skip to Main Content
The Biggest Loser na obisku pri hokejistih Olimpije

Naš klub so obiskali tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija, ki so imeli priložnost celo trenirati z našimi hokejisti, na tekmi pa so glasno navijali za zeleno-bele.

Prav vsi tekmovalci so prvič doživeli pravi hokejski trening in bili presenečeni nad hitrostjo in spretnostmi, ki so jih prikazali naši fantje na treningu. Hokejisti so že navajeni na strogo oko trenerja Andreja Brodnika, tekmovalci šova pa so bili nad usklajenostjo v ekipi navdušeni.

»Bil sem zelo presenečen in vesel, da smo obiskali trening hokejistov Olimpije. Kar smo videli, se mi zdi zelo fajn. Nisem si predstavljal, da se vse odvija tako hitro in da so fantje na ledu tako hitri. Hokejistom Olimpije želim, da bi jim šlo v ligi čim bolje. Zagotovo jih pridem podpirat na kakšno izmed njihovih naslednjih tekem in prinesem še dodatno pozitivno energijo. Hokej je šport za prave moške, ki imajo veliko srce in si veliko upajo«, nam je povedal med obiskom Aleksandar. Zaupal nam je še, da je sicer tiste vrste otrok, ki so v zibko dobili kopačke, a hokej že od nekdaj izredno rad spremlja. To je tudi eden izmed njegovih najbolj priljubljenih športov.

Aleksandar je bil eden izmed štirih tekmovalcev, ki so si pogumno obuli drsalke in nadeli hokejski dres ter čelado. Neustrašno se je podal na led in poskusil, kakšen je občutek na ledu s hokejsko palico v roki. Kakšen izmed novopečenih hokejistov je sicer potreboval nekoliko pomoči profesionalcev in zabava na ledu je bila zagotovljena.

Ob pomoči naših dveh Andrejev – Vidmarja, ki skrbi za tehnične zadeve in Hebarja, ki je sicer trener vratarjev – se je na led podala tudi Indira. “Nisem navajena, da me moški obuvajo in sezuvajo, zato sem se zares počutila kot pepelka,” je v smehu dejala Indira. Čeprav je Ptujčanka v nogometu navijačica Maribora, nam je zaupala, da je v hokeju Ljubljana in Olimpija na prvem mestu.

»Bila sem povsem navdušena, da sem prvič v življenju od blizu videla hokej in hokejski trening in da sem v živo spoznala fante. Zelo sem bila navdušena nad njihovo pozitivno energijo, ta je res izjemna. Čeprav je igra trda in moška, se mi zdijo fantje zelo prijazni«, je kipela od navdušenja. »Nazadnje sem drsala v osnovni šoli, a kljub temu sem se super znašla na ledu s fanti.«

Tudi Mojca je bila navdušena nad našimi hokejisti. »Na treningu sem zelo uživala. Fantom sem rekla, da bi bila vratarka in so mi rekli, da se lahko oglasim po koncu šova. Mislim, da jih bom držala za besedo«, je povedala s širokim nasmehom na obrazu.

Na tekmi, kjer so tekmovalci šova The Biggest Loser glasno navijali za Olimpijo in izvedli navijaško koreografijo, pa nam je Mojca še povedala: »Danes sem prvič na hokejski tekmi in občutek je definitivno fenomenalen, sploh ko vidim, kako hokejisti Olimpije obvladajo stvar, sem ponosna na njih. Zagotovo bom na tekmo še prišla.«

Navdušenje pa je bilo vzajemno. Tako kot so bili tekmovalci navdušeni nad našimi hokejisti, njihovimi predstavami na ledu in prepričljivo zmago tisti dan, so bili fantje navdušeni nad pozitivno energijo tekmovalcev. Tudi obiskovalci na tribunah so bili veseli navijaških okrepitev in nastalo je kar nekaj selfijev.

Nad tekmovalci šova je bil navdušen tudi naš uradni napovedovalec na tekmah Joc, ki se je srečal s tekmovalci šova po tekmi in jim povedal, da se bo tudi sam odločil za hujšanje, saj so ga s svojimi dosežki močno navdihnili.

Tekmovalci šova so obljubili, da še pridejo bodriti ljubljanske hokejiste. Morda bodo že na večni hokejski derbi, ki v soboto, 16. decembra, ob 17.30.

Fotografije s srečanja si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top