skip to Main Content
U-12 DRŽAVNI PRVAKI!!!

Ponedeljek 27.3 je prinesel drugo finalno tekmo državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali na Bled.

Prvo finalno tekmo v Ljubljani so igralci Olimpije pred dnevi dobili dokaj prepričljivo (7:2), a trener Igor Beribak ter njegova pomočnika Andrej Hebar in Rok Prusnik so se zavedali, da na Bledu to ponoviti ne bo enostavno. In res je bilo tako.

Tekma se je pričela odprto. Najprej smo videli nekaj manjših priložnosti na obeh straneh, nato pa je že v drugi minuti sledila prva izključitev na strani Olimpije. Ljubljanskega vratarja je s palico po roki udaril Blejski napadalec, ko je ta že pokril plošček. Zmaji so burno odreagirali, a sodnik se je odločil zgolj za kazen zaradi reakcije na strani Olimpije, ne pa tudi na strani Bleda zaradi storjenega prekrška. Sicer pa Blejčani te uvodni kazni niso izkoristili. Še več, nekaj časa so z igralcem manj celo Ljubljančani bili tisti, ki so napadali in formirali napadalno formacijo okoli Blejskih vrat.

Prva prava priložnost za zadetek pa je sledila v 5.minuti (povzetek vseh glavnih priložnosti ter zadetkov si lahko ogledate na spodnjem posnetku). Ljubljanski napadalci so krenili v napad. Z nekaj lepimi preigravanji na sredini igrišča so se hitro znašli v napadalni tretjini. Prvi strel na gol je Blejski vratar še ubranil, odbitka pa več ni mogel in Ljubljančani so se veselili zgodnjega vodstva.

Nova priložnost za Zmaje je sledila že v 8. minuti, ko so po pridobljenem sodniškem metu v sredini igrišča napadalci zadrsali v podobno akcijo, kot pri zadetku, a je bil tokrat Blejski vratar bolj zanesljiv. Sledila je še akcija na nasprotni strani, kjer je bil prav tako zanesljiv Ljubljanski vratar. Nato pa smo v 10.minuti videli nov prekršek Zmajev za izključitev. Tokrat pa so bili domači igralci učinkovitejši, kot pri prvi izključitvi. Nekaj časa so vrteli plošček okoli obrambe Ljubljančanov. Sledil je močan strel z modre črte, ki ga je Ljubljanski vratar sicer ubranil, a je plošček zletel preko gola, kjer ga je dobil Blejski napadalec, ki se je zadrsal pred Ljubljanska vrata in dosegel zadetek.

Do konca tretjine se je hitra igra nadaljevala in v njej so si domači igralci priigrali nekaj polpriložnosti, a novega zadetka ni bilo. Čeprav je v prvem delu tretjine izgledalo kot da bodo Ljubljančani prevzeli pobudo, pa so po vodilnem zadetku celo malce padli in je bil tako rezultat prve tretjine kar pravi pokazatelj dogajanj na ledu.

Blejski igralci so pobudo iz konca prve tretjine prenesli tudi v drugo tretjino oz. so to pobudo v tem delu igre samo še stopnjevali. Blejčani so več napadali in bili nevarnejši. Sicer so prvo lepo priložnost za nov zadetek v 21.minuti po hitrem protinapadu zapravili Ljubljanski igralci, a priložnost na drugi strani je bilo vseeno v nadaljevanju bistveno več in zgolj veliki borbenosti v obrambnih nalogah ter razpoloženemu Ljubljanskemu vratarju se lahko zahvalimo, da se mreža gostov ni zatresla. Pritiski so se po novi izključitvi na strani Olimpije v 25.minuti samo še stopnjevali. V 29.minuti je do svoje priložnosti po daljšem času prišla tudi Olimpija, a se protinapad po levi strani ni zaključil z zadetkom. Zadnja priložnost je 20 sekund pred koncem pripadala Blejčanom, a je tudi ta strel zanesljivo ubranil Ljubljanski vratar in kljub vsem pritiskom, je obramba Olimpije vzdržala in druga tretjina se je tako končala brez zadetkov.

