skip to Main Content
Super hokejski vikend

Naši fantje so doslej prikazali odlične predstave v ICEHL in trenutno na lestvici zasedajo izjemno drugo mesto. Pred nami pa je super hokejski vikend, ki prinaša dve izredno zanimivi domači tekmi z ekipama Pustertala in Salzburga. Zato smo pripravili paketno vstopnico, s kateri si lahko po znižani ceni zagotovite obisk obeh tekem.

V petek, 8. oktobra, ob 19.45 v Hali Tivoli gostuje naš veliki tekmec iz Alpske hokejske lige HC Pustertal, ki se je prav tako letos pridružil ICEHL. Se še spomnite izjemne finalne serije v alpski ligi 2019, ko so naši fantje zaostajali že s 3:1 v nizu zmag, a na koncu v sedmi tekmi finala dvignili pokal? Zagotovo se obeta zanimiv obračun.

V nedeljo, 10. oktobra, ob 18.00 pa v Halo Tivoli prihaja ekipa Red Bull Salzburg, s katero je imela ljubljanska Olimpija posebno rivalstvo že nekdanji ligi EBEL. Zagotovo gre za težko pričakovan hokejski obračun.

“Super hokejski vikend” paketna vstopnica za obe domači tekmi je na voljo po ceni 14 EUR. Pozor: v prodaji bo le do petka, 8. oktobra, do 15.00.

Na voljo je na prodajnih mestih Eventima ali https://www.eventim.si/si/vstopnice/hk-sz-olimpija-sezona-2021-2022-ljubljana-dvorana-tivoli-568163/event.html

Naše fantje so presenetili vse z odličnimi hokejskimi predstavami in si zaslužijo podporo s tribun. Naj Tivoli zadoni, zato vsi na hokej!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top