skip to Main Content
Tokrat se našim dečkom ni izšlo

V nedeljo 20.oktobra je bila na vrsti nova tekma državnega prvenstva v kategoriji dečkov. Tokrat so prišli v Tivoli igralci iz Maribora. Maribor je v tej sezoni pokazal dobre igre in upravičeno smo tekmo poimenovali derbi kroga.

Žal pa se je pokazalo, da naši igralci tokrat temu derbiju niso bili kos. Igra je bila sicer po strelih na gol dokaj izenačena. V prvi tretjini so na primer celo nekaj strelov več sprožili naši igralci. A nič od teh strelov ni končalo v gostujoči mreži, na drugi strani pa sta dva strela gostov končala v naši mreži. Na prvi odmor sta odšli ekipi s prednostjo gostov 2:0.

V začetku 2. tretjino so gostje povedli že s 3:0. Nekaj upanja je našem moštvu vlil Jan Petelinkar, ki je v 34. minuti zadel za 3:1. A preobrata tokrat žal ni bilo. V zadnji tretjini so zopet na vrsto prišli napadalci gostov in možnosti za preobrat ni bilo več. Tekma se je končala z zmago gostov kar s 6:1.

Po tekmi je bil malce razočaran tudi trener naših Igor Beribak: “Enostavno nismo bili z glavo pripravljeni na današnjo tekmo. Malce sta nas iz tira vrgla hitra zadetka gostov, nato pa so igralci na silo želeli izid izenačiti. Na naslednje tekme se moramo pripraviti bistveno bolje.“.

Sicer pa so bili rezultati na preostalih tekmah zelo zanimivi in izenačeni. KAC je s 6:4 premagal Celje, Jeseničani so dvakrat vodili proti Bledu, a so jih Blejčani obakrat ujeli, na koncu pa nekaj sekund pred koncem celo premagali s 3:2. Triglav pa je šele po podaljšku premagal Slavijo s 4:3.

Naši s tekmovanje nadaljujejo z domačo tekmo proti ekipi KAC. Tekma bo na sporedu že v petek.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top