Zmaji so se zavedali, da je lahko igra, kot smo jo videli v 2.tretjini lahko zelo nevarna, zato so si želeli v zadnji tretjini stvari obrniti v svojo korist. Vendar se tretjina ni pričela čisto tako. V 32.minuti je bil ponovno izključen Ljubljanski igralec. V igri 5-na-4 Blejski igralci sicer niso bili nevarni, a vseeno so bile to minute, kjer so bili več pri ploščku domači igralci in kjer so morali Ljubljančani bistveno več drsati in se truditi, da obdržijo rezultat nespremenjen. Po nekaj polpriložnostih na strani Bleda, smo nato v 37.minuti končno videli tudi pravo priložnost Zmajev. V hitrem protinapadu z leve strani je plošček najprej krenil do enega igralca, nato še do drugega, ta pa je ustrelil, a je bil strel žal izveden že malce preveč s strani, tako da ga je Blejski vratar uspel ubraniti. Novo razburjenje smo videli v 10.minuti, ko je, tako kot na začetku tekme, Blejski napadalec ponovno udaril Ljubljanskega vratarja po roki, čeprav je ta že pokril plošček. A sodnik se je odločil zgolj za ustni opomin Blejskemu igralcu. Kakorkoli že, Ljubljanski igralci so vseeno s trudom in borbenostjo v zadnji tretjini zaustavli nalete Blejskih igralcev iz druge tretjine. Čisto proti koncu srečanja, pa so celo prevzeli pobudo, saj smo ravno na koncu rednega dela srečanja videli dve lepi priložnosti za Zmaje.Najprej so v 44.minuti Ljubljanski napadalci lepo vrteli plošček okoli postavljene domače obrambe. Sledil je strel z leve strani, vratar je plošček ubranil, a pred vrati Zmaji odbitka niso uspeli potisniti v gol. V zadnji minuti pa je nato sledil še lep prodor po levi strani, a je tudi pri tem napadu strel zaustavil Blejski vratar.

Redni del srečanja je bil končan. Sledili so kazenski streli. Žreb je določil, da bodo prvi začeli Ljubljančani.

V prvi seriji (izvajanje kazenskih strelov si lahko ogledate na spodnjem posnetku) je najprej Ljubljanski napadalec z lepim visokim strelom ugnal Blejskega vratarja. Ta je plošček skoraj da ubranil, a je ta vseeno končal na mreži. Na drugi strani je Blejski igralec poizkušal s strelom po tleh, a je bil Ljubljanski vratar dovolj zbran, da je strel brez težav ukrotil.

V drugi seriji je Ljubljanski napadalec poizkušal s preigravanjem, a Blejski vratar je strel z leve strani uspel ubraniti. Na drugi strani pa je Blejski napadalec ponovno poizkušal s strelom po tleh po sredini in ponovno je bil zanesljiv Ljubljanski vratar.

V tretji seriji pa je Ljubljanski napadalec pridrsal do vrat, s preigravanjem poslal vratarja na desno stran, sam pa zadrsal na drugo in lepo in zanesljivo zadel v mrežo. Serija kazenskih strelov je bila s tem končana in Ljubljančani so se lahko zasluženo veselili osvojitve državnega prvaka.

Slavje na ledu je trajalo kar nekaj minut, nato pa je sledila še podelitev medalj in Ljubljanski igralci so tako ponovno visoko v zrak zasluženo dvignili nov pokal za prvo mesto (veselje in podelitev medalj si lahko gledate na spodnjem posnetku).

Čestitke Zmajem za izvrstno sezono v kateri so v 24 tekmah dosegli 22 zmag, dvakrat (obakrat z ekipo HM MK Bled) pa se je tekma končala z neodločenim izidom (v rednem delu prvenstva so bili na takšni tekmi v streljanju kazenskih strelov uspešnejši Blejčani, v finalu pa Zmaji).

