skip to Main Content
Tri točke za zmaje

Ljubljana, 28. 10. 2017 – Ljubljančani so se na domačem ledu pomerili z ekipo HC Neumarkt Riwega in zabeležili tri točke za zmago. Končni rezultat – 3:0.

Po sredinem napetem derbiju na domačem ledu so hokejisti HK SŽ Olimpija v soboto, 28. oktobra, ponovno igrali na domačem ledu. V goste je prišla italijanska ekipa HC Neumarkt Riwega. Ljubljančani pa so – po dveh zelo tesnih porazih doma – tokrat zabeležili prepričljivo zmago.

Še posebej je blestel vratar Robert Kristan, ki je ubranil vseh 29 strelov v svoja vrata in še na četrti tekmi AHL ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. Zmaji so ves čas nadzorovali igro na svojem ledu. Medtem ko je prva tretjina minila brez zadetkov, so Ljubljančani v drugi tretjini dvakrat zatresli mrežo gostujočega vratarja. Za HK SŽ Olimpijo sta zadela Kristjan Čepon in Matic Kralj. Končni rezultat 3:0 pa je v tretji tretjini postavil Črt Snoj.

HK SŽ Olimpijo že v sredo, 1. novembra, čaka nova tekma v Tivoliju, ko v goste prihaja ekipa WSV Sterzing Broncos Weihenstephan, katere trener je Ivo Jan.

 

P.P.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Celotno dogajanje v AHL tekmovanju lahko skozi sezono spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top