skip to Main Content
U-12 DRŽAVNI PRVAKI!!!

Ponedeljek 27.3 je prinesel drugo finalno tekmo državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali na Bled.

Prvo finalno tekmo v Ljubljani so igralci Olimpije pred dnevi dobili dokaj prepričljivo (7:2), a trener Igor Beribak ter njegova pomočnika Andrej Hebar in Rok Prusnik so se zavedali, da na Bledu to ponoviti ne bo enostavno. In res je bilo tako.

Tekma se je pričela odprto. Najprej smo videli nekaj manjših priložnosti na obeh straneh, nato pa je že v drugi minuti sledila prva izključitev na strani Olimpije. Ljubljanskega vratarja je s palico po roki udaril Blejski napadalec, ko je ta že pokril plošček. Zmaji so burno odreagirali, a sodnik se je odločil zgolj za kazen zaradi reakcije na strani Olimpije, ne pa tudi na strani Bleda zaradi storjenega prekrška. Sicer pa Blejčani te uvodni kazni niso izkoristili. Še več, nekaj časa so z igralcem manj celo Ljubljančani bili tisti, ki so napadali in formirali napadalno formacijo okoli Blejskih vrat.

Prva prava priložnost za zadetek pa je sledila v 5.minuti (povzetek vseh glavnih priložnosti ter zadetkov si lahko ogledate na spodnjem posnetku). Ljubljanski napadalci so krenili v napad. Z nekaj lepimi preigravanji na sredini igrišča so se hitro znašli v napadalni tretjini. Prvi strel na gol je Blejski vratar še ubranil, odbitka pa več ni mogel in Ljubljančani so se veselili zgodnjega vodstva.

Nova priložnost za Zmaje je sledila že v 8. minuti, ko so po pridobljenem sodniškem metu v sredini igrišča napadalci zadrsali v podobno akcijo, kot pri zadetku, a je bil tokrat Blejski vratar bolj zanesljiv. Sledila je še akcija na nasprotni strani, kjer je bil prav tako zanesljiv Ljubljanski vratar. Nato pa smo v 10.minuti videli nov prekršek Zmajev za izključitev. Tokrat pa so bili domači igralci učinkovitejši, kot pri prvi izključitvi. Nekaj časa so vrteli plošček okoli obrambe Ljubljančanov. Sledil je močan strel z modre črte, ki ga je Ljubljanski vratar sicer ubranil, a je plošček zletel preko gola, kjer ga je dobil Blejski napadalec, ki se je zadrsal pred Ljubljanska vrata in dosegel zadetek.

Do konca tretjine se je hitra igra nadaljevala in v njej so si domači igralci priigrali nekaj polpriložnosti, a novega zadetka ni bilo. Čeprav je v prvem delu tretjine izgledalo kot da bodo Ljubljančani prevzeli pobudo, pa so po vodilnem zadetku celo malce padli in je bil tako rezultat prve tretjine kar pravi pokazatelj dogajanj na ledu.

Blejski igralci so pobudo iz konca prve tretjine prenesli tudi v drugo tretjino oz. so to pobudo v tem delu igre samo še stopnjevali. Blejčani so več napadali in bili nevarnejši. Sicer so prvo lepo priložnost za nov zadetek v 21.minuti po hitrem protinapadu zapravili Ljubljanski igralci, a priložnost na drugi strani je bilo vseeno v nadaljevanju bistveno več in zgolj veliki borbenosti v obrambnih nalogah ter razpoloženemu Ljubljanskemu vratarju se lahko zahvalimo, da se mreža gostov ni zatresla. Pritiski so se po novi izključitvi na strani Olimpije v 25.minuti samo še stopnjevali. V 29.minuti je do svoje priložnosti po daljšem času prišla tudi Olimpija, a se protinapad po levi strani ni zaključil z zadetkom. Zadnja priložnost je 20 sekund pred koncem pripadala Blejčanom, a je tudi ta strel zanesljivo ubranil Ljubljanski vratar in kljub vsem pritiskom, je obramba Olimpije vzdržala in druga tretjina se je tako končala brez zadetkov.