Za Zmaje so v tej sezoni nastopili naslednji igralci:

PoložajIgralecEkipaPoložaj
1ŠAHIĆ TilenHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
2VIDMAR MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
3GREGORC MaksHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
4ETHAN HartHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
5ČREPINŠEK MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
6FOLKSON RokHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
7VUK JašaHK SŽ Olimpija zmajčki/malčki 2020/21Igralec
8RUŠT VitanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
9KRAMAR NajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
10GRČMAN JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
11DRAŠLER MarkHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
12FLAJS VenHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
13BRUMEC MaksHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
14KEZELE Lev ValentinHK SŽ Olimpija Starejši malčki 2019/20Igralec
15AKSENOV StepanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
16BARON DominicHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
17BARON GabrielHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
18GOLOB NejcHK SŽ OlimpijaIgralec
19BARON ZacharyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
20BLAŽIČ RožleHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
21PLEŠKO NejcHK SŽ OlimpijaIgralec
22JERAS ZalaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
23BOH LeonHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
24ZUPAN LiamHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
25BOH JulijanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
26BOŠTJANČIČ OskarHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
27GRUBER RockyHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
28KOSEM MaxHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
29KUDRYASOH POGAČNIK TimHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
30KOJZEK Matevž-Igralec
31LYSAK MatvejHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
32MALEŠIČ TECKKAM Alistair DorianHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
33OŠLAK KrisHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
34JAKLIN PikHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
35KUNSTIČ TimotejHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
36PETROVČIČ BLAZNIK KristjanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
37SUKHANOV AleksejHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
38JAN Maj Oskar-Igralec
39PETROVČIČ BLAZNIK NejcHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
40KOLONIČ TomažHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
41PIRC TevžHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
42RUPELJ JanHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
43ŽABJEK RoksanaHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
44HLAD VitanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
45SYBERA Benjamin JosefHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
46GRUBER ThomasHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
47ŠULC BrinHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
48JENKO Val EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
49LE MARECHAL MaksimiljanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
50RESNIK AnžeHK OlimpijaIgralec
51NIKŠIČ TeodorHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
52SYBERA AlbinHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
53DEISINGER LauraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
54KREBS AnaHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
55BELINA TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
56VOLOVŠEK TiborHK OlimpijaIgralec
57HOČEVAR BorutHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
58ZVER BrinHK Olimpija Ma 2017/18Igralec
59ŽULIČ ČEHOVIN MatijaHK SŽ OlimpijaIgralec
60JOVANOVIČ ŠORN GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
61SCHROLL Arthur OskarHK Olimpija Ma 2016/17Vratar
62MOČNIK GRČAR MarušaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
