skip to Main Content
Tudi najmlajši hokejisti so vstopili v novo sezono

Ta vikend so svojo sezono odprli tudi naši najmlajši hokejisti.

Avtor: Tomaž Šuštar

Tako kot že nekaj sezon zapored, se je uvodno dejanje odvijalo na tradicionalnem Blejskem turnirju CCM Invite. Letos na žalost organizatorjem ni uspelo privabiti več tujih ekip, a še vedno je bil turnir zelo zanimiv, zabaven in pozitiven.  Turnir kot tak je imel sicer tekmovalno noto, a kot smo že navajeni, v klubu pri najmlajših selekcijah veliko poudarka na same rezultate ne dajemo.

Bistveno je, da naši mladi zmaji igrajo hokej in da pri tem uživajo. Seveda vsak hokejist za sebe stopi na led z željo, da pokaže svoj maksimum in to je tisto, kar se v teh kategorijah išče. Časa za veselje in žalosti ob uspehih oz. neuspehih bo v naslednjih letih še dovolj…

Klub HK SŽ Olimpija se je na turnirju predstavil s tremi ekipami. Tako smo bili zastopani na vseh treh turnirjih (U-10, U-9 in U-8).

Za dobro počutje najmlajših so skrbeli trenerji Andraž Praprotnik, Andraž Burazin in Črt Snoj. Seveda pa je potrebno pohvaliti tudi naše tehnične vodje. Trenerji so bili s prikazanimi igrami in pristopom zelo zadovoljni.

Prvi vikend za najmlajše je torej končan. Kmalu pa bodo na vrsti že naslednja tekmovanja. Prvo takšno bo na sporedu v nedeljo 6. oktobra. Na vrsti bo nov turnir na Bledu.

 

Fotogalerijo ekipe U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-9 in U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v najmlajših kategorijah spremljate na teh povezavah:

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top