Zmaji so se zavedali, da je lahko igra, kot smo jo videli v 2.tretjini lahko zelo nevarna, zato so si želeli v zadnji tretjini stvari obrniti v svojo korist. Vendar se tretjina ni pričela čisto tako. V 32.minuti je bil ponovno izključen Ljubljanski igralec. V igri 5-na-4 Blejski igralci sicer niso bili nevarni, a vseeno so bile to minute, kjer so bili več pri ploščku domači igralci in kjer so morali Ljubljančani bistveno več drsati in se truditi, da obdržijo rezultat nespremenjen. Po nekaj polpriložnostih na strani Bleda, smo nato v 37.minuti končno videli tudi pravo priložnost Zmajev. V hitrem protinapadu z leve strani je plošček najprej krenil do enega igralca, nato še do drugega, ta pa je ustrelil, a je bil strel žal izveden že malce preveč s strani, tako da ga je Blejski vratar uspel ubraniti. Novo razburjenje smo videli v 10.minuti, ko je, tako kot na začetku tekme, Blejski napadalec ponovno udaril Ljubljanskega vratarja po roki, čeprav je ta že pokril plošček. A sodnik se je odločil zgolj za ustni opomin Blejskemu igralcu. Kakorkoli že, Ljubljanski igralci so vseeno s trudom in borbenostjo v zadnji tretjini zaustavli nalete Blejskih igralcev iz druge tretjine. Čisto proti koncu srečanja, pa so celo prevzeli pobudo, saj smo ravno na koncu rednega dela srečanja videli dve lepi priložnosti za Zmaje.Najprej so v 44.minuti Ljubljanski napadalci lepo vrteli plošček okoli postavljene domače obrambe. Sledil je strel z leve strani, vratar je plošček ubranil, a pred vrati Zmaji odbitka niso uspeli potisniti v gol. V zadnji minuti pa je nato sledil še lep prodor po levi strani, a je tudi pri tem napadu strel zaustavil Blejski vratar.

Redni del srečanja je bil končan. Sledili so kazenski streli. Žreb je določil, da bodo prvi začeli Ljubljančani.

V prvi seriji (izvajanje kazenskih strelov si lahko ogledate na spodnjem posnetku) je najprej Ljubljanski napadalec z lepim visokim strelom ugnal Blejskega vratarja. Ta je plošček skoraj da ubranil, a je ta vseeno končal na mreži. Na drugi strani je Blejski igralec poizkušal s strelom po tleh, a je bil Ljubljanski vratar dovolj zbran, da je strel brez težav ukrotil.

V drugi seriji je Ljubljanski napadalec poizkušal s preigravanjem, a Blejski vratar je strel z leve strani uspel ubraniti. Na drugi strani pa je Blejski napadalec ponovno poizkušal s strelom po tleh po sredini in ponovno je bil zanesljiv Ljubljanski vratar.

V tretji seriji pa je Ljubljanski napadalec pridrsal do vrat, s preigravanjem poslal vratarja na desno stran, sam pa zadrsal na drugo in lepo in zanesljivo zadel v mrežo. Serija kazenskih strelov je bila s tem končana in Ljubljančani so se lahko zasluženo veselili osvojitve državnega prvaka.

Slavje na ledu je trajalo kar nekaj minut, nato pa je sledila še podelitev medalj in Ljubljanski igralci so tako ponovno visoko v zrak zasluženo dvignili nov pokal za prvo mesto (veselje in podelitev medalj si lahko gledate na spodnjem posnetku).

Čestitke Zmajem za izvrstno sezono v kateri so v 24 tekmah dosegli 22 zmag, dvakrat (obakrat z ekipo HM MK Bled) pa se je tekma končala z neodločenim izidom (v rednem delu prvenstva so bili na takšni tekmi v streljanju kazenskih strelov uspešnejši Blejčani, v finalu pa Zmaji).