63KOZJAN MihaHK Olimpija U18 2017/18Igralec
64STRNIŠA PiaHK SŽ OlimpijaIgralec
65TROBIŠ VeronikaHK SŽ OlimpijaIgralec
66MERC PiaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
67STRAŽAR AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
68POREKAR NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
69HAUS KatarinaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
70REJC AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
71ULČAR MatijaHK SŽ OlimpijaVratar
72BLAZINŠEK JulijaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
73COCEJ MINATTI Lev IzakHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
74TOMC MaksHK Olimpija Ma 2016/17Igralec
75ROGAČ FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
76GLAVIČ DejaHK SŽ OlimpijaIgralec
77KLEMENČIČ IzaHK OlimpijaIgralec
78PARTOS LeventeHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
79HARNDEN Owen A.HK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
80JAMNIK MatijaHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
81DOVŽAN NušaHK SŽ OlimpijaVratar
82PRŠINA AnaHK SŽ OlimpijaIgralec
83JAKLIN NikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
84KARALIČ IrisHK SŽ OlimpijaIgralec
85ZORMAN ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
86JOVAN JurijHK OlimpijaIgralec
87VOLOVŠEK BrinHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
88PETEK MaksHK SŽ Olimpija Zmajčki 2018/19Igralec
89ŽUPAN MartinHK Olimpija Zm 2016/17Igralec
90ZALAZNIK AnžeHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
91KOŠIR LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
92VNUK VidHK SŽ OlimpijaIgralec
93ADLEŠIČ TajHK SŽ OlimpijaIgralec
94AJDAROVIČ IanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
95AREH TimHK SŽ OlimpijaIgralec
96BERLIC RokHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
97BOLE Jan LukaHK Olimpija Ma 2017/18Vratar
98COCEJ MINATTI TajHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
99ZULJAN TinaHK OlimpijaIgralec
100ČIGON RokHK SŽ OlimpijaIgralec
101ČUŽINOV AnatolijHK SŽ OlimpijaVratar
102KAVČIČ JonHK SŽ OlimpijaVratar
103BURAZIN TinoHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
104LAVRIH MaksHK SŽ OlimpijaIgralec
105PAŠKULIN JureEkipa 1Igralec
106ŠTRUKELJ OliverHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
107AMBROŽ LanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
108VALENČIČ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
109BEŠTER LovroHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
110ZORMAN UrbanHK SŽ OlimpijaIgralec
111BABIČ AžbeHK Olimpija HŠ 2016/17Vratar
112ŽUN MarkHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
113CERJAK TilenHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
114MEZENIEV VolodymyrHK SŽ Olimpija u-13 20/21Igralec
115IVANOV NikolajHK SŽ OlimpijaIgralec
116ADLEŠIČ JašaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
117JERAS MatejHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
118SUŠNIK NikHK SŽ OlimpijaIgralec
119ŠEFMAN TajHK SŽ OlimpijaIgralec
120VANIČ JakobHK SŽ OlimpijaIgralec
121SCHUCHTAR DanielHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
122AREH MaksHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
123BABIČ TevžHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
124BREZARIČ MateoHK SŽ OlimpijaIgralec
125MUŠIČ JanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
126POVŠNAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
127ŠUŠTAR TenHK SŽ OlimpijaIgralec
128GORIŠEK LenartHK SŽ OlimpijaIgralec
129SOTLAR IanHK SŽ Olimpija 2018/19Vratar
130GORIŠEK PrimožHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
131PAVLIČ TomHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
132KARABELLI OskarHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
133NOVAK IzakHK SŽ OlimpijaVratar
134KRANJC JulijanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
135KRANJC SofijaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
136ZUPANIČ MauroHK SŽ OlimpijaBranilec
137JAKOPIN TristanHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
138POLONČIČ MarcelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
