skip to Main Content
Turnir v Celju uspešno zaključen za selekcije Malčki, Zmajčki in Hokej šolo

V nedeljo 8.1 so selekcije Hokej šole, Zmajčkov in Malčkov nastopile na turnirju v Celju, ki je bil organiziran pod okriljem HZS.

Na turnirju je HK Olimpija nastopala z dvema ekipama U-10, dvema ekipama U-8 ni ponovno tudi z najmlajšimi ekipo U-6 (seznam nastopajočih lahko preberete na tej povezavi).

Poleg HK Olimpije so na turnirju nastopili tudi mladi hokejisti iz Maribora, Jesenic in seveda domačini.

Mladi tekmovalci so prikazali dobre igre. Turnir ni bil tekmovalne narave, tako da rezultati niso bili pomembni. Pomembno je bilo nabiranje izkušenj, uigravanje določenih zamisli trenerjev ter seveda uživanje na ledu. Vseeno borbe in želje na ledu ni manjkalo. Medsebojni dvoboji s sovrstniki z Jesenic so vedno napeti, tekmovalni in dobri, ne glede na selekcijo in ne glede na dejansko rezultatsko pomembnost tekme.

Posebno priložnost so imeli najmlajši, ki so ponovno dobili priložnost za tekmovanje. Igralci selekcije U-6 so na ledu še posebej uživali.

Veliko počitka mladi igralci in igralka nimajo. Namreč že v nedeljo 15.1 je na razporedu nov turnir. Tokrat se mladi igralci zberejo kar v Tivoliju. Več podrobnosti o turnirju sledi v nadaljevanju…

 

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10B si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top