Za Zmaje so v tej sezoni nastopili naslednji igralci:

PoložajIgralecEkipaPoložaj
1ŠAHIĆ TilenHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
2VIDMAR MartinHK SŽ OlimpijaBranilec
3GREGORC MaksHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
4ETHAN HartHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
5ČREPINŠEK MartinHK SŽ Olimpija u-19 21/22Napadalec
6FOLKSON RokHK SŽ OlimpijaIgralec
7VUK JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2020/21Igralec
8RUŠT VitanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
9KRAMAR NajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
10GRČMAN JanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
11DRAŠLER MarkHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
12FLAJS VenHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
13BRUMEC MaksHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
14KEZELE Lev ValentinHK SŽ Olimpija Starejši malčki 2019/20Igralec
15AKSENOV StepanHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
16BARON DominicHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
17GOLIČ TajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
18BARON GabrielHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
19GOLOB NejcHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
20OPEKA SvitHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
21BARON ZacharyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
22GILCHENKO AndreiHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
23BLAŽIČ RožleHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
24PLEŠKO NejcHK SŽ Olimpija u-19 21/22Igralec
25BUH JakobHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
26JERAS ZalaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
27BOH LeonHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
28DRAŠLER UrošHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
29ZUPAN LiamHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
30BOH JulijanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
31CHERTES MihaiHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
32BOŠTJANČIČ OskarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
33DOVJAK MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
34GRUBER RockyHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
35BARTINIEV ViktorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
36Kosem Maximilian IliasHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
37KUDRYASHOV POGAČNIK TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
38STANIČ DanteHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
39KOJZEK MatevžHK SŽ OlimpijaIgralec
40LYSAK MatvejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
41MALEŠIČ TECKKAM Alistair DorianHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
42OŠLAK KrisHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
43JAKLIN PikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
44KUNSTIČ TimotejHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
45PETROVČIČ BLAZNIK KristjanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
46SUKHANOV AleksejHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
47JAN Maj Oskar-Igralec
48PETROVČIČ BLAZNIK NejcHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
49KOLONIČ TomažHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
50PIRC TevžHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
51RUPELJ JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
52ŽABJEK RoksanaHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
53HLAD VitanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
54SYBERA Benjamin JosefHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
55GRUBER ThomasHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
56ŠULC BrinHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
57REYNOLDS WilderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
58JENKO Val EnejHK SŽ OlimpijaNapadalec
59LE MARECHAL MaksimiljanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
60CVENČEK Alex ŠmigocHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
61RESNIK AnžeHK Olimpija 16/17Igralec
62NIKŠIČ TeodorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
63SYBERA AlbinHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
64DEISINGER LauraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
65KREBS AnaHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
66BELINA TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2021/22Igralec
67VOLOVŠEK TiborHK Olimpija 16/17Igralec
68FERDIN MašaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
69LUKETA TOPLIČANEC MinjaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
70HOČEVAR BorutHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
71ZVER BrinHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
72ŽULIČ ČEHOVIN MatijaHK SŽ OlimpijaBranilec
73JOVANOVIČ ŠORN GaberHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
74SCHROLL Arthur OskarHK Olimpija Ma 2016/17Vratar
75MOČNIK GRČAR MarušaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
76KOZJAN MihaHK Olimpija U18 2017/18Igralec
