skip to Main Content
Tokrat so mlajši dečki ostali praznih rok

V soboto 5. oktobra je bil na vrsti že 4. krog v tekmovanju mlajših dečkov U-13. Tokrat je naše zmaje čakala težka preizkušnja. Odpotovali so v Celovec.

KAC tudi v tej sezoni sodi med najbolje ekipe prvenstva. Tekma se je pričela dokaj izenačeno. Vseeno pa so bili nekaj več pri strelu domačini. Sredi prve tretjine so to svojo rahlo pobudo tudi izkoristili. Ekipa KAC je povedla z 1:0. To je bil tudi končni rezultat 1. tretjine a tekma tu nikakor še ni bila odločena.

Tudi ko so domači v prvih minutah druge tretjine zadeli za 2:0, je bila igra še vedno odprta. A nadaljevanje druge tretjine je prineslo vedno večjo pobudo domačih. Na koncu so domači v tem delu igre nastreljali naše zmaje z razmerjem 12:5. Posledica pobude se je poznala tudi na rezultatu. Nekaj časa je rezultat obstal na 2:0, proti koncu druge tretjine pa so domači z dvema hitrima zadetkoma pobegnili na 4:0 in tekma je bila vedno bolj in bolj odločena.

Igra v tretji tretjini je bila nato bolj izenačena. A tu prostora, časa in energije za preobrat ni bilo. Vsaka ekipa je proti koncu tekme po enkrat zadela in s 5:1 so tako naši zmaji doživeli prvi letošnji poraz.

Na preostalih tekmah je Team Zagreb tesno s 3:2 premagal Slavijo, Triglav je bil kar s 23:0 boljši od Maribora, Celjani pa so s 7:4 slavili v Beljaku. Na sporedu je bila še tekma med HKMK Bledom in Jesenicami, ki pa v času pisanja tega prispevka še ni bila dokončana.

Prvenstvo se za naše zmaje nadaljuje v soboto, ko v Tivoli prihaja ekipa HKMK Bled.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top