139ZAPLATIL AlexanderHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
140FLAJS GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
141KRANER IrenaHK SŽ OlimpijaIgralec
142ŠUŠTAR TašHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiVratar
143URNAUT NušaHK SŽ OlimpijaIgralec
144SVETINA TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
145KOCJAN AnžeHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
146DRUZHININ DemyanHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
147KOSHURNIKOV EgonHK SŽ Olimpija u-17 19/20Igralec
148BRUMEC LukasHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
149TROFIMOV IvanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
150DRUZHININ BogdanHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
151VUK TAŠNER ArneHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
152GLOGOVŠEK MarkHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
153RAČEČIČ LukaHK SŽ Olimpija Malčki 2018/19Igralec
154JAKLIN AndražHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
155KOKOLJ KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
156PAŠKOVA KaterinaHK SŽ OlimpijaIgralec
157TOMANOVIČ TimotejHK OlimpijaIgralec
158ISKHANOV IlyasHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
159KOLONIČ MatejHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
160ISKHANOV RuslanHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Vratar
161ILERŠIČ TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
162KEPIC AlexHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
163KRANJEC TimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
164KENIG JercaHK SŽ Olimpija članice 2018/19Igralec
165MARINKOVIČ KarloHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
166DOLENC BorHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
167BERIBAK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
168BLAŽEVIČ Adrian LanHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
169SOJER STOKIĆ NikHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
170DOLENC LukaHK SŽ Olimpija u-15 20/21Vratar
171BIZJAK JanHK SŽ OlimpijaBranilec
172BUKOVEC JocHK SŽ OlimpijaIgralec
173GOLOB ANEMARIJAHK SŽ OlimpijaIgralec
174KUMAR Leon AleksanderHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
175LALIĆ AlexHK SŽ OlimpijaVratar
176KUMAR Marko DavidHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
177PEČNIK JakobHK SŽ OlimpijaNapadalec
178PETEK GalHK SŽ OlimpijaIgralec
179KUMAR Vid AdrianHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
180SLOKAN MihaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
181KURALT TristanHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
182PERČIČ MaticHK SŽ OlimpijaNapadalec
183SLOKAN JakaHK SŽ Olimpija hokej šolaIgralec
184PERŠINA ANA-
185KOVAČIČ MaticHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
186RAVNIK SvitHK SŽ OlimpijaIgralec
187KALININ NikitaHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
188ŽERJAV Filip-Igralec
189NOVAK MarcelHK Olimpija HŠ 2016/17Igralec
190TRAMPUŽ MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
191VOLK JureHK OlimpijaVratar
192TRAMPUŽ DavidHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
193ŽAGAR HROVAT FilipHK SŽ OlimpijaIgralec
194BERK SimonHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
195PAJNTAR ToniHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
196POŽENEL MajHK SŽ Olimpija u-13 19/20Igralec
197OBERSNU JureHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
198KLEŠNIK MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
199GNIDOVEC EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
200OBERSNU ErikHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
201ADROVIČ DejanHK SŽ OlimpijaNapadalec
202WILSON ReidHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
203USENKO MaksimHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
204USENKO ArtemHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
205YUNYK IlliaHK SŽ Olimpija starejši malčki 2020/21Igralec
206MIKLAVC ŽanHK SŽ OlimpijaIgralec
207BANEK LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
208JAKOVAC KatarinaHK SŽ OlimpijaVratar