77STRNIŠA PiaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
78TROBIŠ VeronikaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
79MERC PiaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
80STRAŽAR AnaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
81POREKAR NušaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
82HAUS KatarinaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
83REJC AnaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
84ULČAR MatijaHK SŽ OlimpijaVratar
85BLAZINŠEK JulijaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
86COCEJ MINATTI Lev IzakHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
87TOMC MaksHK Olimpija Ma 2016/17Igralec
88ROGAČ FilipHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
89GLAVIČ DejaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
90KLEMENČIČ IzaHK Olimpija 16/17Igralec
91PARTOS LeventeHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
92HARNDEN Owen A.HK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
93JAMNIK MatijaHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
94DOVŽAN NušaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
95PRŠINA AnaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
96JAKLIN NikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
97KARALIČ IrisHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
98ZORMAN ŽanHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
99JOVAN JurijHK Olimpija 16/17Igralec
100VOLOVŠEK BrinHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
101PETEK MaksHK SŽ Olimpija Zmajčki 2018/19Igralec
102ŽUPAN MartinHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
103ZALAZNIK AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
104KOŠIR LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
105VNUK VidHK SŽ OlimpijaIgralec
106ADLEŠIČ TajHK SŽ OlimpijaIgralec
107AJDAROVIČ IanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
108AREH TimHK SŽ OlimpijaIgralec
109BERLIC RokHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
110BRAKUS SonjaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
111BOLE Jan LukaHK Olimpija Ma 2017/18Vratar
112COCEJ MINATTI TajHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
113ZULJAN TinaHK Olimpija 16/17Igralec
114ČIGON RokHK SŽ OlimpijaIgralec
115ČUŽINOV AnatolijHK SŽ OlimpijaVratar
116KAVČIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
117BURAZIN TinoHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
118LAVRIH MaksHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
119PAŠKULIN JureEkipa 1Igralec
120ŠTRUKELJ OliverHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
121AMBROŽ LanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2021/22Igralec
122VALENČIČ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
123BEŠTER LovroHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
124ZORMAN UrbanHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
125BABIČ AžbeHK Olimpija HŠ 2016/17Vratar
126ŽUN MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
127CERJAK TilenHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
128MEZENIEV VolodymyrHK SŽ Olimpija u-13 20/21Igralec
129KAVČIČ ŽakHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
130IVANOV NikolajHK SŽ OlimpijaIgralec
131ADLEŠIČ JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
132JAKI JakobHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
133JERAS MatejHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
134KOČEVAR OliverHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
135SUŠNIK NikHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
136BOŠTJANČIČ LovroHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
137NOVAK BjornHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
138ŠEFMAN TajHK SŽ OlimpijaIgralec
139VANIČ JakobHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
140SCHUCHTAR DanielHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
141AREH MaksHK SŽ OlimpijaIgralec
142BABIČ TevžHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
143BREZARIČ MateoHK SŽ OlimpijaIgralec
144MUŠIČ JanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
145POVŠNAR TjašaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
146ŠUŠTAR TenHK SŽ OlimpijaIgralec
147RADOJA PetarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
148GORIŠEK LenartHK SŽ OlimpijaIgralec
149ZELINKA FilipHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
150SOTLAR IanHK SŽ Olimpija 2018/19Vratar
151GORIŠEK PrimožHK SŽ OlimpijaIgralec
152PAVLIČ TomHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
153KARABELLI OskarHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
154NOVAK IzakHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Vratar
155KRANJC JulijanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
156KRANJC SofijaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
157ZUPANIČ MauroHK SŽ OlimpijaBranilec
158JAKOPIN TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
159POLONČIČ MarcelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
160ZAPLATIL AlexanderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
