skip to Main Content
Starejši malčki so imeli delovno nedeljo

V nedeljo 24. novembra so na led ponovno stopili starejši malčki (u-12). Tokrat so naši mladi hokejisti nastopili kar na dveh lokacijah. Ekipa A je nastopila v Tivoliju, ekipa B pa v Zalogu.

V Tivoliju se je odvijal mini turnir, kjer so poleg naših sodelovali še Slavija in Jesenice. Tekme so bile zanimive in borbene. Naši zmaji so najprej zanesljivo premagali Slavijo, nato pa so v derbiju turnirja tesno s 4:3 izgubili proti večnim tekmecem. Turnir je minil mirno in v sproščenem vzdušju. Seveda razburljivih situacij na derbiju ni manjkalo, a mladi igralci obeh ekip bodo rezultat hitro pozabili in se posvetili naslednjim dogodkom.

Malce kasneje so na led stopili igralci v Zalogu. Tja se je odpravila naša mlajša ekipa, ki je sestavljena predvsem iz igralcev letnika 2010 in 2009. Mladi borci, ki se šele privajajo na igranje na celem igrišču so se dobro upirali izkušenejšim ekipam. Doživeli so sicer dva poraza, a proti ekipi HDD Bled so prikazali dokaj enakovredno igro.

Avtor: Valentin Areh

Turnirji U-12 so sicer netekmovalne narave, tako da rezultati niso v ospredju. Večina ekip turnirje izkoristi za to, da se mladi igralci učijo igranja na celo igrišče in v tem smislu so ti turnirji več kot dobrodošli.

Avtor: Valentin Areh

Sicer pa bo naslednja akcija za selekcijo U-12 na vrsti 8. decembra. Ekipa 1 se bo takrat odpravila v Maribor, ekipa 2 pa bo gostovala v Celju.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam nastopajočih igralcev po ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekem ekipe Olimpija 1 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekem ekipe Olimpijs 1 si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top