209BOLDIN NinaHK OlimpijaIgralec
210DEBEVEC HanaHK OlimpijaIgralec
211NYLAANDER ArwenHK SŽ OlimpijaIgralec
212RUGELJ ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
213GOLJA MatteoHK SŽ Olimpija Hokej Šola 2018/19Igralec
214KAVČIČ BarbaraHK OlimpijaIgralec
215LEUSENKO MykytaHK OlimpijaIgralec
216STIPANIČ AnžeHK SŽ OlimpijaIgralec
217SKOK PAUŠER MaksHK SŽ Olimpija hokej šola 2020/21Igralec
218BEHRIČ NikHK SŽ OlimpijaVratar
219ŠKOF LukaHK SŽ Olimpija u-17 20/21Igralec
220SCHNABL PetraHK OlimpijaIgralec
221KONDRIČ GalHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
222MURIČ MajHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
223KOPAČ TrinaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
224JANEV Ognen-Igralec
225KOPAČ TristanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
226VOROBEI KostiantynHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
227CEROVIĆ MaksimHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
228KURALT Timon IzakHK SŽ OlimpijaIgralec
229SCHUCHTAR EvaHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
230KOŠIR MarcelHK SŽ Olimpija starejši malčkiIgralec
231VALAS KREK JakobHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
232ŠMIC KlaraHK SŽ OlimpijaIgralec
233FALATKO SawyerHK SŽ Olimpija Hokej šola 2019/20Igralec
234PRAPROTNIK ČURIČ JanHK Olimpija HŠ 2017/18Igralec
235TROBIŠ PavelHK SŽ Olimpija zmajčki/malčkiIgralec
236BULC LeonardHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
237HOČEVAR Žiga LinHK OlimpijaVratar
238USNIK ValHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
239DOLŽAN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
240ZUPANČIČ JakobHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Vratar
241BOŠKOVIČ ŠtefanHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
242KLOFUTAR TineHK SŽ OlimpijaBranilec
243KRIŽNIK LucijaHK SŽ OlimpijaIgralec
244LESAR LevHK SŽ OlimpijaIgralec
245ŽIBERT JoštHK SŽ OlimpijaNapadalec
246STANEK ŽigaHK OlimpijaIgralec
247KONCILJA NejcHK OlimpijaIgralec
248ERVING JoonaHK SŽ OlimpijaBranilec
249ZIBELNIK AndražHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
250KUHAR ŽigaHK SŽ OlimpijaIgralec
251KOKELJ UrbanHK SŽ OlimpijaBranilec
252PRATNEKER HATIČ NikHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
253DUKARIČ EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
254GROZNIK BoštjanHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
255LAPORNIK LovroHK OlimpijaIgralec
256ŠTEBIH MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
257KURET BrunoHK SŽ OlimpijaBranilec
258CERJAK JernejHK SŽ OlimpijaIgralec
259ZORKO LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
260PUŠENJAK JanHK OlimpijaIgralec
261PAZLAR UršaHK SŽ OlimpijaIgralec
262WILSON SimonHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
263NOVAK MaksHK OlimpijaIgralec
264PETRONIJEVIČ LEPŠA IanHK SŽ OlimpijaNapadalec
265ŠEFMAN EnejHK SŽ OlimpijaIgralec
266STIPANIČ BlažHK SŽ OlimpijaNapadalec
267MURPHY WadeHK SŽ OlimpijaNapadalec
268MOLE MašaHK SŽ OlimpijaIgralec
269OGRINC LukaHK OlimpijaBranilec
270KUJAVEC AnejHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
271ČEPON KristjanHK SŽ OlimpijaBranilec
272HOFFMAN MihaelHK OlimpijaIgralec
273SMOLNIKAR TomHK SŽ OlimpijaIgralec
274ŠUBIC MatjažHK OlimpijaIgralec
275SOJER TomHK OlimpijaIgralec
276LONČAR NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
277ČUVAN AndražHK OlimpijaIgralec
278ŽEŽELJ AnžeHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
279BIŠČAK KatjaHK SŽ OlimpijaIgralec
280SCHUCHTAR EndreHK OlimpijaIgralec
281BELEC POŽENEL GaberHK SŽ OlimpijaIgralec
282UDUČ AljažHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
283SCHUCHTAR ZoltanHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
284ŽELEZEN JureHK SŽ OlimpijaIgralec
285SNOJ MaticHK OlimpijaIgralec
286SEVER MarkHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
287ŠINKOVEC LukaHK OlimpijaIgralec
288HUČ JulijanHK SŽ OlimpijaIgralec
289ILIČ UrhHK OlimpijaNapadalec
290ŠEBENIK SEDEJ AlexHK SŽ OlimpijaIgralec
291SEČEN NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