161FLAJS GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
162KRANER IrenaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
163ŠUŠTAR TašHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
164URNAUT NušaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
165SVETINA TamaraHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
166KOCJAN AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
167DRUZHININ DemyanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
168KOSHURNIKOV EgonHK SŽ Olimpija u-17 19/20Igralec
169BRUMEC LukasHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
170TROFIMOV IvanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
171GRUBER GeorgiyHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
172DRUZHININ BogdanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
173VUK TAŠNER ArneHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
174GLOGOVŠEK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
175RAČEČIČ LukaHK SŽ Olimpija Malčki 2018/19Igralec
176JAKLIN AndražHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
177KOKOLJ KlaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
178PAŠKOVA KaterinaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
179TOMANOVIČ TimotejHK Olimpija 16/17Igralec
180ISKHANOV IlyasHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
181KOLONIČ MatejHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
182ISKHANOV RuslanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Vratar
183ILERŠIČ TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
184KEPIC AlexHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
185KRANJEC TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
186KENIG JercaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
187MARINKOVIČ KarloHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
188DOLENC BorHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
189BERIBAK PatricijaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
190BLAŽEVIČ Adrian LanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
191SOJER STOKIĆ NikHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
192DOLENC LukaHK SŽ Olimpija u-15 20/21Vratar
193BIZJAK JanHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
194BUKOVEC JocHK SŽ OlimpijaIgralec
195GOLOB AnemarijaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
196KUMAR Leon AleksanderHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
197LALIĆ AlexHK SŽ OlimpijaVratar
198KUMAR Marko DavidHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
199PETEK GalHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
200KUMAR Vid AdrianHK SŽ Olimpija hokej šola 2021/22Igralec
201SLOKAN MihaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
202KURALT TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
203PERČIČ MaticHK SŽ Olimpija u-19 21/22Napadalec
204SLOKAN JakaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
205PERŠINA ANA-
206KOVAČIČ MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
207RAVNIK SvitHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
208KALININ NikitaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
209ŽERJAV FilipHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
210NOVAK MarcelHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
211TRAMPUŽ MarkHK SŽ Olimpija u-13 21/22Igralec
212VOLK JureHK Olimpija 16/17Vratar
213TRAMPUŽ DavidHK SŽ Olimpija starejši malčki 2021/22Igralec
214ŽAGAR HROVAT FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
215BERK SimonHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
216PAJNTAR ToniHK SŽ OlimpijaIgralec
217POŽENEL MajHK SŽ Olimpija u-13 19/20Igralec
218OBERSNU JureHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
219KLEŠNIK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
220GNIDOVEC EvaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
221OBERSNU ErikHK SŽ OlimpijaIgralec
222ADROVIČ DejanHK SŽ OlimpijaNapadalec
223WILSON ReidHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
224USENKO MaksimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
225BARTIENIEV DenisHK SŽ OlimpijaIgralec
226USENKO ArtemHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
227BARTIENIEV YevgeniiHK SŽ OlimpijaIgralec
228YUNYK IlliaHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
229MIKLAVC ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
230BANEK LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
231BURNIK KatjušaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
232JAKOVAC KatarinaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
233CJUHA DašaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
234BUZAK BorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
235BOLDIN NinaHK Olimpija 16/17Igralec
236BUZAK LukaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
237FRAS OskarHK SŽ OlimpijaIgralec
238DEBEVEC HanaHK Olimpija 16/17Igralec
239NYLAANDER ArwenHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
240RUGELJ ŽigaHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
