skip to Main Content
Starejši malčki so odigrali še zadnji HZS turnir

V nedeljo 8. marca je bil na sporedu še zadnji HZS turnir za selekcije starejših malčkov. Naša ekipa 1 se je odpravila na Bled, kjer je turnir organiziral HDD Bled. Poleg domačinov in naših, pa je na turnirju sodelovala še ekipa iz Jesenic, kar je celotnemu turnirju dajalo še dodatni čar.

Naši mladi zmaji so se na Bled odpravili v več ali manj polni postavi. To se jim je poznalo, saj so na turnirju zaigrali zelo dobro. Igra je bila tekoča in obe tekmi sta bili dokaj hitro odločeni v našo korist. Na prvi tekmi z domačini, vrstniki iz Bleda pravih odgovorov na igro mladih zmajev niso imeli. Tekma se je končala z visoko prednostjo naših.

Malce bolj je bilo zanimivo na drugi tekmi proti ekipi Jesenice. Vendar so tudi tu naši dokaj hitro prišli do visokega vodstva 5:0. Tega niso več izpustili iz rok in turnir so naši končali z dvema zmagama in brez prejetega zadetka.

Po tekmah je bil zadovoljen tudi glavni trener Andrej Hebar: “Fantje so igrali res dobro. Sem zadovoljen!“.

“slovenski” del turnirjev za naše starejše malčke je tako končan. Do konca sezone načrtuje še obisk turnirja v tujini, a o tem bomo podrobneje obveščali kasneje, ko bo situacija glede tega bolj jasna.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Razpored tekem in seznam igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s turnirja si lahk ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji starejših malčkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top