292PULLI JuusoHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
293PANČUR NejcHK OlimpijaIgralec
294GRAHUT NikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
295PRAŠNIKAR Timotej TitHK SŽ OlimpijaIgralec
296GALEEV RavilHK SŽ Olimpija u-19 19/20Igralec
297SIMŠIČ NikHK SŽ OlimpijaNapadalec
298CJUHA AndražHK OlimpijaIgralec
299ŽUN TomažHK SŽ OlimpijaIgralec
300CHVATAL AljažHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
301MASLE ČrtHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
302POŽENEL MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
303SIMŠIČ MarcelHK SŽ OlimpijaIgralec
304KOPAČ BornaHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
305KUHAR FilipHK Slavija Junior Ebysl 2017/18Igralec
306PIPAN UrbanHK OlimpijaIgralec
307GNIDOVEC EvaHK SŽ OlimpijaIgralec
308PANCE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
309BOHINC MartinHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
310KONTREC TaiHK OlimpijaIgralec
311MATIČIČ MihaHK SŽ OlimpijaIgralec
312LETONJA AnžeHK SŽ Olimpija U-12AIgralec
313CRNOVIČ AljošaHK SŽ OlimpijaBranilec
314ZUPANČIČ AljažHK OlimpijaIgralec
315PURKAT JonHK SŽ OlimpijaIgralec
316SOJER MarkHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
317USNIK PatricijaHK SŽ OlimpijaIgralec
318MURŠEC DominikHK OlimpijaIgralec
319PETELINKAR JanHK SŽ OlimpijaIgralec
320MUŠIČ AlešHK SŽ OlimpijaNapadalec
321ROŽIČ MartinHK SŽ OlimpijaIgralec
322SEVER Mark-Igralec
323LOGAR MihaHK SŽ OlimpijaBranilec
324PETEK NikHK SŽ Olimpija 2017/18Igralec
325PESJAK MihaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
326BOGOMOLEC TimHK OlimpijaIgralec
327BERNARD JakaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
328ŽIBERT TevžHK SŽ OlimpijaNapadalec
329KEBER ŽigaHK OlimpijaIgralec
330BAN KOSELJ NikHK SŽ OlimpijaIgralec
331SOPOTNIK Just AlojzHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
332MAIA BastienHK SŽ OlimpijaNapadalec
333GORŠE EnesHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
334FLAJS ŽanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
335BRODNIK NalHK OlimpijaIgralec
336BOROŠAK MaxHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
337PIPAN LovroHK SŽ OlimpijaIgralec
338LAVRIH SamoHK SŽ OlimpijaIgralec
339KOREN GalHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
340POVIRK LukaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
341PREBIL ŠpelaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
342JURIČ NikšaHK OlimpijaIgralec
343KOBLAR GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
344GERKMAN SvitHK SŽ OlimpijaNapadalec
345OKORN GašperHK Olimpija Beli 2017/18Igralec
346TROBIŠ MarkoHK SŽ OlimpijaIgralec
347TURŠIČ AleksejHK OlimpijaNapadalec
348LOŽAR MarkoHK OlimpijaNapadalec
349DOLŽAN DomenHK SŽ OlimpijaIgralec
350SVETE ŽigaHK SŽ OlimpijaBranilec
351KUKOVIČ LovroHK OlimpijaIgralec
352DUKARIČ PiaHK SŽ OlimpijaVratar
353ROGL OskarHK SŽ OlimpijaIgralec
354STRAŽIŠAR MarkHK OlimpijaIgralec
355PROKOFLJEV SaraHK Olimpija Ž 2017/18Igralec
356MODIC ŠČAVNIČAR JakaHK SŽ OlimpijaIgralec
357KURBOS Valentin ValHK SŽ OlimpijaIgralec
358RUS JureHK OlimpijaIgralec
359RUS MartinHK OlimpijaIgralec
360LECLERC GuillaumeHK SŽ OlimpijaNapadalec
361SMOLNIKAR TitHK SŽ Olimpija u-15 19/20Igralec
362NOVAK TimHK SŽ Olimpija u-19 20/21Igralec
363VIVODA NoahHK OlimpijaIgralec
364BOGOMOLEC TaiHK SŽ OlimpijaIgralec
365SNOJ ČrtHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
366SODJA JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
367RAKUN BorHK SŽ Olimpija u-15 20/21Igralec
368SEČEN TimHK OlimpijaIgralec
369ČERENJAK LukaHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
370VIDMAR LukaHK SŽ Olimpija 20/21Branilec
371SRPČIČ Žan LukaHK OlimpijaIgralec
372VUK ŽanHK OlimpijaIgralec
373LAVRIŠA MarcelHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
374PETRONIJEVIČ LEPŠA TayHK SŽ OlimpijaNapadalec
375KLANŠEK RokHK OlimpijaIgralec
376EBNER BorHK Olimpija Beli 2017/18Vratar
377HEBAR GalHK SŽ OlimpijaVratar
378MAVER NinaHK SŽ OlimpijaIgralec
379MEHLE ŽigaHK SŽ OlimpijaNapadalec
380BOLE NikHK OlimpijaIgralec
381TIŠLAR PatrikHK SŽ Olimpija 2018/19Igralec