241KOGOVŠEK KrasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
242GOLJA MatteoHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
243KAVČIČ BarbaraHK Olimpija 16/17Igralec
244LEUSENKO MykytaHK Olimpija 16/17Igralec
245STIPANIČ AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
246SKOK PAUŠER MaksHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
247BEHRIČ NikHK SŽ OlimpijaVratar
248ŠKOF LukaHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
249SCHNABL PetraHK Olimpija 16/17Igralec
250RUPELJ NikolajHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
251DOBNIKAR PAPEŽ DenisHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
252KONDRIČ GalHK SŽ OlimpijaIgralec
253MURIČ MajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2021/22Igralec
254PETKOVIČ UrošHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
255YUNYK DavidHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
256KOPAČ TrinaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
257JANEV OgnenHK SŽ OlimpijaNapadalec
258KOPAČ TristanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
259VOROBEI KostiantynHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
260CEROVIĆ MaksimHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
261KURALT Timon IzakHK SŽ OlimpijaIgralec
262SCHUCHTAR EvaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
263KOŠIR MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
264VALAS KREK JakobHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
265ŠMIC KlaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
266FALATKO SawyerHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
267PRAPROTNIK ČURIČ JanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
268TROBIŠ PavelHK SŽ OlimpijaVratar
269BULC LeonardHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
270HOČEVAR Žiga LinHK Olimpija 16/17Vratar
271USNIK ValHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
272DOLŽAN LukaHK SŽ Olimpija u-15 21/22Vratar
273ZUPANČIČ JakobHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Vratar
274BOŠKOVIČ ŠtefanHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
275KLOFUTAR TineHK SŽ OlimpijaBranilec
276KRIŽNIK LucijaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
277LESAR LevHK SŽ OlimpijaBranilec
278ŽIBERT JoštHK SŽ OlimpijaNapadalec
279STANEK ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
280KONCILJA NejcHK Olimpija 16/17Igralec
281ERVING JoonaHK SŽ OlimpijaBranilec
282ZIBELNIK AndražHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
283KUHAR ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
284KOKELJ UrbanHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
285PRATNEKER HATIČ NikHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
286DUKARIČ EvaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
287GROZNIK BoštjanHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
288LAPORNIK LovroHK Olimpija 16/17Igralec
289ŠTEBIH MihaHK SŽ Olimpija 21/22Branilec
290KURET BrunoHK SŽ OlimpijaBranilec
291CERJAK JernejHK SŽ OlimpijaBranilec
292ZORKO LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
293PUŠENJAK JanHK Olimpija 16/17Igralec
294PAZLAR UršaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
295VODLAN LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
296WILSON SimonHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
297NOVAK MaksHK Olimpija 16/17Igralec
298PETRONIJEVIČ LEPŠA IanHK SŽ OlimpijaNapadalec
299ŠEFMAN EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
300STIPANIČ BlažHK SŽ Olimpija IHL članiNapadalec
301MURPHY WadeHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
302MOLE MašaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
303OGRINC LukaHK Olimpija 16/17Branilec
304KUJAVEC AnejHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
305ČEPON KristjanHK SŽ OlimpijaBranilec
306HOFFMAN MihaelHK Olimpija 16/17Igralec
307SMOLNIKAR TomHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
308ŠUBIC MatjažHK Olimpija 16/17Igralec
309SOJER TomHK Olimpija 16/17Igralec
310LONČAR NinaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
311ČUVAN AndražHK Olimpija 16/17Igralec
312ŽEŽELJ AnžeHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
313BIŠČAK KatjaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
314SCHUCHTAR EndreHK Olimpija 16/17Igralec
315BELEC POŽENEL GaberHK SŽ OlimpijaNapadalec
316BERIČIČ MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
317UDUČ AljažHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
318SCHUCHTAR ZoltanHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
319ŽELEZEN JureHK SŽ OlimpijaIgralec
320SNOJ MaticHK Olimpija 16/17Igralec
321SEVER MarkHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
322ŠINKOVEC LukaHK Olimpija 16/17Igralec
323HUČ JulijanHK SŽ OlimpijaNapadalec
324ILIČ UrhHK Olimpija 16/17Napadalec
325ŠEBENIK SEDEJ AlexHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
326SEČEN NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
327PULLI JuusoHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
328PANČUR NejcHK Olimpija 16/17Igralec
