanHK SŽ Olimpija 2021/22Vratar
369KRISTAN RobertHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
370DUKARIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
371KAVČIČ NalHK SŽ OlimpijaVratar
372KAVČIČ LanHK SŽ OlimpijaVratar
373RAVNIKAR ŽigaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
374PEŠUT ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
375OKORN MatevžHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
376PLANKO DavidHK SŽ OlimpijaBranilec
377SELAN MaksHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
378PEZDIR GajaHK SŽ OlimpijaIgralec
379SRAKAR LaraHK SŽ OlimpijaIgralec
380LAVTAR LaraHK SŽ OlimpijaIgralec
381JANKO EmaHK SŽ OlimpijaIgralec
382HEBAR TianHK SŽ OlimpijaBranilec
383MATIJA Jan LanHK SŽ OlimpijaBranilec
384OREHEK JanezHK SŽ OlimpijaNapadalec
385BRUS NejcHK SŽ OlimpijaNapadalec
386KOKELJ AljažHK OlimpijaIgralec
387MERCINA MihaHK OlimpijaIgralec
388BATIČ UrošHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
389PEŠAK NaceHK OlimpijaIgralec
390HOLSA PaavoHK SŽ OlimpijaVratar
391FLAJS JanHK SŽ OlimpijaNapadalec
392RAJSAR SašoHK SŽ OlimpijaNapadalec
393ŽEŽELJ GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
394KRALJ MaticHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
395HEBAR AndrejHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
396MEŽNAR ErikHK SŽ OlimpijaNapadalec
397VALLERAND Marc-OlivierHK SŽ OlimpijaNapadalec
398GAVRILOV TihonHK OlimpijaIgralec
399KRAŠOVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
400ZAJC MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
401SCHUCHTAR LiliHK SŽ OlimpijaIgralec, Vratar
402POVŠE ZalaHK SŽ OlimpijaIgralec
403ČIMŽAR TadejHK SŽ OlimpijaNapadalec
404JEZOVŠEK ŽanHK SŽ Olimpija 2021/22Napadalec
405PREN PiaHK SŽ OlimpijaIgralec
406DROZG JanHK SŽ OlimpijaNapadalec
407JERAM FilipHK OlimpijaIgralec
408MAGOVAC AleksandarHK SŽ OlimpijaBranilec
409BEAUVILLIER FrancisHK SŽ OlimpijaNapadalec
410SITAR NikHK OlimpijaIgralec
411SENICA PINTAR ValentinoHK OlimpijaIgralec
412PETELIN LukaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
413OBLAK AljažHK OlimpijaVratar
414ULAMEC LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam igralcev z zadnje tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme (obogatena tudi s fotografijami Mitje Pipana) si lahko ogledate na tej povezavi.

Razporeditev in stanje v končnici si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir video vsebine (povzetki s tekme, streljanje kazenskih strelov): Video2go.live

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top