382KOSMAČ TilenHK OlimpijaIgralec
383KRAMAR MaksHK SŽ OlimpijaBranilec
384CVETKO GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
385SMOGAVEC MarkHK OlimpijaIgralec
386KOS ŽigaHK OlimpijaIgralec
387LEBEN MajaHK OlimpijaIgralec
388LESJAK GašperHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
389ČEPON MarkHK SŽ OlimpijaBranilec
390VRŠČAJ MaticHK SŽ OlimpijaIgralec
391KRANJC AlešHK SŽ Olimpija 2018/19Branilec
392ŠKOFIC MarkHK SŽ OlimpijaIgralec
393ŽITKO MihaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
394ZUPAN LeonHK SŽ OlimpijaIgralec
395BREZNIK TamaraHK SŽ OlimpijaIgralec
396CELARC FOTIVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
397ŠUBIC GašperHK OlimpijaNapadalec
398VAHEN MartinHK SŽ OlimpijaNapadalec
399ROPRET AnžeHK SŽ OlimpijaNapadalec
400SPREITZER TilenHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
401INTIHAR TjašaHK SŽ OlimpijaVratar
402KOLIN LukaHK SŽ OlimpijaVratar
403PURKAT LanHK SŽ Olimpija u-19 19/20Vratar
404ZORMAN LukaHK OlimpijaVratar
405SOTLAR JureHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
406BIZJAK MajaHK SŽ OlimpijaIgralec
407ČIZMAN AljažHK SŽ Olimpija U-14 2018/19Igralec
408US ŽanHK SŽ OlimpijaVratar
409KRISTAN RobertHK SŽ Olimpija 2017/18Vratar
410DUKARIČ JonHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
411KAVČIČ NalHK SŽ Olimpija 20/21Vratar
412KAVČIČ LanHK SŽ OlimpijaVratar
413RAVNIKAR ŽigaHK SŽ Olimpija U-18 2018/19Igralec
414PEŠUT ŽigaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
415OKORN MatevžHK SŽ Olimpija U-16 2018/19Igralec
416ŠTURM JakaHK SŽ OlimpijaNapadalec
417PLANKO DavidHK SŽ Olimpija 19/20Branilec
418SELAN MaksHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
419PEZDIR GajaHK SŽ OlimpijaIgralec
420ROBAR MitjaHK SŽ OlimpijaBranilec
421SRAKAR LaraHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
422PICHE SébastienHK SŽ OlimpijaBranilec
423LAVTAR LaraHK SŽ OlimpijaIgralec
424JANKO EmaHK SŽ OlimpijaIgralec
425HEBAR TianHK SŽ OlimpijaBranilec
426MATIJA Jan LanHK SŽ Olimpija u-19 20/21Branilec
427OREHEK JanezHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
428KAPEL RokHK SŽ OlimpijaNapadalec
429BRUS NejcHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
430KOKELJ AljažHK OlimpijaIgralec
431MERCINA MihaHK OlimpijaIgralec
432BATIČ UrošHK SŽ Olimpija 2017/18Branilec
433PEŠAK NaceHK OlimpijaIgralec
434HOLSA PaavoHK SŽ OlimpijaVratar
435FLAJS JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
436RAJSAR SašoHK SŽ Olimpija 19/20Napadalec
437ŽEŽELJ GregorHK SŽ OlimpijaNapadalec
438KRALJ MaticHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
439HEBAR AndrejHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
440MEŽNAR ErikHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
441VALLERAND Marc-OlivierHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
442GAVRILOV TihonHK OlimpijaIgralec
443KRAŠOVEC ŽigaHK OlimpijaIgralec
444ZAJC MihaHK SŽ OlimpijaNapadalec
445SCHUCHTAR LiliHK SŽ OlimpijaIgralec, Vratar
446POVŠE ZalaHK SŽ OlimpijaIgralec
447ČIMŽAR TadejHK SŽ OlimpijaNapadalec
448PREN PiaHK SŽ Olimpija ćlanice 20/21Igralec
449DROZG JanHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
450JERAM FilipHK OlimpijaIgralec
451MAGOVAC AleksandarHK SŽ OlimpijaBranilec
452BEAUVILLIER FrancisHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
453KALAN LukaHK SŽ OlimpijaNapadalec
454SITAR NikHK OlimpijaIgralec
455SENICA PINTAR ValentinoHK OlimpijaIgralec
456PETELIN LukaHK SŽ Olimpija 2017/18Napadalec
457OBLAK AljažHK OlimpijaVratar
458JEZOVŠEK ŽanHK SŽ OlimpijaNapadalec
459ULAMEC LukaHK SŽ Olimpija 20/21Napadalec
460TOMAŽEVIČ BlažHK SŽ OlimpijaNapadalec

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam igralcev z zadnje tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme (obogatena tudi s fotografijami Mitje Pipana) si lahko ogledate na tej povezavi.

Razporeditev in stanje v končnici si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir video vsebine (povzetki s tekme, streljanje kazenskih strelov): Video2go.live

 

 

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top