329GRAHUT NikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
330ŽEŽELJ GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
331PRAŠNIKAR Timotej TitHK SŽ OlimpijaIgralec
332GALEEV RavilHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
333SIMŠIČ NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
334CJUHA AndražHK Olimpija 16/17Igralec
335ŽUN TomažHK SŽ OlimpijaNapadalec
336CHVATAL AljažHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
337MASLE ČrtHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
338POŽENEL MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
339SIMŠIČ MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
340KOPAČ BornaHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
341KUHAR FilipHK Slavija Junior Ebysl 2017/18Igralec
342PIPAN UrbanHK Olimpija 16/17Igralec
343GNIDOVEC EvaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec
344PANCE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
345BOHINC MartinHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
346KONTREC TaiHK Olimpija 16/17Igralec
347MATIČIČ MihaHK SŽ Olimpija u-19 21/22Igralec
348LETONJA AnžeHK SŽ Olimpija U-12AIgralec
349CRNOVIČ AljošaHK SŽ OlimpijaBranilec
350ZUPANČIČ AljažHK Olimpija 16/17Igralec
351PURKAT JonHK SŽ OlimpijaNapadalec
352SOJER MarkHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
353USNIK PatricijaHK SŽ Olimpija 21/22 članiceIgralec
354MURŠEC DominikHK Olimpija 16/17Igralec
355PETELINKAR JanHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
356MUŠIČ AlešHK SŽ Olimpija IHL članiNapadalec
357ROŽIČ MartinHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
358SEVER Mark-Igralec
359MEHLE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
360LOGAR MihaHK SŽ Olimpija IHL članiBranilec
361PETEK NikHK SŽ Olimpija 2017/18Igralec
362PESJAK MihaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
363BOGOMOLEC TimHK Olimpija 16/17Igralec
364BERNARD JakaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
365ŽIBERT TevžHK SŽ OlimpijaNapadalec
366KEBER ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
367BAN KOSELJ NikHK SŽ OlimpijaIgralec
368SOPOTNIK Just AlojzHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
369MAIA BastienHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
370PEČNIK JakobHK SŽ OlimpijaNapadalec
371GORŠE EnesHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
372FLAJS ŽanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
373BRODNIK NalHK Olimpija 16/17Igralec
374BOROŠAK MaxHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
375PIPAN LovroHK SŽ OlimpijaBranilec
376LAVRIH SamoHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
377KOREN GalHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
378POVIRK LukaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
379PREBIL ŠpelaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
380JURIČ NikšaHK Olimpija 16/17Igralec
381KOBLAR GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
382GERKMAN SvitHK SŽ Olimpija IHL članiNapadalec
383OKORN GašperHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
384TROBIŠ MarkoHK SŽ OlimpijaBranilec
385TURŠIČ AleksejHK Olimpija 16/17Napadalec
386LOŽAR MarkoHK Olimpija 16/17Napadalec
387DOLŽAN DomenHK SŽ OlimpijaIgralec
388SVETE ŽigaHK SŽ Olimpija IHL članiBranilec
389KUKOVIČ LovroHK Olimpija 16/17Napadalec
390DUKARIČ PiaHK SŽ Olimpija 19/20 članiceVratar
391ROGL OskarHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
392STRAŽIŠAR MarkHK Olimpija 16/17Igralec
393SAVIN KyrylHK SŽ OlimpijaIgralec
394ŠEŠKO MarkHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
395PROKOFLJEV SaraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
396MODIC ŠČAVNIČAR JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
397KURBOS Valentin ValHK SŽ Olimpija u-15 21/22Igralec
398RUS JureHK Olimpija 16/17Igralec
399RUS MartinHK Olimpija 16/17Igralec
400LECLERC GuillaumeHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
401SMOLNIKAR TitHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
402NOVAK TimHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
403VIVODA NoahHK Olimpija 16/17Igralec
404BOGOMOLEC TaiHK SŽ OlimpijaNapadalec
405SNOJ ČrtHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
406SODJA JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
407RAKUN BorHK SŽ OlimpijaIgralec
408SEČEN TimHK Olimpija 16/17Igralec
409ČERENJAK LukaHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
410VIDMAR LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
411SRPČIČ Žan LukaHK Olimpija 16/17Igralec
412VUK ŽanHK Olimpija 16/17Igralec
413LAVRIŠA MarcelHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
414PETRONIJEVIČ LEPŠA TayHK SŽ OlimpijaNapadalec
415KLANŠEK RokHK Olimpija 16/17Igralec
416EBNER BorHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
417HEBAR GalHK SŽ OlimpijaVratar
418MAVER NinaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
419BOLE NikHK Olimpija 16/17Igralec
420TIŠLAR PatrikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
421KOSMAČ TilenHK Olimpija 16/17Igralec
422KRAMAR MaksHK SŽ Olimpija u-19 21/22Branilec
