skip to Main Content
Starejši malčki so odigrali novo prijateljsko tekmo

Počitniško soboto so tokrat za dober hokej izkoristili v selekciji U-12. Namesto klasičnega treninga je bila organizirana trening tekma z ekipo Triglav.

Tekme s Triglavom so bile na posameznih turnirjih vedno dokaj izenačene in tovrstni medsebojni dvoboji so vedno zanimivi. Smo pa v počitniškem času in kar nekaj igralcev (pri obeh ekipah) je te dni odsotnih. Ekipi sta tako nastopili v dokaj premešanih postavah, kjer so svojo priložnost dobili tudi mlajši, ki sicer v selekciji U-12 še ne nastopajo (vsaj redno ne).

Tekma je minila v mirnem in sproščenem vzdušju. Potekala je zelo hitro. Začetek tekme je bil dokaj izenačen. Nekaj več so bili sicer pri ploščku naši igralci, a gostje so se dokaj enakovredno branili. Vseeno so prvi povedli naši mladi zmaji. A borbenost gostov se je obrestovala in ti so čez nekaj minut prišli do izenačujočega zadetka.

Nekaj časa se bila tekma še izenačena, nato pa so vseeno prišle na plan prednosti domače ekipe. Vedno več je bilo strelov na gostujoča vrata in s časoma se je to poznalo tudi na rezultatu. Obramba zmajev na čelu z mladim vratarjem novih zadetkov ni več prejela, na drugi strani pa so bili napadalci dokaj uspešni in tekma se je končala z rezultatom 6:1 v korist Olimpije.

Starejše malčke  sicer čaka še en HZS turnir 8. marca na Bledu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji starejših malčkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top