423CVETKO GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
424SMOGAVEC MarkHK Olimpija 16/17Igralec
425KOS ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
426LEBEN MajaHK Olimpija 16/17Igralec
427LESJAK GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
428ČEPON MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
429VRŠČAJ MaticHK SŽ Olimpija u-17 21/22Igralec
430KRANJC AlešHK SŽ Olimpija 2018/19Branilec
431ŠKOFIC MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
432ŽITKO MihaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
433ZUPAN LeonHK SŽ OlimpijaBranilec
434BREZNIK TamaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
435CELARC FOTIVEC ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
436ŠUBIC GašperHK Olimpija 16/17Napadalec
437VAHEN MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
438VILMAN JanHK SŽ OlimpijaNapadalec
439ROPRET AnžeHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
440KOLIN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
441SPREITZER TilenHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
442INTIHAR TjašaHK SŽ Olimpija članiceVratar
443MORRONE AnthonyHK SŽ OlimpijaVratar
444NEILL CarlHK SŽ OlimpijaBranilec
445PURKAT LanHK SŽ Olimpija u-19 19/20Vratar
446ZORMAN LukaHK Olimpija 16/17Vratar
447SOTLAR JureHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
448BIZJAK MajaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
449ČIZMAN AljažHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
450US ŽanHK SŽ OlimpijaVratar
451KRISTAN RobertHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
452DUKARIČ JonHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
453KAVČIČ NalHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
454KAVČIČ LanHK SŽ OlimpijaVratar
455RAVNIKAR ŽigaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
456PEŠUT ŽigaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
457OKORN MatevžHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
458ŠTURM JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
459PLANKO DavidHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
460SELAN MaksHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
461PEZDIR GajaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
462STOJAN NejcHK SŽ OlimpijaBranilec
463GARREFFA JosephHK SŽ OlimpijaNapadalec
464ROBAR MitjaHK SŽ Olimpija 21/22Branilec
465DODERO ChrisHK SŽ OlimpijaNapadalec
466SRAKAR LaraHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
467PICHE SébastienHK SŽ Olimpija 21/22Branilec
468LAVTAR LaraHK SŽ Olimpija članiceIgralec
469JANKO EmaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
470HEBAR TianHK SŽ OlimpijaBranilec
471MATIJA Jan LanHK SŽ Olimpija u-19 20/21Branilec
472VALLERAND Marc-OlivierHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
473OREHEK JanezHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
474KAPEL RokHK SŽ OlimpijaNapadalec
475BRUS NejcHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
476KOKELJ AljažHK Olimpija 16/17Igralec
477MERCINA MihaHK Olimpija 16/17Igralec
478BATIČ UrošHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
479PEŠAK NaceHK Olimpija 16/17Igralec
480HOLSA PaavoHK SŽ Olimpija IHL članiVratar
481FLAJS JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
482RAJSAR SašoHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
483KRALJ MaticHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
484HEBAR AndrejHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
485MEŽNAR ErikHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
486GAVRILOV TihonHK Olimpija 16/17Igralec
487KRAŠOVEC ŽigaHK Olimpija 16/17Igralec
488ZAJC MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
489SCHUCHTAR LiliHK SŽ Olimpija 19/20 članiceIgralec, Vratar
490POVŠE ZalaHK SŽ Olimpija članiceIgralec
491ČIMŽAR TadejHK SŽ OlimpijaNapadalec
492PREN PiaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
493DROZG JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
494JERAM FilipHK Olimpija 16/17Igralec
495MAGOVAC AleksandarHK SŽ OlimpijaBranilec
496BEAUVILLIER FrancisHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
497KALAN LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
498SITAR NikHK Olimpija 16/17Igralec
499SENICA PINTAR ValentinoHK Olimpija 16/17Igralec
500PETELIN LukaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
501OBLAK AljažHK Olimpija 16/17Vratar
502JEZOVŠEK ŽanHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec
503ULAMEC LukaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
504PODREKAR UrbanHK SŽ OlimpijaBranilec
505TOMAŽEVIČ BlažHK SŽ Olimpija 21/22Napadalec

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam igralcev z zadnje tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme (obogatena tudi s fotografijami Mitje Pipana) si lahko ogledate na tej povezavi.

Razporeditev in stanje v končnici si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir video vsebine (povzetki s tekme, streljanje kazenskih strelov): Video2go.live

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top